Zwangere vrouwen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Vandaag heeft ze weer Camila en zit ze in Deinze en Pittem EN Tielt tegelijk.
Toch geweldig als je je zo snel kan verplaatsen.
De tekst is ook duidelijk door een pooier geschreven, ook al zegt ze het zelf gepubliceerd en geschreven te hebben. Ze enkel Spaans (Venezuela).

Ze gaat lekker door met haar oplichtingspraktijken.
Op één van de foto's is ze goed herkenbaar, heeft ze vergeten haar gezicht af te plakken. En ja, ze is al minstens 15 maanden zwanger, deze oplichtster.

En de oplichtsters graan gretig door. Oppassen dus weer voor onze venezuelaanse "zwangere" (al 2 jaar zwanger). Ze duikt tegelijkertijd weer op in :
Aalst, waar ze "Lucy" heet.
In Lede, waar ze "Katy" heet.
En in Dendermonde nog eens.

Ze is ook ineens van 26 jaar naar 18 jaar gegaan. Wat een zwangerschap van 2 jaar duur toch niet allemaal kan veroorzaken.....hahaha

En slim is ze, ze zet een witte vlek op haar armband aan de hand, zodat je haar echte naam niet kan lezen. Bovendien heeft ze weerom een nieuw GSM nummer, ik denk het 15de ongeveer, als ik de tel goed bij hou.

Blijf er weg, ze doet NIETS wat ze belooft, binnen de 10 minuten sta je op straat en misschien is je portefeuille leeggehaald als je effen niet aktief oplet tijdens haar "bedligging" met jou. Ze werkt veel met haar zus, ook een dievegge.

Maar eigenlijk is ze toch niet zo slim. Want op 1 van de foto's zie je wel een deel van haar gezicht als ze haar selfie in een spiegel neemt. En je ziet de armband, weliswaar zonder naam, maar wel met een onmiskenbare tattoo, die ze op die foto "vergeten" heeft af te dekken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan