Algemeen Afspreken

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Morgenmiddag of avond heb ik nog eens zin en tijd voor een sexdate!

Dit kan van alles zijn, samen naar het naaktstrand, buitensex, naar de sexcinema in Maasmechelen, samen naar een sexclub, … maar ik sta zeker ook open voor andere ideeen.

Alles kan maar niks moet!

Geile groetjes en hopelijk tot morgen! T.
 
Iemand zin in een sexcinema dampoort Gent ...Ga nog eens zien deze middag ,Hopelijk nog geile mensen aanwezig Is tijdje geleden. Heb vernomen dat zen ouder koppel misschien aanwezig is, al ben ik daar wel sceptisch op die aangekondigde aanwezigheden
Bi man 50 hier
 
Is er iemand die morgen maandag naar Amai gaat en met wie ik kan meerijden?
Ik vertrek vanuit Gent maar ik kan ook met de trein naar Antwerpen gaan en vanuit Antwerpen carpoolen.
 
Laatst bewerkt:
Welke mannen gaan er Maandag naar eroxx? Ik en mijn vriend hebben besloten om voor de 1ste keer op een maandag te gaan. (waarschijnlijk de hele dag). Hopelijk zijn er genoeg single mannen rond de 35 (mijn leeftijd) die me geil genoeg maken om een keer anaal of zelfs een dp te proberen tijdens een gangbang!!
 
Mid 50er zoekt senioren - bij voorkeur 60+ of 70+ - die goed voorzien zijn en er graag mee spelen of showen in de sexcinema. Kijken en bekeken worden en als het klikt elkaar lekker een handje helpen. Uiterste hygiëne en discretie gevraagd en geboden, en geen marginale of opdringerige types, maar rustige senioren die wat te vertellen hebben. Enkel deftige reacties met foto worden beantwoord. Afspraak kan morgen al in sexcinema te Hulst, en de bedoeling is om daar op regelmatige basis met iemand te kunnen afspreken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan