Recensie Ambra Antwerpen, Schippersstraat 12/1 4,69 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Dan ben ik haar raam op de verkeerde momenten, tijdens mijn wandelingen tussen 13u en 16u gepasseerd want telkens zat ze er niet. Eénmaal heb ik haar collega Elissa wel opgemerkt, maar die was ook vlug verdwenen. Heb Anna Vi6/2 bezocht, ook een geil kinky girl.
 
Janus wat ben jij toch een negatieve lul(ler)
Ze was inderdaad heel veel bezet en fully booked. Zat waarschijnlijk op volgend slaafje te wachten.
ps Claudia ss 22 is de beste pijpster die er bestaat . Volgens jou doet ze het ook niet goed. Hou toch op man, amateur
 
Janus wat ben jij toch een negatieve lul(ler)
Ze was inderdaad heel veel bezet en fully booked. Zat waarschijnlijk op volgend slaafje te wachten.
ps Claudia ss 22 is de beste pijpster die er bestaat . Volgens jou doet ze het ook niet goed. Hou toch op man, amateur
Jij bent de amateur die niets gewend is. Ik ben Ambra gisteren meermaals gepasseerd en op een enkele keer na zat ze steeds in haar raam. En dat is ook door een ander bevestigd. En inderdaad was ik niet echt tevreden over Claudia haar pijpkunsten. Veel te eentonig. Ik ben vele malen beter gewend, zowel zonder als met condoom.
 
Laatst bewerkt:
BDSM spel
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Plassex
  3. Soft SM
  4. Kontlikken door klant
Via X (kinkyambra) kwam ik bij deze jonge dame op het spoor..Door haar jonge leeftijd en een aantal perverse handelingen die ik zag op video's werd ik nieuwsgierig naar haar. Later de ad op Kinky gezien en afspraak gemaakt want de reis van midden Nederland naar Antwerpen neemt aanzienlijk wat tijd in beslag.

Contact vooraf en tijdens ontvangst en gedurende het bezoek was erg prettig. Ambra heeft een zeer prettige energie. Erg relaxed, leuke vriendelijke jonge vrouw. Is uitstekend verzorgt, ruikt heerlijk, goede hygiëne. Zag er opwindend uit in haar zwarte kinky outfit met laarzen. Het is een cliché maar in het echt vind ik haar nog mooier dan op foto/video. Kamer is op de 1e verdieping, je gaat omhoog met een lift(?) en komt terecht in een mooie ruime stijlvolle speelruimte. .

Vooraf een lijstje met 15 verschillende soorten fetisjen/handelingen doorgegeven waaruit ze kon kiezen waarvan ze er 9 de revue heeft laten passeren die ze op haar eigen unieke stijl geweldig heeft uitgevoerd. Door sommige erotische elementen in het spel toe te voegen wist ze deze 'ouwe lul' aardig van slag te krijgen.

Ze pakte mij helemaal in met haar teasen. Gelouterd bond ze mijn ballen af. Terwijl ze met een hand mijn genitialen bespeelde werden mijn tepels met haar tong, tanden, vingers bewerkt en later werden wat klemmen geplaatst. Ze kan je echt ongelooflijk opgeilen, plagen met haar erotisch voorspel waarna ze je gebruikt als haar persoonlijke speeltje.

In onze eerste kennismaking sessie heeft ze voorzichtig afgetast wat ik kan hebben en wat zij leuk vindt om te doen. Hoogtepunten voor mij in deze sessie waren: Facesitting/smothering, dick slapping, balls hitting, golden shower, cunnilingus/rimming en urethral sounding. Dat laatste had ze speciaal trillende lange dilator in mijn urinebuis geduwd waar ik moeite voor moest doen om niet spontaan klaar te komen!

Ondanks haar jonge leeftijd is dit een Kinky girl die veel wensen kan waarmaken! Ik kwam volledig afgepeigerd maar uiterst voldaan bij haar vandaan. Ik kom zeker terug bij dit toppertje! Aanrader!
 
Terug
Bovenaan Onderaan