Algemeen YinYang, Roermond

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Denk dat je eerder moet rekenen op 10 tot 20 dames in het begin.
Ik denk zeker het dubbele. In ieder geval op vrijdag en zaterdag tijdens hun eerste Oktoberfest feestje. YY heeft een goede naam bij de dames die er gewerkt hebben. Niet alleen van dichtbij, maar ook dames die inmiddels verder weg getrokken zijn. En die dames spreken er ook weer over met een inmiddels nieuwe generatie.

Er is daarnaast nog een groepje goede LR dames dat elders nog niet echt hun draai (en omzet) heeft gevonden. Die willen het misschien ook wel in YY proberen zoals Cleo al heeft aangekondigd.

De grootste uitdaging m.i. wordt het weren of snel uitselecteren van dames die elders te weinig naar hun zin verdienen vanwege slechte service en/of upselling en het nu in YY gaan proberen. Als ze daarin slagen dan zal het ze beter vergaan dan bijvoorbeeld Golden Gate. Dan blijven de mannen komen en dan wordt de club vanzelf aantrekkelijker voor de goede dames die er dan ook goed kunnen verdienen en dan kan de club goed door blijven selecteren.
 
Laatst bewerkt:
Er zullen zeker een aantal dames uit SS naar YY gaan, al zeker degene die er voor de sluiting gewerkt hebben. Heb die meermaals horen zeggen dat in YY alles beter was, waaronder de gasten,het eten,de kamers. Namen erop kleven is moeilijk want ze zijn nu nog aan het werk in SS en als het al bekend wordt gemaakt hier bestaat de kans dat ze mogen beschikken.
 
Snap het, maar alles is gebaseerd op hoe het in het verleden was, er is veel veranderd de afgelopen jaren! Ik hoop het voor yy, want het is een prachtige club, het is zoals gewoonlijk het kip en ei verhaal!
En er zijn veel dames die zeggen we gaan terug, maar als ze nu ergens zitten en ze verdienen genoeg blijven ze toch zitten, ze laten altijd eerst een paar dames kijken af er aanloop genoeg is en dan maken ze misschien de beslissing of ze gaan
 
Een Club als YY draait niet met 10 of 20 dames, dat moet een veelvoud daarvan zijn. 50 is een minimum, 70 een goed gemiddelde. Het zal niet moeilijk zijn om aan dat aantal te geraken, helemaal niet. Wat upselling of slechte service betreft, daar hebben de Nederlandse Clubs zich aardig mee in de voet geschoten de laatste jaren door wanbeleid, aan YY om te bewijzen dat ze op dat gebied wel bij de top behoren.
 
Terug
Bovenaan Onderaan