Welke nationaliteit heeft jouw voorkeur.

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Zo Nederlands mogelijk aub.....
Hollands welvaren scoort bij mij het beste; liefst 10-15jr jonger dan ik zelf ben.
Spreekt ze geen Nederlands, dan is het een no-go voor mij.☺️
 
Over welke Belgische swingster heb je het hier? Eentje die ook ontvangt?
Liefst Nederlandse dames. Daarnaast bezoek ik meest oost Europese dames. Ik heb daar de beste ervaringen mee.
Heb een zwak voor de looks van latinas maar omdat ik daar een paar keer een mindere ervaring mee had qua nakomen afspraken en niet overeenkomen van de foto's bezoek ik ze nooit. (Tips welkom 😉)
Vooral latina's heb ik het ook mee, sommige waren heel leuk met uiterlijk en mooie rondingen maar afspraken nakomen, nee. Ik snap dat niet iedereen zo is, maar vanuit de latina's die ik heb gehad, 85% kwam niet na dus ik skip ze. Alleen een paar gaven me echt hele goeie service of wat ik wou.

Tips, nee helaas niet jammer genoeg. Foto overeenkomst klopt ook. Zag een knappe latina in Zutphen (foto) dus ik maak een afspraak.. bel aan en deed een wat vollere dame open. Die nam me meteen naar een kamer.. pakte haar mobiel "30 min, 1 hour?" dus ik pak de foto, this is not you? "No, she is not here today" Ok bye.
 
Mij boeit het niet echt waar een dame vandaan komt. Zo lang ik haar maar aantrekkelijk vind en ik er een beetje goed gevoel bij heb, dan ga ik er voor. Heb wel graag dat ze een beetje verstaanbaar Nederlands of Engels spreekt.
 
Zoek op Vanessa of Ruby........ op dit soort websites plaatsen we links naar de advertenties gappie want om op namen te gaan lopen zoeken en zeker wanneer het gangbare namen zijn als Vanessa... ja dan zoek je jezelf een ongeluk en dat gaan we niet doen!
 
Het liefst Nederlands of Belgisch, maar in ieder geval Nederlands sprekend. Zuid-Amerikaanse dames (wulpse heupen) of Oost-Europese (Slavisch gezicht) vind ik ook vaak knap en hun accent sexy. 1x Een Colombiaanse escort gehad en 1x een Colombiaanse erotisch masseuse (beiden spreken goed Nederlands). Die hebben de meeste passie. Ook leuk om daarmee mijn Spaans te oefenen. De Nederlandse en Belgische dames die ik uitgezocht heb, zijn op een lieve manier stout.
 
Na meer dan 30 jaar ervaring...
1 Brasil ( ondanks meestal mooier zeker niet Colombia of Venezuela)
2 Thailand
3 Roemenië (Gypsies Vermijden)
4 Bulgarije, super bij goede klik
5 Als je van echte sletjes houdt die voor veel te vinden zijn (niet altijd zeer mooi)... Poolse.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan