Algemeen YinYang, Roermond

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Wat een SC betreft is het voor mij vooral het totaalpakket dat telt. Aanbod wellness en infrastructuur en eten en service van de dames en prijs. Reistijd is bij mij van minder belang. Ik wil bij een SC niet alleen 1 of 2 keer plezier maken met de aanwezige dames maar ook het goede aanbod wellness en horeca kunnen combineren. Kwestie van je niet te vervelen tussendoor. Anders kan ik beter bij de Rio of het Rozenhofke aan de toog gaan hangen 😏.
En dan bereken ik uiteraard ook wat een dergelijk dagje me in totaal kan gaan kosten.

YY staat nog op mijn to do lijst om daarna mee te kunnen nemen in mijn persoonlijke evaluatie. Wat Zundert, Vaals en Elsdorf betreft heb ik wel al een duidelijke prijs/kwaliteitsvoorkeur. Maar dat weet je pas na een eerste bezoek. En dan nog, ik bezocht tot nu toe een SC 2 tot 3 keer alvorens te beslissen of het mijn ding is of niet.

En uiteindelijk blijft het een persoonlijke afweging. Zeker wat betreft het totaalbedrag dat je wil uitgeven voor een dagje SC. Ben je iemand die vooral een aantal kamers wil doen of iemand die vooral een dagje wil relaxen met eventueel 1 kamergang. Evaluatie van heet totaalpakket kan dan snel anders uitdraaien vermoed ik.

Wat niet wil zeggen dat upselling praktijken voor al diegenen die ik ken geen absolute afknappers zijn.
 
Bezoek van gisteren donderdag aan YY.
Toegekomen rond de middag, portier ad deur.
Eerste bezoek sinds 7 jaren terug.
Hele mooie infrastructuur, hele mooie tuin, prachtig verzorgde keuken, prachtige kamers , de meeste met spiegels in het plafond en de meeste hebben toilet douche en of bad op de kamer, super de luxe vind ik dat.
De lockers heel gemakkelijk, polsbandje met soort van lockklokje, tegen de muurwand houden en een locker, jouwe gaat dan open, gewoon terug te sluiten, aanduwen en weg.
Het eten , de middag ontbeten met lekkere eitjes en andere charcuterie, heel verzorgd en mooi...
's avonds heel lekker gegeten, puree met soort van stoofvlees en bloemkolen, echt heel lekker klaargemaakt, waren nog andere dingen, niet van geproefd.
Keuken is dus op en top, werd ook op vele momenten gekuisd (constant mee bezig precies) wat van andere sc meestal niet kan gezegd worden.
Personeel was ook zeer vriendelijk.
Maar we gaan natuurlijk niet voor het eten alleen.
Heel verzorgde bar ook en lekkere koffie's/capp/latte, dranken ook ok.
De meisjes : van ongeveer jong tot 40/50 waren ze er, een 30 tal dames denk ik, moeilijk te schatten.
Van dun tot dik , tot goed mollig, voor elk wat wils.
Ik heb zelf 2 kamers gemaakt en van upselling is het door de zaakvoerder uit den boze gebracht, meisjes moeten voor de standaard service dus 70430 vragen en niet meer, tja de meeste doen dit, maar als je extra's wil moet je natuurlijk meer betalen en ook voor dit maakte ik geen probleem, wil hier ook geen dames uit andere clubs benoemen die er waren, en waren dan ook enkelingen die ik kende..
Nou de beginnersfouten zijn er uit aan het gaan, nu enkel nog de verdere goede en hopelijk mooie momenten. Als er beren komen, komen er ook meisjes en omgekeerd, niet... Vooral in de zomer moet dit een zeer mooie plaats zijn om te ontspannen... De buitensauna's / brubblebaden komen binnen een bepaalde periode, zouden besteld zijn, maar daar weet ik het fijne niet van.
Ik mag dus gerust zeggen dat ik terugkeer.
 
Nou bij deze een review uit eigen ervaring,

Vanmiddag afgereisd naar yy na een positief bericht met wat feedback van een mede forumlid(thanx again).

Bij aankomst was het nog rustig op de parkeerplaats. Ik werd netjes ontvangen door de security en door de dames bij de balie met prima uitleg.

Na een wasje en omkleden eens rond gaan lopen aangezien ik de club nog niet kende van binnen was het even rondneuzen om alles te vinden. Na een drankje aangesproken door annabella zwart haar ex ss(ben slecht in namen onthouden dus hopelijk heb ik het goed😇) opzich leuk figuurtje en prima verschijning. Prijs was iets meer dan standaard ivm pzc. Kamergang was opzich niet verkeerd maar ook niet mijn beste.

Hierna uiteraard weer weeste douchen en opzoek naar het restaurant. Een belgische medewandelaar de weg gevragen en hij kende de club nog van voor de sluiting dus heeft me wat rondgeleid. Na het eten kwam ik hem wederom tegen en hebben we vervolgens toch een goede 2a3 uur zowel binnen als buiten over vanalles gepraat ( als je het leest, het was zeer gezellig) fijn om niet heel de dag alleen rond te dolen en iemand met wat meer sc ervaring die je nog de nodige tips kan geven.
Onder ons gesprek werden we beiden paar keer aangesproken maar niet perse wat we zochten, dames bleven vriendelijk en werden niet opdringerig dus dat is ook zoals het moet zijn.

Ondertussen waren we beiden de dames die steeds meer binnen druppelden aan het observeren en er zaten best wel een paar mooie bij en hij had er eentje voor me gescout die er wel leuk uitzag dus haar aangesproken en het bleek een schot in de roos.

Een uur gekamerd met jessica die de normale prijs (€140) hanteert en daarvoor de service geeft waar je op hoopt bij een saunaclub.

Hele leuke aardige jongedame die alle tijd neemt en heerlijk haar best doet om het je naar de zin te maken en dat lukte meermaals dat uur😇, dit soort meiden kunnen een club helemaal positief op de kaart zetten dus zorg dat ze blijft😉.

Bij deze service geef ik vaak ook wat meer omdat ik vind dat als ze dit niveau leveren dan mag dat beloond worden.

Na de kamer nog even naar het restaurant gegaan voor het buffet, wat overigens van goede kwaliteit is en ruime keuze. Dikke duim hiervoor.

Na het eten nog even zoals beloofd mijn belgische vriend een verslagje gedaan van de kamergang die hij voor me gescout had. Nog even een drankje gedaan en daarna om gaan kleden.

Bij het inleveren van het armbandje werd me netjes door de dame achter de balie gevragen hoe mijn dag was geweest en of de prijzen waren zoals het hoorde. Dus heel goed dat de leiding hier actief mee bezig is na de minder positieve recensies hiervoor.
Tijdens het naar buiten gaan netjes begroet door de beveiliging. Prima 5 uurtjes gehad (13:15-18:15.

Eindconclusie: mooie nette club, vriendelijk behulpzaam personeel, goed eten. Dames gok ik rond de 30 toen ik ging. Ondanks dat nog niet alles klaar was wat ik opving (komen nog 2 jacuzzis buiten) zie ik hier wel veel potentie en verwacht ik dat het helemaal goed gaat komen aangezien de leiding iets doet met feedback👍🏻

Dus zeker tot ziens!
 
Mooie verslagen en wat de prijzen betreft lees ik dus 140 per uur incl en 70 voor half uur en dan zonder pzc en tz...in ss ken ik er wel 10 die voor 60 pzc en tz en sommige squirten ook nog voor die prijs...dus het wordt een afweging want eerlijk yy is veel mooier dan de rest..
In ieder geval positief dat er gehoor gegeven wordt aan de te hoge prijzen.
De tijd zal het leren.
Toch ken ik heel wat beren in andere clubs die daar eigenlijk heen gaan voor eten , drinken, welness en gezellig heid en misschien 1 kamertje doen....als dat de manier van uitgaan is dan is yy zeker een optie.
En als mijn toppers besluiten te verhuizen dan verhuis ik mee en als zij dan meer moeten vragen dan geen probleem want ik weet wat ik krijg.
Punt is nl dat hoe hoger de prijzen je meer zekerheid wil dat de service goed is en als je dan toch teleurgesteld gaat worden door gezeik over geld of slechte service dan baal je en voel je je genaaid zonder goed te naaien.
 
En als mijn toppers besluiten te verhuizen dan verhuis ik mee en als zij dan meer moeten vragen dan geen probleem want ik weet wat ik krijg.
Punt is nl dat hoe hoger de prijzen je meer zekerheid wil dat de service goed is en als je dan toch teleurgesteld gaat worden door gezeik over geld of slechte service dan baal je en voel je je genaaid zonder goed te naaien.

Helemaal mee eens ook ik heb steeds minder zin nieuwe dames te testen zeker in saunaclubs ook niet bijvoorbeeld in de SS.
Ook daar was er de laatste tijd steeds meer spraken van onderhandeling over het pakket.
En ik betrap me erop dat ik me steeds meer bij milfs houd uit mijn eigen leeftijdscategorie 30/45.
Het jonge spul is vaak te inhalig en qua service te min in veel saunaclubs momenteel.
Dan maar meer voor een zeker gaan als 5 jaar geleden toen ik na 3x vaak al op een dame was uitgekeken.
 
Ik post hier niet veel, maar ben wel een frequent lezer van het forum. Ik ga pas een tijdje naar saunaclubs (ofja clubs, ik ben alleen nog maar een paar keer in ss geweest) En vandaag had ik besloten om YY een keer te bezoeken.

Ik heb het beetje hetzelfde beleeft als 2 posts hier boven.

Ron 13.00 kwam ik aan, en ik denk dat er toen 10 vrouwen en 20 mannen waren, netjes rondgeleid, alles uitgelegd gekregen en toen wat gelunched.

Na de lunch een keer gekamert en daarna vooral in de hoofdruimte rondgehangen, gegeten en rond 18.00 weer vertrokken naar huis.

Mijn bevindingen zijn vooral: alles is nieuw en modern, (ook de badjassen,) de wc's zijn zeer netjes er er zijn er vooral ook meerdere bij elkaar. Voor mij ook een dikke plus dat er cola zero wordt geschonken ipv pepsi max. Vele zullen denken: 'lekker belangrijk, daar ga je toch niet voor naar de club" Nee dat klopt maar ik vind dat wel belangrijk.

Parkeren is er makkelijk, genoeg plek, aardige mensen achter de bar en in de keuken.

Ook de kamers zijn groot hebben een eigen douche en wc (tenminste waar ik in ben geweest) en alles voelt heel schoon aan. Ik heb in deze kamers meer de neiging een uur te blijven en nog wat te praten met de dame.

De buiten sauna was lekker, maar ik denk dat als het kouder wordt buiten dat dit niet echt toegankelijk is. De binnen sauna is wat aan de kleine kant.

De algemene douches zijn wat klein (bij de lockers) maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de douche in de kamer.

Dan de dames, er waren er toen ik ging een stuk of 30 gok ik, Mannen een stuk of 50. Uiterlijk van de dames zeer vergelijkbaar met SS. Voor ieder wat wils.

De service, ja ietsjes duurder met 70 euro voor een kamer, maar bij de dame waar ik mee ging zat daar gewoon alles bij inbegrepen dus ik heb niet te klagen.

Ik ben zelf een wat stiller type, (niet verwarren met verlegen) maar ik ga niet snel gesprekjes aan met dames of heren, ik leef prima in mijn eigen wereldje. Ik vond het erg fijn dat ondanks dat er niet veel mannen waren en vrouwen aardig zaten te 'zitten' ik niet telkens lastig gevallen werd. Van de andere kant waren er vooral groepjes dames waar ik dan ook niet zo snel op af stap.

Bij het vertrekken nog netjes gevraagd hoe het was en ook specifiek hoe het met de dames gegaan is. Ik ben zeer tevreden vertrokken.

Zeker met de reistijd voor mij (30 minuten ipv >60 minuten) ben ik zeer geneigd om nog een keer terug te gaan, maar tijd zal het leren, ik hoop dat er nog meer dames naartoe zullen gaan waardoor de mannen vanzelf komen (of andersom)
 
Gisteren heb ik mijn derde bezoek gebracht aan het vernieuwde YY, nu voor de eerste keer niet op een doordeweekse dag maar op een vrijdag met verlengd openingsuur tot middernacht. Er waren bij aanvang in de namiddag ongeveer 30 dames en in de latere avond liep dat op tot boven de 40 dames schat ik. Ik heb 3 kamers gemaakt, allen aan 70430 met een goede service. Met de aangename temperaturen voor de tijd van het jaar ook gebruik kunnen maken van de buitenfaciliteiten. Het restaurant was top, kamers zijn ook uitstekend, de meesten hebben alle sanitair en douche voorzien. Bovendien wordt er constant overal gepoetst en opgeruimd in de club, kan haast niet beter. Zeker het bezoek waard en voor de gevraagde inkom krijg je een luxe en nieuwe club met uitstekende catering en mooie omgeving met tuin.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Voor dat deze club gedwongen dicht moest ben ik er zeer regelmatig geweest en ik overweeg ook zeker om weer te gaan. Weet iemand wanneer de jacuzzi's klaar zijn? Ik vind het namelijk wel erg lekker om tussendoor af en toe even te bubbelen.
 
Sorry, dr. Drake, maar toch even een vraagje.
Binnen een dikke week 3 bezoekjes met elk 3 kamerdates. Als ik goed tel kost dat weekje een slordige 1000 euro met wat benzine!
Chapeau, want er moet dan ook heel wat bloed richting die ijslolly en je hebt bovendien een Geldmaat nodig op de bijrijdersstoel! Of je bent de enige door "God uitverkorene"!
Bericht staat alweer op controle moderator! Toch een teken dat men geen kritische vragen/opmerkingen wenst? En juist die geven duidelijkheid en helderheid voor de wandelaar, het zijn uiteindelijk ZIJN euroos!!
 
Nou bij deze een review uit eigen ervaring,

Vanmiddag afgereisd naar yy na een positief bericht met wat feedback van een mede forumlid(thanx again).

Bij aankomst was het nog rustig op de parkeerplaats. Ik werd netjes ontvangen door de security en door de dames bij de balie met prima uitleg.

Na een wasje en omkleden eens rond gaan lopen aangezien ik de club nog niet kende van binnen was het even rondneuzen om alles te vinden. Na een drankje aangesproken door annabella zwart haar ex ss(ben slecht in namen onthouden dus hopelijk heb ik het goed😇) opzich leuk figuurtje en prima verschijning. Prijs was iets meer dan standaard ivm pzc. Kamergang was opzich niet verkeerd maar ook niet mijn beste.

Hierna uiteraard weer weeste douchen en opzoek naar het restaurant. Een belgische medewandelaar de weg gevragen en hij kende de club nog van voor de sluiting dus heeft me wat rondgeleid. Na het eten kwam ik hem wederom tegen en hebben we vervolgens toch een goede 2a3 uur zowel binnen als buiten over vanalles gepraat ( als je het leest, het was zeer gezellig) fijn om niet heel de dag alleen rond te dolen en iemand met wat meer sc ervaring die je nog de nodige tips kan geven.
Onder ons gesprek werden we beiden paar keer aangesproken maar niet perse wat we zochten, dames bleven vriendelijk en werden niet opdringerig dus dat is ook zoals het moet zijn.

Ondertussen waren we beiden de dames die steeds meer binnen druppelden aan het observeren en er zaten best wel een paar mooie bij en hij had er eentje voor me gescout die er wel leuk uitzag dus haar aangesproken en het bleek een schot in de roos.

Een uur gekamerd met jessica die de normale prijs (€140) hanteert en daarvoor de service geeft waar je op hoopt bij een saunaclub.

Hele leuke aardige jongedame die alle tijd neemt en heerlijk haar best doet om het je naar de zin te maken en dat lukte meermaals dat uur😇, dit soort meiden kunnen een club helemaal positief op de kaart zetten dus zorg dat ze blijft😉.

Bij deze service geef ik vaak ook wat meer omdat ik vind dat als ze dit niveau leveren dan mag dat beloond worden.

Na de kamer nog even naar het restaurant gegaan voor het buffet, wat overigens van goede kwaliteit is en ruime keuze. Dikke duim hiervoor.

Na het eten nog even zoals beloofd mijn belgische vriend een verslagje gedaan van de kamergang die hij voor me gescout had. Nog even een drankje gedaan en daarna om gaan kleden.

Bij het inleveren van het armbandje werd me netjes door de dame achter de balie gevragen hoe mijn dag was geweest en of de prijzen waren zoals het hoorde. Dus heel goed dat de leiding hier actief mee bezig is na de minder positieve recensies hiervoor.
Tijdens het naar buiten gaan netjes begroet door de beveiliging. Prima 5 uurtjes gehad (13:15-18:15.

Eindconclusie: mooie nette club, vriendelijk behulpzaam personeel, goed eten. Dames gok ik rond de 30 toen ik ging. Ondanks dat nog niet alles klaar was wat ik opving (komen nog 2 jacuzzis buiten) zie ik hier wel veel potentie en verwacht ik dat het helemaal goed gaat komen aangezien de leiding iets doet met feedback👍🏻

Dus zeker tot ziens!
Voor 140-150€/uur kan je overal in de prive terecht en zijn pzc en kussen meestal inbegrepen (makkelijk af te spreken via sms.) Aan deze prijzen ontgaat me volledig het nut van een sauna club. Hopelijk zijn er genoeg mensen zoals jij die deze bedragen graag betalen om de club draaiende te houden. Veel plezier
 
Bericht staat alweer op controle moderator! Toch een teken dat men geen kritische vragen/opmerkingen wenst? En juist die geven duidelijkheid en helderheid voor de wandelaar, het zijn uiteindelijk ZIJN euroos!!
@maxxie God uitverkorene is teveel eer, gewoon een gezonde sex drive en cashflow.

Jammer inderdaad dat er controle op dit topic stond, nog meer jammer dat er verzinsels worden verspreid over deze club. De club doet haar hartstikke best om ondanks heel wat tegenslagen er terug te staan, apprecieer dat en geniet ervan. Stop met te beweren dat er extra's moeten betaald worden voor alles en nog wat. Het is geen budgetclub maar 70430 blijft een lage prijs in een SC. Als je die lat nog lager legt, trek je gewoon geen enkele behoorlijke dame meer in deze tijden. Ze kunnen veel meer verdienen voor minder werk buiten SC. Als antwoord op een andere vraag, er is een club die dames te kennen heeft gegeven dat ze niet hoeven terug te keren als ze in YY willen werken, vandaar meld ik geen namen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan