Dat is iets wat ik regelmatig doe, een afspraak van twee uur over de middag waarbij we ook van de tijd gebruik maken om te "lunchen".
Ik haal dan allerlei tapa's, de klant zorgt voor een fles bubbels.
Omdat er veel verschillende hapjes zijn zit er altijd iets bij wat in de smaak valt. Ik besteed er niet veel tijd aan, ik koop in een warenhuis een aantal voorverpakte tapa's en toastjes, grissini of verse broodjes.
Voorbeelden:
* Blokjes kaas
* flinterdunne fijne Italiaanse charcuterie (met truffel, een echte aanrader!)
* rolletjes van gerookte zalm met kruidenkaas gevuld
* rolletjes Serranoham met roomkaas gevuld
* tapenade van olijven
* Bruschetta
* roze garnalen met cocktail dipsausje
Allemaal fingerfood, geen borden of bestek nodig. Het staat op een tafeltje ter beschikking waardoor we geen lange pauze nemen om te eten, maar tussendoor een paar korte pauzes inlassen. Die korte pauzes blijken handig om als klant je hoogtepunt uit te stellen en de twee uur durende afspraak vol te maken!