Algemeen Stamcafé

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Iemand ervaring met de Afrikaanse dame die tijdens de avond- nachtshift op Vingerlingstraat 17 Nr.2 staat?

Ik vind geen reviews van haar en bij de tweede keer passeren van haar raam was ze er niet meer.

Ze heeft een mooi gezicht en lange haren. Je zou kunnen zeggen dat ze Latina is, maar ze zal toch eerder Nigeriaans zijn lijkt me.
 
Laatst bewerkt:
Zijn er oudere dames in SKW? Bijvoorbeeld oma/gilf, wel boven de 50?
Angelique Verversrui 18/1 nacht
Anna Verversrui 11/3 overdag vanaf 12 u maar bijna nooit de maandag en dinsdag, ze is rond de 50 denk ik.
Op de Vingerlingstraat 1/3 staat er overdag een dame die mss al 60 + is, ik weet wel geen naam, mss iemand anders wel?
 
Mij niet in elk geval. :ROFLMAO: Maar ik neem aan dat ze nog genoeg klanten hebben om de kost te verdienen, anders zouden ze er niet staan. De hoger gestelde vraag of er dergelijke oudere dames zijn geeft ook aan dat er vraag naar is.
Er zit nog zo eentje die madam uit India ergens in de Vingerlingstraat . Die zit precies ook te wachten tot dat er een appel uit de boom valt.
 
Enige lichte twijfel hier, heb een halve dag verlof en ben zo met een uurtje klaar met werken en heb dus de tijd om eens op stap te gaan maar het is wél al 45minuten heen en nog eens 45minuten terug.. gaat dat de moeite zijn zo op de donderdagmiddag..
 
de vraag stellen is hem natuurlijk beantwoorden, maar geloof dat ik SKW toch maar even bewaar voor als ik weer eens een hele dag de tijd heb, dat ik rustig even naar de Schelde of langs het Willemdok kan lopen wat ga drinken en nog een 2e ronde ga.

Dichterbij huis zijn er ook wél mogelijkheden om aan m'n trekken te komen, maar de sfeer van een ramenbuurt (én zeker van het SKW) heeft toch iets bijzonders..
 
Weet iemand naam van die van die milf als je net t hoekje om loopt bij de urinoirs. Zie dr altijd staan tijdens de middag shift. Ze draagt altijd een jurk waar dr tieten bijna uithangen en veel oogschaduw. Schat dr zeker boven de 45
Oja, heeft ook een bordje hangen met dr naam en daar onder 'from india'

Maakte onlangs een praatje en ben dr naam vergeten, wil weten of er al een topic is voordat ik me hard verdiende centjes uitgeef.

Alvast bedankt
 
Die staat toch in de Vingerlingstraat nr 1 eerste of derde raam. Ik heb ze vandaag nog gezien . Korte beschrijving zwart haar en felle oogschaduw . Cassandra from India staat er op haar bordje geschreven.
 
Laatst bewerkt:
Gisteren was ik in de avond in het SKW en als je de Villa Tinto uitkomt, zag ik in het eerste raam links (24/1) een leuke dame. Ze droeg witte lingerie, had brede heupen, volle borsten en donker haar. Iemand die toevallig haar naam kent of haar heeft bezocht?
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan