Algemeen Babylon bezoekjes

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Zondag ben ik na een veel te lange tijd nog eens in Babylon geweest. De berichten die de laatste weken verschijnen zijn eerder negatief, dus ik moest wel eens poolshoogte gaan nemen.
De ontvangstdame van dienst was mevrouw Poedel.

Ik was er net na 12u en het ontbijt was al volledig op en werd niet meer bijgevuld.
motz.gif
In andere clubs is zondag brunchdag, hier niet en dat is toch een gemiste kans.

De sauna was pico bello, het bubbelbad daarentegen was iets te koud. Gelukkig scheen het zonnetje en kon er buiten gerelaxed worden. Sommige ligstoelen zijn aan vervanging toe; Eddy (die ik niet gezien heb) mag gaan innoveren.

Er was een behoorlijke line up. Gezien heb ik : Alexa, Aischa, Rose, Leah, Karla met plastic tieten, Mary, Roxana, Roberta die niet echt slanker geworden is, Gabriella, Mona, Daria, Kathrin, Annais ook al geplastificeerd, Angie, Denisa, Emma, Bella, Vicky, Paris, Nadja, Isabella, Christina en Milenka.
1 tje viel mij op : de goedlachse Gabriella. Met haar had ik een eerste kamer.
Blond kopje, brilletje en een heel mooie lach; ze ziet er eerder als een westers studentje uit.
Tongzoenen was eerder matig; de rest zeker ok. Dit is zeker een aanwinst voor Babylon.
Dat viel dus best mee, kosten 60 euro.

Daarna werd er toch wat gegeten. De kwaliteit was degelijk, zonder meer.
Ondertussen was de chaotische F1 wedstrijd in Monaco bezig, of wat daar voor moest doorgaan. Ik zie toch nog altijd liever voetbal en wielrennen...

Naast het tv scherm zat een kleine jonge meid ietwat verveeld voor zich uit te staren : Mona. Dat werd ronde 2.
Donker haar in een staartje, 2 tattoos : eentje op haar sleutelbeen en eentje op haar zij.
Voorts mag er geweten worden dat tongzoenen erg matig is, pijpen en neuken zijn dan wel ok.
Ze moet nog wel loskomen en leren om de Babylon standaard te halen, maar het potentieel is er wel. Kosten opnieuw 60 euro.

Later op de avond heb ik nog wat gegeten en een saunatje gedaan en toen was het tijd om te vertrekken.

Resumé : Babylon is nog wel een aangename club maar de baas mag wel wat vernieuwing brengen : een betere resto en de wellness op een hoger niveau tillen.
Ik kom graag nog wel terug.
wink2.gif
 
Laatst bewerkt:
Gisteren ben ik naar Babylon geweest. Wat een verschil met GoldenGate vorige week! Hier vrijwel alle dames met volledige service (tongzoenen, PZC, NMC) voor een aangename prijs (€60 voor 30 minuten en €110 voor een uur) een paar echte stunners (Isabella en Evelyn) veel mooie dames (bijvoorbeeld Denisa, Leah en Karla), wat dames van normaal postuur, en wat dikkere dames, dames van kleur (Chayna, Imam, Katja) een Latina (Bruna), oudere dames, jonge dames, Katrien met werkelijk perfecte jonge peervormige borstjes en aan de andere kant Maria en Flavia met dubbel E natuurlijke borsten.
Laat ik beginnen met het grote nieuws: ik heb Anita (de sjagrijnige Theke) 1 keer zien glimlachen en 1 keer zien lachen!

Het eten was prima verzorgd. Het lijkt erop dat ze hier nu de juiste dames achter de grill en in de keuken hadden. Vanaf een uur of 2 werd er gegrild en kwamen er karbonades, kipfilets, lamsspiezen (beetje taai) en diverse soorten worstjes van de BBQ. Aangevuld op het buffet met bloemkool, sperzieboontjes, broccoli en 2 soorten aardappels. Leyla was er niet tot mijn verdriet, maar Lena zorgde prima voor de bar.
Dan het belangrijkste: de kamers. Evelyn was terug na een upgrade. Haar prachtige natuurlijke borsten hebben een upgrade ontvangen naar een cup C/D. Ze is er zelf erg blij mee. Deze beauty de kamer opgesleurd en de kamer was weer goed!
De tweede kamer op aanraden van Evelyn met Cindy. Een prima kamer, maar niet spectaculair.
's Middags had ik afgesproken met Isabella ergens rond een uur of 7-8 een kamer te gaan maken. Ze kwam naar me toe en wilde nog even een sigaretje roken en wat drinken. Evelyn zat op haar bankje links achterin en ik heb haar gevraagd of ze mee wilde in een trio met haar vriendin. We hadden afgesproken dat ze niets zou zeggen en ineens de kamer binnen zou stappen. Na haar pafje en drankje kwam Isabella naar me toe en ik vroeg haar 2 lakens mee te nemen om lekker wat ruimte op het bed te hebben. We gingen de kamer in en ik deed de deur dicht zonder hem op slot te draaien. We lagen net lekker te zoenen toen Evelyn binnenkwam. Na de eerste schrik moesten beide dames natuurlijk lachen en begreep Isabel ineens waarom de twee lakens nodig waren en de deur niet op slot was gedraaid. Het werd een super trio met deze 2 stunners. Dat ik zoiets op mijn 62e nog mee mag maken!

De tijd tussen het kameren werd opgevuld met zonnen bij het prachtige zwembad, bubbelen in de jacuzzi gevolgd door een paar baantjes in het zwembad, luieren en bijpraten met mij bekende mannen waarvan er steeds meer de weg naar Babylon weten te vinden. De club zit duidelijk in de lift met toenemende dames aantallen en bezoekers. Zeker vergeleken met de dip in 2021 en 2022 na Corona.
 
Laatst bewerkt:
GRASMAAIER

Op de 9e van de 9e na lange tijd weer eens naar Elsadorf getrokken. Geen idee waarom het er niet eerder deze zomer van is gekomen om deze mooie club te bezoeken. Hun tuin is er ideaal voor...

De dag startte niet optimaal. Na een wat slechte nachtrust ging de wekker om 7:30. Dutbeer dacht schijt en drukte op de snooze knop. En dat nog een aantal keer totdat zo 8:15 ik dacht het is nu of het wordt niks meer vandaag.
Onderweg nog even een powernap moeten doen. Na nog wat inkopen kwam ik pas rond 12:30 aan.
7 tientjes afgetikt bij de there voor een setje handdoeken en een sleuteltje.

Ik had de hoop op bacon eigenlijk al opgegeven, maar tot m'n vreugde lag er nog een beetje. Vast speciaal voor mij bewaard ;)
Lekker broodje ei met gebakken spek en een kommetje kippensoep genomen als verlaat ontbijt.
Even bijkomen en om 13:30 kwam alweer het middageten met spicy chicken wings en bouten, gehakt, gekookte wortel blokjes en aardappelen.
In de avond hetzelfde in de voederbakken en besloot om voor de steak te gaan. Die was weer van okay catering niveau met wat verse frietjes erbij.
Vandaag hadden ze heerlijke amandel gebakjes, die deze zoetekauw zich meermaals liet smaken.
Verder de gebruikelijke pudding toetjes en saladebar. Het worsten pannetje is verdwenen. Maar met zoveel alternatieven miste ik em niet. Erna om de mond up te frissen een Echte Eucalyptus Menthol Bonbon bij de receptie gepakt.

Na al dat vreet geweld even in de kino liggen uitbuiken. Met oordopjes in tegen het gevolg en gekreun op de achtergrond viel deze vermoeide beer al gauw in een diepe slaap.

Na een uurtje ofzo fris als een hoentje in het woonkamer gedeelte gaan zitten. Ik spotte 6 roze handdoekjes, waarvan 1 van een chocomaus.
Kwa heren schommelde het aantal afwisselend tussen de 4 a 6. Begrijpelijk wat rustiger na al het mooie weer van afgelopen weekend.
Ik spotte een slanke brunette. Erica blijkt deze Roemeense van 20 lentes jong te heten. Dementholbear wist zich geen paspoortjes te herinneren, en waagde maar de gok.
Had ik toch maar even gespiekt, want het werr een matig tot redelijk kamertje met deze meid. Spreekt geen Engels en een beetje Duits.
Strikt genomen voldeed ze aan het GOSC keurmerk, maar ik kan me helaas vinden in punten uit haar paspoortje. https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?62406-Erica-(Roemeense)&p=849258#post849258
Er is weinig verbetering in gekomen. Op zich deed ze wel haar best en koos ze ook fraaie kamer nummer 1 uit (grote kamer tegenover de kino ruimte).
Maar bij gebrek aan sensualiteit, geilheid en derhalve een weinig enthousiaste staafmixer, probeerde ze er aan te rukken alsof het een weigerende grasmaaier of haperende buitenboordmotor was, dat het onaangenaam werd. Heb de tijd niet volgehouden en ben eerder van de kamer vertrokken.

Me teruggetrokken in de wellness en daar heerlijk genoten van de hete sauna en het verkoelende zwembad. Die was lichtjes verwarmd en niet ijskoud. Ideaal voor me om er rustig in af te koelen. My raindrops falling on my head...
De verhalen blijken te kloppen dat de jacuzzi weer lekker warm is. Een aantal maanden terug was ie me meermaals wat te fris en vond ik een afknapper voor een €70 club. Een warme jacuzzi vind ik lekker om me weer in op te warmen, al dan niet na het afkoelen van een sauna rondje.
Toch moet er altijd wat te klagen blijven en ook nu weer. Die verdraaide circulator in de bodem draait te hard nu! Voorheen gebruikte ik em als iedereen uit de jacuzzi was, als m'n persoonlijke ligbadje. Geen jet streams, geen bubbels, maar lekker rustig water om in te dobberen. Nu lijkt het een verdraaide golfslagbad :(
Maar geen idee hoe ik dat in het Duits kenbaar moet maken. Volgende keer maar aan ChatGPT vragen of ie het voor me kan doen.

Enfin, ik had een lekker dagje uit en hoop er snel weer terug te komen. Want ik vind Babylon een fijne club in de zomer, maar zeker ook een fijne club in de winter met de uitgebreide wellness en rustige hoekjes die de club heeft.
 
Terug
Bovenaan Onderaan