• De zoekmachine ligt er uit. Is bekend en in onderzoek.

Welke fantasieen hebben jullie nog die je nog wil waarmaken

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Badlaken is serieus een goed idee. Ooit kwam ik bij een heerlijke Venezolaanse die enorm kon squirten, maar dit niet wilde door de natte bende die dit gaf. Dus toen bij een date badlakens meegenomen zodat zij zich kon laten gaan en ik me naderhand over de natte bende kon bekommeren.
badlakens... meervoud dus?
 
ik zou zo graag eens wakker willen worden naast een slanke, jonge vrouw die met haar naar slaap ruikende lichaam tegen mij aan komt liggen en fijn knuffelt.
Dat is niet moeilijk realiseerbaar. Boek een slanke jonge vrouw naar je smaak voor een nacht. En je droom kan de volgende ochtend uitkomen. Wie weet wil ze ook nog met je ontbijten.
 
Een echte shemale, zoals ze alleen maar bestaan in fantasies. Een heerlijk vrouwelijk schepsel. Maar dan ook echt op en top vrouwelijk. Echt een "lekker wijf" maar dan met een goeie knuppel.

En daar dan twee van. En een hele hele mooie vrouw erbij. Doe ook maar twee eigenlijk.

En een onuitputtelijk uithoudingsvermogen en een eeuwig aanhoudende erectie 🤩 🤩 🤩 🤩 :ROFLMAO:
 
Find a bush, forest, dune, remote industrial area, ... and fuck there, be it around/against a car, tree etc or just freestyle in the open air. Usually when someone offers this, it's because they don't have an incall location. It's often (not always) shorthand for street prostitution. This is one if those things 'if you have to ask, better not go there'; if you can't read between the lines of the ad, you may find yourself in some very gritty situations. (Unless that's what you're looking for, in which case, knock yourself out)
 
En wat als je fantasieën zo goed als op zijn? De wereld van het wandelen heeft voor mij veel dingen mogelijk gemaakt zullen we maar zeggen. Trio gedaan, genomen worden met een strap on gedaan, sex met een shemale gedaan, leuke jonge studente die het voor het geld wil doen gedaan, en zo gaat het lijstje nog wel even door.
De enige fantasie die ik nog open heb staan is net als anderen in dit draadje is de moeder/dochter fantasie maar dat zal wel altijd een fantasie blijven gok ik maar zo 😅
 
Terug
Bovenaan Onderaan