Algemeen Amsterdam algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Hi community, first of all, sorry for writing in English. My question: Which girls with very giant natural or giant fake tits are worth it in all Amsterdam RLDs?
I am talking about F-cup till open end. I am going to be there soon.

Thanks a lot folks.
 
heb ik me ook wel afgevraagd, opeens verdwenen ze en er kwamen geen nieuwe voor in de plaats. Zal deels wel te maken hebben met opvoeding, sociale omstandigheden en niet te vergeten veel NL dames zijn best hoog opgeleid en hebben een goede baan. Het zijn natuurlijk voornamelijk dames die dit vak kiezen vanuit een economische achterstand.
NL dames tref je nu eigenlijk alleen nog maar aan in de privé huizen.

Ik vraag het me ook nog steeds af. Den haag geleenstraat staan nog aardig wat NL dames. Misschien is het meer de massa toerisme waardoor ze vertrokken zijn. Ook NL dames uit amsterdam waren in den haag werkzaam achter de ramen.

Om een paar te noemen.
Amber NL
Wendy NL
Melody pleasure
Laila Duits/NL
Kelly van big brothet staat er soms ook

Dames met online advertenties


 
Ik vraag het me ook nog steeds af. Den haag geleenstraat staan nog aardig wat NL dames. Misschien is het meer de massa toerisme waardoor ze vertrokken zijn. Ook NL dames uit amsterdam waren in den haag werkzaam achter de ramen.

Om een paar te noemen.
Amber NL
Wendy NL
Melody pleasure
Laila Duits/NL
Kelly van big brothet staat er soms ook

Dames met online advertenties


Jaren tachtig gingen Haagse vrouwen werken in Amsterdam , Bloedstraat en dollebegijnen bijna alleen maar Haagse meiden.
 
In de goede oude tijd ging ik altijd naar een NL dame Roxy. Ze werkte achter de ramen op de singel en ook een tijdje in den haag. Knappe NL meid met looks en brains. Helaas nooit meer gespot. Enige idee of ze nog werkt en zo ja waar?
 
De jaren 80 tot en met de jaren begin 2000 waren de beste tijden! En ja, die tijd komt niet meer terug! Ik heb hele goeie herinneringen aan het Singel gebied! Daar zaten de toppers. De Bergstraat en de Korsjespoortsteeg zaten de wat oudere dames, de milfs zogezegd. Vooral de Nederlandse. Ik herinner me me Annemarie nog. Een hele sjieke dame uit de buurt van Haarlem. Die liet toendertijd niet zomaar iedereen binnen. Die was heel kieskeurig met haar klanten. Maar ik was wel een van de gelukkigen! En dan Sherry op de Bergstraat, de prachtige donkere dame uit Trinidad. Wat een lekker wijf was dat! Ze leek veel op pornoster Vanessa del Rio. Ze had ook van die heerlijke grote tieten. Wat kon die sexen niet normaal!! Ze sprak Nederlands met een sexy Engels accentje. Deze Sherry was voor alles in! Wat ik het geilste vond was dat als ze pijpte dat ze echte kokhalste! Mega geil! Je lul verdween tot je ballen in haar keel! Met heel veel spuug! En als klap op de vuurpijl mocht ik haar diep in haar kontje neuken. En daar hoefde ik niet eens om te vragen, want ze dwong me gewoon. Kan me nog herinneren dat ik voor haar zwarte high heels stiletto's en een doorzichtige Sheer Feather Robe heb gekocht in Los Angeles voor haar. Dit is zo een doorzichtige duster met veren waar je eigenlijk totaal naakt in bent. Ze zei me op het moment dat ik deze haar gaf "ga jij naar buiten dan trek ik alles aan en dan pas kom je bij me naar binnen". Wat zag die er geil uit! Mijn geilste droom was werkelijkheid geworden. Als ik er nu aan terug denk, aan al die dames van vroeger, wat is het nu zo slecht achter uit gegaan! Ik hou me vast aan de goeie ouwe tijd! Was het maar weer de jaren negentig!
Annemarie heb ik vaak buiten haar werktijden geneukt en werd elke keer geil van haar stem en hoerige uiterlijk.


Vraag me wel eens af hoe het nu met haar gaat.
 
Ben onlangs nog op de wallen geweest en de dames bleven me alleen 100€ voor 15 min/20 min of 200€ voor 30 min aanbieden, 1 keer komen en dat was nog niets extra's plus veel gewenk of tikken.
Tjah dat is ook de reden waarom ik niet graag meer naar de wallen ga. Aanbod valt ook tegen qua aantal dames. Femke doet erg haar best om de wallen minder leuk te maken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan