Is anaal neuken nu echt zo lekker?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik heb twee keer anaal gehad met een DVP. Binnenkomen was erg nauw, ik moest echt erdoorheen drukken. Zij hoefden geen voorspel met vingers en toys enzovoort. Glijmiddel erop en ik mocht hem erin doen. Door het condoom vond het erin steken een hoop gedoe. Allebei de keren gleed het condoom af. De DVP was heel schoon. Mijn pik kwam er beide keren brandschoon uit.

De hele ervaring was natuurlijk geil, maar toch voelde het niet echt beter dan vaginaal.
 
Laatst bewerkt:
Ze vragen het ook niet aan elke klant en adverteren er niet mee. Maar soms bieden ze het gewoon aan. Ik zal niet zeggen het vaak gebeurt, maar het gebeurt af en toe en ik hoefde er niets extra voor te betalen. Het kan dus wel.
dames hanteren voor verschillende klanten andere tarieven.

Als je een regelmatige klant bent, en je hebt een goede klik dan kan er meer voor minder. Ben je iemand die ze niet graag ziet dan gaan de prijzen omhoog.
 
Ik heb twee keer anaal gehad met een DVP. Binnenkomen was erg nauw, ik moest echt erdoorheen drukken. Zij hoefden geen voorspel met vingers en toys enzovoort. Glijmiddel erop en ik mocht hem erin doen. Door het condoom vond het erin steken een hoop gedoe. Allebei de keren gleed het condoom af. De DVP was heel schoon. Mijn pik kwam er beide keren brandschoon uit.

De hele ervaring was natuurlijk geil, maar toch voelde het niet echt beter dan vaginaal.
Ik heb ongeveer dezelfde ervaringen. De gedachte is geiler dan de werkelijkheid lijkt het. Het begin gaat altijd vrij moeizaam. Daarna als het eenmaal gaat is het wel een goede ervaring. Maar niet echt iets wat perse moet.
 
Anaal? Geweldig! 🍑😍
Super strak, met name in het begin om vervolgens als eea meer ontspant heerlijk door te neuken met zicht op dat sluitspiertje strak rond je lul.
Favo positie missionaris met de beentjes in de lucht terwijl ze lekker met haar kletsnatte kutje speelt….
Doggie en reverse cow girl ook lekker
 
4/8 – DE POSITIES, door Amélie - B/B (Tweede deel van 4/8)


11- De vereniging van de krab


De vrouw schrijt haar partner, die op het bed ligt, van achteren. Ze leidt de penis in haar anus en kantelt dan naar achteren, leunend op haar armen. Ze kan haar benen dan verticaal op en neer bewegen.

Deze positie is zowel fysiek als technisch. Risico op onvrijwillig klaarkomen als de bewegingen te snel en ongecontroleerd zijn. - Dus, TM = 8,25/10.

Originele penetratiehoek, maar te snel vermoeiend. - Dus, Pl =5/10.


12- De lepelhouding

De vrouw ligt op haar zij met haar benen gebogen in een doggy style. De man gaat achter haar staan en volgt de contouren van haar lichaam om haar te penetreren. Hij kan dan gemakkelijk haar borsten en clitoris strelen terwijl hij de achterkant van haar nek en achter haar oren kust.

Deze positie is niet altijd gemakkelijk om in te komen. - Dus, TM = 3/10.

Een zachte, rustgevende positie die het strelen en de intimiteit tussen het paar bevordert. - Dus, Pl = 7/10.


13- De vereniging van de godin

De man gaat op het bed zitten, eventueel met zijn rug tegen de muur voor een betere ondersteuning. De vrouw gaat op zijn penis zitten, leidt hem naar haar anus en slaat dan haar benen om de lendenen van haar partner.

Dit standje is bijzonder gemakkelijk uit te voeren. - Dus, TM = 1/10.

Een erg intieme positie, maar ook erg diep, waardoor het koppel kan kussen en omhelzen. - Dus, Pl = 7/10.


14- De vereniging van de olifant

Vanuit de doggy-style positie zakt de vrouw langzaam naar beneden zodat de man haar volledig bedekt. De vrouw kan haar benen open laten om penetratie te vergemakkelijken of haar dijen samenknijpen om de penis steviger in haar rectum te klemmen.

Variatie: De man kan op zijn onderarmen gaan staan om zijn partner een beetje te ontlasten en haar krachtiger te penetreren.

Soms een beetje vermoeiend voor mannen met weinig fysieke weerstand! - Dus, TM = 3/10.

Maximaal lichamelijk contact tussen de 2 partners, maar bijna geen bewegingsvrijheid voor de vrouw, die zich "verpletterd" kan voelen onder een partner die te goed in haar vel zit! – Dus, Pl = 6,5/10.


15- De vereniging van de emoe

Het paar staat, de vrouw met haar rug naar haar partner. De man trekt haar tegen zich aan en penetreert haar van achteren. Door voorover te leunen verandert de vrouw de hoek van de penetratie, waardoor deze dieper wordt.

Variatie: de vrouw kan tegen een muur of erker leunen, of haar borst op een tafel of bureau laten rusten. Ze kan zich dan helemaal laten gaan en de man kan haar krachtiger penetreren.

Vereist dat beide partners in goede fysieke conditie zijn, omdat het standje na verloop van tijd vermoeiend is. Moeilijk standje als de 2 partners erg verschillende maten hebben. – Dus, TM = 8,5/10.

Een van mijn favoriete standjes met de Indra. Diepe penetratie en maximaal bewegingsbereik. – Dus, Pl = 9,5/10.


16- De aambeeld houding

De vrouw ligt op haar rug en plaatst haar voeten op de schouders van haar partner. Deze houding stimuleert zeer diepe penetratie. Te vermijden voor beginners!

Deze positie vereist een goede flexibiliteit van de vrouw. – Dus, TM = 8/10.

Voor mij is dit de positie die de diepste anale penetratie geeft. Sensaties gegarandeerd! – Dus, Pl = 8/10.


17- De vereniging van de wolf

De 2 partners staan, de vrouw met haar rug naar haar partner. De man trekt haar tegen zich aan en penetreert haar van achteren. De vrouw kantelt voorover en rust op een lage steun (kussens, salontafel).

... Afhankelijk van de grootte van de partners = moeilijk te doen als de 2 partners verschillende maten hebben. – Dus, TM = 1/10.

Zeer goede diepte en amplitude, maar snel vermoeiend! – Dus, Pl = 6.5/10.


18- De vereniging van de aap

De man ligt op zijn rug met zijn benen omhoog. De vrouw zit op de achterkant van de dijen van haar partner en gebruikt de voeten van de man als rugleuning. De 2 partners pakken elkaar bij de polsen vast voor een goede stabiliteit. De man kan dan zijn partner optillen met zijn voeten om verticale stimulatie te starten. De vrouw kan ook voor extra stimulatie zorgen door haar bekken te draaien in een cirkelvormige zijwaartse beweging.

ZEER moeilijk standje om onder de knie te krijgen. – Dus, TM = 10/10.

Origineel en leuk standje. – Dus Pl = 8/10.


19- Koebond of doggy style

Een klassiek standje dat alom gewaardeerd wordt vanwege de opwinding en intense sensaties die het beide partners geeft. De vrouw op handen en voeten wordt van achteren gepenetreerd door de man op zijn knieën.

Variatie: De vrouw kan de positie nog comfortabeler maken door een paar kussens te gebruiken om haar ellebogen te ondersteunen.

Een geweldige klassieker zonder al te veel moeite! – Dus, TM = 2/10.

Zeer levendige en diepe penetratie. Een opwindend gezicht voor de man. – Dus, Pl = 7/10.


😻

---------------------------------------------------------------------------

Foto's van de posities 11 tot 19, in dezelfde volgoorde.
 

Bijlagen

  • charrue.jpg
    charrue.jpg
    2,6 KB · Weergaven: 18
  • crabe.jpg
    crabe.jpg
    2,9 KB · Weergaven: 13
  • cuiliere.jpg
    cuiliere.jpg
    2,5 KB · Weergaven: 13
  • deesse.jpg
    deesse.jpg
    4,4 KB · Weergaven: 12
  • elephant2.jpg
    elephant2.jpg
    2,8 KB · Weergaven: 12
  • emeu_grd.jpg
    emeu_grd.jpg
    4 KB · Weergaven: 13
  • enclume.jpg
    enclume.jpg
    2,7 KB · Weergaven: 14
  • loup.jpg
    loup.jpg
    4,4 KB · Weergaven: 13
  • singe.jpg
    singe.jpg
    4,1 KB · Weergaven: 11
  • vache.jpg
    vache.jpg
    2,4 KB · Weergaven: 14
Laatst bewerkt:
4/8 – DE POSITIES, door Amélie - B/B (Tweede deel van 4/8)


11- De vereniging van de krab


De vrouw schrijt haar partner,
Leuk, zo'n neologisme...

13- L'union de la déesse

L'homme est assis sur le lit, éventuellement le dos au mur pour un meilleur appui. La femme s'assoit sur son pénis en le guidant vers son anus puis enserre les reins de son partenaire avec les jambes.

Position particulièrement facile à réaliser. - Dus, TM = 1/10.

Position très intime, mais également très profonde, permettant entre autre au couple de s'embrasser, de s'enlacer. - Dus, Pl = 7/10.
En daar liet de vertaalhulp wat steken vallen...
 
De eerste keer zag de dame mij geil kijken naar haar prachtige grote ronde billen terwijl ze voor me de trap op liep. Nog voor we op de kamer waren, vroeg ze me of ik haar anaal wilde neuken. Niets extra's, ze was geil en had daar zin in. Mijn eerste keer en een erg geile ervaring.
Later haar nog vaak anaal genomen en meestal tijdens het douchen. Mocht er al iets bruin meekomen dat was dat snel weggepoetst.
 
5/8 – OPENBAARE PLAATSEN, door Amélie - A/B (Eerste deel van twee)


Velen van jullie, betoverd door deze pagina met standjes, hebben me gevraagd om te experimenteren met afluisterpraktijken op openbare plaatsen en om jullie daarna advies te geven...

Maar voordat we beginnen, een paar raadgevingen:


* Wat moet ik dragen?

Zowel voor hem als voor haar moet je weten hoe je je snel kunt uitkleden en aankleden, daarom is het zo belangrijk om de juiste kleding te kiezen...

Voor hem, in de zomer, geef je de voorkeur aan shorts die gemakkelijk naar beneden te trekken zijn, zonder knopen, riemen of gulp om te verwijderen... In de winter is een broek een must! Kies een loszittende broek met een rits die sneller open en dicht gaat dan knopen! In beide gevallen natuurlijk geen slip of broek eronder!

Voor Elle is in de zomer een kort, los jurkje dat je gemakkelijk aan en uit kunt trekken een must. In de winter, waar de weersomstandigheden zo streng zijn, is het praktische aspect moeilijker te verenigen met de ontberingen van het weer! Ik raad aan om een DIM-UP te dragen in combinatie met een rok halverwege de dij, bijvoorbeeld in stretch, die aan de huid plakt... Dit alles biedt een aanvaardbare bescherming tegen de kou, terwijl het toch een noodzakelijk praktische kant behoudt... Zowel in de zomer als in de winter, en wat Hem betreft, is het dragen van een string, tanga of slip natuurlijk verboden!


* Wat voor voorbereiding?

In dit soort situaties is er geen sprake van lang voorspel of voorbereiding op penetratie. Dit is "hetero seks" en naar mijn mening moeten dit soort spelletjes worden voorbehouden aan ervaren sodomieten. Als het zover is, moet de man snel een erectie kunnen krijgen en moet zijn partner meteen anaal gepenetreerd kunnen worden.

Voordat je aan het avontuur begint, zijn er een paar andere voorbereidingen nodig dan kleding. Allereerst denk ik dat ze een klysma nodig heeft. Een poepongelukje is zeker moeilijker op te lossen in een openbare plaats dan in de privacy van haar eigen huis. Ten tweede is voorsmeren van de kleine opening essentieel... Je moet een heel vet glijmiddel kiezen, zodat het lang blijft zitten... Helaas zijn glijmiddelen op waterbasis het meest geschikt voor anale penetratie, maar ze blijven niet lang zitten. En voor dit soort ervaringen biedt alleen vaseline effectieve, langdurige smering gedurende enkele uren... maar met alle nadelen die we kennen (zie Alles over anale seks - sectie Hoe bereid je je voor op je eerste anale geslachtsgemeenschap). Wat je ook kiest, ik stel voor dat je voordat je begint je opening overvloedig uitspreidt, zonder te vergeten om voldoende glijmiddel in het anale kanaal en helemaal in het rectum te brengen. Wees voorzichtig meisjes, vaseline kan vlekken maken, dus pas op voor vlekken op je rok of jurk... Het is de anus die gesmeerd moet worden, niet de billen! Anders, hallo vlekken!

Nu ben je klaar om naar de openbare plekken in je stad te gaan en anaal plezier te ontdekken!


--------------------


Van mijn kant heb ik voor JOU getest:


* Openbare toiletten

Keuze van locatie: mannentoiletten zijn over het algemeen minder druk dan vrouwentoiletten! Het hele punt van deze plek is dat je de tijd kunt nemen en je samen met je partner kunt opsluiten in een van de toiletten. Het grootste nadeel is de beperkte ruimte!

Keuze van positie: 2 posities zijn mogelijk! Bee union, waarbij de man het deksel naar achteren klapt om erop te gaan zitten, of Emu union, een positie die bijzonder geschikt is voor vrijen in openbare gelegenheden.

Moeilijkheidsgraad: omdat dit een openbare plek is waar je je kunt afzonderen, is het niet zo moeilijk. Beide partners kunnen de tijd nemen en het toilet als zitplaats gebruiken.

Dus, Pl = 7/10.


* De paskamer in een warenhuis

Keuze van de locatie: kies een paskamer op enige afstand van de winkel, zodat 2 mensen naar binnen kunnen zonder verrast te worden. Kijk goed naar de deur of het gordijn dat het pashokje afsluit, om te zien wat zichtbaar is en wat niet...

Keuze van de positie: nogmaals, de unie van de Emu is de ideale positie.

Moeilijkheidsgraad: het doel is om niet verrast te worden of de aandacht te trekken. Hier zal de relatie heel kort zijn, in de orde van een minuut of twee, om niet verrast te worden. Het risico is groot, maar de opwinding ook! Meer dan ooit moet de partner doorgewinterd en ervaren zijn, en anale penetratie moet gemakkelijk en direct zijn! Geen tijd te verliezen ...

Dus, Pl = 9/10.


* Het gemeentelijk zwembad

De juiste locatie kiezen: kies een zwembad dat laat sluit! Afhankelijk van de dag van de week of het seizoen sluiten sommige zwembaden tot 21u of 22u. Om de laatste zwemmers buiten te krijgen, doen sommige zwembaden de lichten uit. In dit geval zijn het zwembad en de stranden praktisch leeg en hebben we nog ruim tien minuten over voor een zeer sensuele aquatische sodomie.

Positie kiezen: in het water werkt de antilopehouding het beste: je kunt je zwembroek zo ver mogelijk naar beneden trekken (met een zwembroek uit één stuk is het moeilijker, omdat je het kruis moet kunnen vrijmaken). De positie verschilt naargelang je op een plek bent waar je een voetsteun hebt of niet. In beide gevallen houden beide partners de rand van het bekken vast. De vrouw, met haar knieën tegen de muur, wordt vastgehouden tussen de armen van de man, met zijn knieën of voeten rustend op de muur of bodem van het zwembad.

Moeilijkheidsgraad: Laat op de avond zoenen is niet ongewoon. Het personeel zal niet al te verbaasd zijn als je weggaat nadat de lichten zijn uitgegaan... maar pas op dat je je niet laat insluiten: het schoonmaakpersoneel komt pas de volgende ochtend!

De penetratie zal van lage amplitude zijn om geen water binnen te laten, maar dit wordt ruimschoots goedgemaakt door de sensualiteit van de positie en het gevoel van gewichtloosheid in het vloeibare element.

Dus, Pl = 9/10.
 
5/8 – OPENBAARE PLAATSEN, door Amélie - A/B (Eerste deel van twee)


Velen van jullie, betoverd door deze pagina met standjes, hebben me gevraagd om te experimenteren met afluisterpraktijken op openbare plaatsen en om jullie daarna advies te geven...

Maar voordat we beginnen, een paar raadgevingen:


* Wat moet ik dragen?

Zowel voor hem als voor haar moet je weten hoe je je snel kunt uitkleden en aankleden, daarom is het zo belangrijk om de juiste kleding te kiezen...

Voor hem, in de zomer, geef je de voorkeur aan shorts die gemakkelijk naar beneden te trekken zijn, zonder knopen, riemen of gulp om te verwijderen... In de winter is een broek een must! Kies een loszittende broek met een rits die sneller open en dicht gaat dan knopen! In beide gevallen natuurlijk geen slip of broek eronder!

Voor Elle is in de zomer een kort, los jurkje dat je gemakkelijk aan en uit kunt trekken een must. In de winter, waar de weersomstandigheden zo streng zijn, is het praktische aspect moeilijker te verenigen met de ontberingen van het weer! Ik raad aan om een DIM-UP te dragen in combinatie met een rok halverwege de dij, bijvoorbeeld in stretch, die aan de huid plakt... Dit alles biedt een aanvaardbare bescherming tegen de kou, terwijl het toch een noodzakelijk praktische kant behoudt... Zowel in de zomer als in de winter, en wat Hem betreft, is het dragen van een string, tanga of slip natuurlijk verboden!


* Wat voor voorbereiding?

In dit soort situaties is er geen sprake van lang voorspel of voorbereiding op penetratie. Dit is "hetero seks" en naar mijn mening moeten dit soort spelletjes worden voorbehouden aan ervaren sodomieten. Als het zover is, moet de man snel een erectie kunnen krijgen en moet zijn partner meteen anaal gepenetreerd kunnen worden.

Voordat je aan het avontuur begint, zijn er een paar andere voorbereidingen nodig dan kleding. Allereerst denk ik dat ze een klysma nodig heeft. Een poepongelukje is zeker moeilijker op te lossen in een openbare plaats dan in de privacy van haar eigen huis. Ten tweede is voorsmeren van de kleine opening essentieel... Je moet een heel vet glijmiddel kiezen, zodat het lang blijft zitten... Helaas zijn glijmiddelen op waterbasis het meest geschikt voor anale penetratie, maar ze blijven niet lang zitten. En voor dit soort ervaringen biedt alleen vaseline effectieve, langdurige smering gedurende enkele uren... maar met alle nadelen die we kennen (zie Alles over anale seks - sectie Hoe bereid je je voor op je eerste anale geslachtsgemeenschap). Wat je ook kiest, ik stel voor dat je voordat je begint je opening overvloedig uitspreidt, zonder te vergeten om voldoende glijmiddel in het anale kanaal en helemaal in het rectum te brengen. Wees voorzichtig meisjes, vaseline kan vlekken maken, dus pas op voor vlekken op je rok of jurk... Het is de anus die gesmeerd moet worden, niet de billen! Anders, hallo vlekken!

Nu ben je klaar om naar de openbare plekken in je stad te gaan en anaal plezier te ontdekken!


--------------------


Van mijn kant heb ik voor JOU getest:


* Openbare toiletten

Keuze van locatie: mannentoiletten zijn over het algemeen minder druk dan vrouwentoiletten! Het hele punt van deze plek is dat je de tijd kunt nemen en je samen met je partner kunt opsluiten in een van de toiletten. Het grootste nadeel is de beperkte ruimte!

Keuze van positie: 2 posities zijn mogelijk! Bee union, waarbij de man het deksel naar achteren klapt om erop te gaan zitten, of Emu union, een positie die bijzonder geschikt is voor vrijen in openbare gelegenheden.

Moeilijkheidsgraad: omdat dit een openbare plek is waar je je kunt afzonderen, is het niet zo moeilijk. Beide partners kunnen de tijd nemen en het toilet als zitplaats gebruiken.

Dus, Pl = 7/10.


* De paskamer in een warenhuis

Keuze van de locatie: kies een paskamer op enige afstand van de winkel, zodat 2 mensen naar binnen kunnen zonder verrast te worden. Kijk goed naar de deur of het gordijn dat het pashokje afsluit, om te zien wat zichtbaar is en wat niet...

Keuze van de positie: nogmaals, de unie van de Emu is de ideale positie.

Moeilijkheidsgraad: het doel is om niet verrast te worden of de aandacht te trekken. Hier zal de relatie heel kort zijn, in de orde van een minuut of twee, om niet verrast te worden. Het risico is groot, maar de opwinding ook! Meer dan ooit moet de partner doorgewinterd en ervaren zijn, en anale penetratie moet gemakkelijk en direct zijn! Geen tijd te verliezen ...

Dus, Pl = 9/10.


* Het gemeentelijk zwembad

De juiste locatie kiezen: kies een zwembad dat laat sluit! Afhankelijk van de dag van de week of het seizoen sluiten sommige zwembaden tot 21u of 22u. Om de laatste zwemmers buiten te krijgen, doen sommige zwembaden de lichten uit. In dit geval zijn het zwembad en de stranden praktisch leeg en hebben we nog ruim tien minuten over voor een zeer sensuele aquatische sodomie.

Positie kiezen: in het water werkt de antilopehouding het beste: je kunt je zwembroek zo ver mogelijk naar beneden trekken (met een zwembroek uit één stuk is het moeilijker, omdat je het kruis moet kunnen vrijmaken). De positie verschilt naargelang je op een plek bent waar je een voetsteun hebt of niet. In beide gevallen houden beide partners de rand van het bekken vast. De vrouw, met haar knieën tegen de muur, wordt vastgehouden tussen de armen van de man, met zijn knieën of voeten rustend op de muur of bodem van het zwembad.

Moeilijkheidsgraad: Laat op de avond zoenen is niet ongewoon. Het personeel zal niet al te verbaasd zijn als je weggaat nadat de lichten zijn uitgegaan... maar pas op dat je je niet laat insluiten: het schoonmaakpersoneel komt pas de volgende ochtend!

De penetratie zal van lage amplitude zijn om geen water binnen te laten, maar dit wordt ruimschoots goedgemaakt door de sensualiteit van de positie en het gevoel van gewichtloosheid in het vloeibare element.

Dus, Pl = 9/10.
Pppppffffff , welterusten en morgen gezond weer op.
 
Terug
Bovenaan Onderaan