Recensie Gangbang GangBangTeam, Groningen 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Gisteravond weer een topavond gehad met het Ganbangteam. 4 prachtige dames en 9 of 10 heren die zich allemaal uitstekend hebben vermaakt volgens mij.
Vooraf waren de heren door de dames uitgedaagd qua prestaties, maar ik denk dat er goed partij gegeven is😜
De organisatie was natuurlijk weer perfect, bedankt Erik.
Ik ben er graag weer bij de volgende keer.
Groet Jeroen.
 
Vrijdagavond was het weer zover! We mochten weer lekker gangbangen op deze fantastische locatie! Zoals gewoonlijke was het weer prima geregeld door onze gastheer! Eerst even gezellig wat drinken met de groep en toen mochten we los op de meiden! We hadden vier prachtige dames drie dames waar je hellemaal op los mocht gaan en de andere dame was voor het eerst op een gangbang die deed voornamelijk wat handwerk bij de mannen en wat opwindende aanrakingen wat ook zeker niet verkeerd was! Er werd echt soms stevig geneukt de dames waren niet kapot te krijgen en ze genoten er ook echt van! Het was een fantastische gezellige avond waar alles gemoedelijk en Relaxed aan toe gaat! Ook voor de nieuwelingen die er bij waren voelden zich goed in de groep! Totaal geen haantjes gedrag van de mannen alles gaat met respect voor mekaar ook naar de dames toe! Bedankt mannen en dames voor weer een geweldige avond..
 
Vrijdag avond waren wij als koppel aanwezig. Voorafgaand aan de heren werden we netjes ontvangen op een uniek en prachtig plekje. Eerst even borrelen en acclimatiseren om vervolgens de avond even door te spreken. De heren waren alle netjes, verzorgd en respectvol. Geen haantjes gedrag en de aanwezige dames zagen er prachtig uit, sexy lingerie en super mooi. De avond verliep gemoedelijk en er was genoeg ruimte voor een praatje en lolletje links en rechts. De dames en heren zijn alle niets te kort gekomen. Al met al een geslaagde en geile avond.

E&A bedankt voor het organiseren.

Dames bedankt voor de geweldige ervaring, jullie zijn prachtig.

Heren bedankt voor de deelname en geslaagde avond.

Scorpion & Rose
 
Vrijdag 20/9 was het eens een keer tijd om met een gangbang van gangbangteam noord mee te doen. Aangezien ik in het noorden van het land woon en normaal voor een goede gangbang ver afreis naar het zuiden van het land was dit een leuk en geil alternatief. Er waren 3 leuke geile vrouwen aanwezig waarmee we actief mochten zijn en een 4-de voor de hapjes, drankjes en wat hand en spandiensten verrichte. Mogelijkheden waren oa, pzc, beffen, neuken in diverse standjes en om een beeld te geven van hoe geil de dames waren was er ook een heuse dubbele vaginale penetratie en werd er hier en daar ook gesquird. Locatie was mooi afgelegen en netjes en ook was er een sling in èèn van de kamers boven. Verder was er ook genoeg aan hapjes en drankjes. Prijs kwaliteit verhouding was meer dan goed. Ik kom graag nog eens terug.
 
20/9. Het was eindelijk weer eens zo ver. Het begon met een aankondiging voor Sub Rose.

Terwijl het geheel aan aanmeldingen vorm kreeg werden de vooruitzichten ook steeds beter. Want er kwam een tweede vrouw voor de GB bij. TOP!!
Maar daar bleef het niet bij want ook dame nummer drie werd toegevoegd aan de GB.
Als de participerende heren deze drie GB-dames van niveau maar aan konden…….. (dat antwoord laat ik graag aan Rose en de twee anderen).
Toen bleek dat de avond aangevuld zou worden met een heuse dame speciaal voor de hapjes en drankjes was voor mij het feest compleet.

Het was voor mij de 2,5 de keer dat ik erbij was en weet 100% zeker dat ik vaker langs wil komen 🤭.

Maar met de organisatie zoals deze, die telkens weer perfect is kan het ook niet anders dan dat je weer wilt komen.

Wat een geweldige avond 😎 vooral de 'dubbel vaginaal' komt in mn hoofd nog weleens voorbij.
 
Vrijdag was het weer genieten.
Dit keer met Sub Rose, een mooie dame die ons goed wist te vermaken en nog 2 dames die actief mee deden en vierde voor een geile bediening.
Ontvangst was goed geregeld, met een klein groepje mannen gezamenlijk naar binnen gegaan. Eerst even en een drankje en even wat regeltjes doorgesproken waar de dames wel of niet van houden
Boven aangekomen waren de dames er al helemaal klaar voor, en kon het feest beginnen.
Ik heb heerlijk genoten van alle geile dames en na een paar keer af wisselen met ander mannen lekker door geneukt en in haar kutje klaar gekomen.
Na een beetje te zijn bij gekomen en soort van 2e ronde beneden in de serre Sub rose nog een keer beurtelings genomen met de mannen tot ze niet meer kon. Goed aangemoedigd door de andere dames die hier ook zichtbaar van genoten.

Al met al weer een geslaagde avond waar iedereen van heeft genoten. Na tijd nog even een drankje en een babbeltje met de mede bang mannen weer voldaan naar huis.

De organisator was wederom perfect. Bedankt daarvoor.

Tot de volgende, Rik
 
20-9 was er weer een GB georganiseerd in het noorden van het land .
Net onder de rook van Groningen mocht ik samen met 10 andere mannen proeven van Rose. Rose een heerlijke dame met rood krullend haar en heerlijke gepiercte borsten. Ook zou er een dame komen voor de bediening. Deze heerlijke lange slanke dame gaf gelijk in het begin van de avond al aan dat het niet alleen bij de bediening van een drankje zou blijven. Ze ging ook hand en spandiensten verrichten. Verder was Astrid en Marieke er. Deze dames had ik hier al vaker getroffen en ik weet dat het altijd een feest is met hun. Deze 2 dames hebben aan een blik al meer dan genoeg om samen een plan te bedenken om een man helemaal gek maar ook leeg te maken.

Eenmaal begonnen aan de GB lag Rose samen met Marieke boven op het bed. Beide dames heb ik heerlijk liggen beffen en aan rose gevraagd hoevaak ze elke lul in haar wilde voelen. Minimaal 5 keer maar liever nog vaker was haar antwoord. Dat heb ik dan proberen te onthouden. Marieke begon mij heerlijk te pijpen terwijl ze op bed lag en ik lekker rechtop stond toen ik een warme vrouwenhand op mijn billen voelde. het was dame 2. ze had glijmiddel in haar hand gedaan en terwijl Marieke me heerlijk pijpte masseerde zij mijn ballen, wat een genot. Later ging Marieke in de tegenover liggende kamer in de swing hangen en heb ik Rose voor de eerste keer geneukt. wat kan deze dame hard genomen worden. om niet gelijk al mijn kruit te verspillen optijd gestopt en even rond gekeken, Marieke lag nog in de swing en mijn pik werd weer harder. Dame 2 die naast mij stond te genieten van het schouwspel een condoom in haar handen gedrukt. jij wou hand en spandiensten doen? nou gooi er maar een condoom omheen. Nou nou nou , dame 2 heeft er een heerlijke massage van gemaakt zoals ik nog nooit heb mee gemaakt. wat een geile ervaring. ik kan me haar geile gezicht zo weer op mijn netvlies zien. Marieke heerlijk in de swing genomen en daarna Rose nog kort genomen. ( sorry Astrid , ik moest ff liggen ) Dat was nummer 2 . hierna beneden even een drankje gehaald.

Hierna werd de actie verder beneden voort gezet. Rose was inmiddels op een knielbokje gezet met 3 pikken bij haar gezicht die ze 1 voor 1 moest pijpen terwijl ze hard werd genomen door de andere heren. dit betekende voor mij hard stoten en zolang mogelijk volhouden waarbij Rose gilde van genot. Ene pik eruit andere erin. Voor mijn gevoel heeft ze er wel 3 kwartier gelegen. Na mijn 5e keer haar hard genomen te hebben fluisterde ik dat in haar oor waarbij ze tevreden omkeek. PFFFFFF deze vrouw kan er geen genoeg van krijgen.

Tijd voor nog een korte pauze en een drankje waarna ik boven ging kijken. Hier lagen Asrid en Marieke samen met een paar heren. Na even op mijn beurt te wachten heerlijk gepijpt door Astrid . Ik moest van marieke op mijn rug liggen waarna zij op mij klom. na een paar minuten vroeg ze zelfs om nog een pik in haar geile kut. Samen met een mede gangbanger hebben we haar gevuld met 2 pikken . Wat een geile slet. ik hoorde later dat ze begin Oktober jarig is en dan weer een GB alleen doet. Helaas kan ik er niet bij zijn want oh oh oh , deze dame is super zeker als ze haar onderlipje tussen haar tanden zet.

Rond 20:00 zijn we begonnen en 23:30 zijn we gestopt 4 heerlijke dames 3 heerlijk kunnen neuken en dat voor een paar centen. Deze GB staat zeker heel hoog in mijn all time favoriete.

Erik dank voor t organiseren
Rose ,
Marieke ,
Astrid , bedankt voor de geile ervaring
Dame 4 , hopelijk kom ik jouw nog eens tegen in welke setting dan ook.

Geile groet ,
Remo
 
Terug
Bovenaan Onderaan