• De zoekmachine ligt er uit. Is bekend en in onderzoek.

Algemeen Alkmaar algemeen 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Lijkt mij ook. Een deel van de dames is dan al lang naar huis, maar een ander deel werkt nog, en kan eventueel wat langer doorgaan als er goede klanten zijn.

Het is geen verkeerde zaak, om indien de mogelijkheid zich aandient wat meer rendement uit de dag te halen.
 
Wou vandaag weer even genieten hier maar helaas was Barbera niet aanwezig. Wel een NL dame Kim ongeveer 40 jaartjes dus bij haar naar binnen en was uitstekend.
Eindelijk weer eens een leuke NL dame. Ze heeft ook een vriendin even verderop in de straat met donder haar kort. Even gesproken en haar ga ik de volgende keer even doen. Kim is blond met mooie cup C borsten. Aanrader op deze kamer.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ik ook. Vind het na 23:00 al grimmig worden op vrijdag en zaterdag. Laat staan het soort idioten wat daar om 02:00 nog rondloopt. Zou je de dames eigenlijk niet aan moeten doen. Maar ja ze kiezen er zelf voor.
Mwohh, viel altijd wel mee hoor met die grimmigheid, kan me niet voorstellen dat dat nu meer zou zijn dan 'vroegurrr' met 2x zoveel ramen. Toen het eerder ook tot 3 uur open was heb ik in die laatste uurtjes veel gewandeld en eigenlijk nooit rotzooi meegemaakt. De verhalen die je toen ook al had over unheimisch en grimmig vond ik nogal overdreven. Soms wel eens wat opgeschoten jongetjes of puberale twintigers, maar die lieten zich goed negeren. Eigenlijk meer vervelend voor de dames, wat sarderige koopjesjagers. Maar dreigend... nee... En er zijn ook dames die nu al vroeg weggingen omdat ze niet van dronken klanten houden. Gewoon vervelend, niet vanwege agressie.
 
Zo, Heren van het gilde,

Afgelopen tijd weer eens wat bezoekjes ingehaald, om hier weer wat standaard Reviews achter te laten is, maar dat is weer zo standaard (sorry!)

Ondertussen wel de vraag gesteld van wat de dames vinden als ze tot 3 uur open mogen in het weekend (vr-za) vanaf September begreep ik. Ze waren niet zo te spreken, nog meer "drunk people" tot "more security i hope" meningen zijn dus verdeeld. We gaan zien.

Office is tegenwoordig tot 22:00 open,

Laten we hopen dat vandaag Nederland wint van Engeland en we in de finale staan en we weer wat te vieren hebben!
 
Ondertussen wel de vraag gesteld van wat de dames vinden als ze tot 3 uur open mogen in het weekend (vr-za) vanaf September begreep ik. Ze waren niet zo te spreken, nog meer "drunk people" tot "more security i hope" meningen zijn dus verdeeld. We gaan zien.
Die wandelende drankorgels kunnen tot vervelende situaties leiden.
Al zijn poedersnuivers misschien nog erger.
 
Hoe langer het open blijft hoe meer herrie daar is in de nacht. En hoe meer gezeur je van de buurt ga krijgen ,ben ik bang voor!
Wel een voordeel de burgemeester wou het wel open laten om die illegale prostitutie tegen te gaan dat niet alles onder de grond gaat.(heb ik ergens gelezen of gehoord?)
 
Zijn er in Alkmaar ook Nederlandse dames te vinden die overdag aanwezig zijn?
Ja, Kim op 03/05k1 en Roos op 19k3. Daarnaast op 29k1 ook een donkere NL dame, of althans eentje die NL spreekt.

Volgens mij zijn er soms nog wel meer (maar dan vaak voor enkele dagen), maar bezoek zelf weinig NL dames, dus weet er het fijne niet van.
Nee, die blijven gelijk heb ik gelezen. Met name om er ook voor de dames een voordeeltje uit te halen.
Dat zou erg mooi zijn. We kunnen het niet gebruiken dat er nog meer dames vertrekken. Steffi heb ik ook al een tijdje niet gezien, wellicht dat zij ook gevlogen is.
 
29K1 een leuke dame uit St Maarten zoals ze zegt. Ben binnen geweest en was erg prettig Nederlands praten is toch wel handig. Ze staat toen ik er was op haar laptop te kijken. Ze is voor heel veel dingen wel in.
Ben voor het standaard recept geweest en daarna door gelopen naar Kim ( Ook NL)de dame aan het beging van de straat zie mijn recensie. Was ook heerlijk dus allebei prima te doen. Go
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan