Priveontvangst versus privehuis, ik kap ermee

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Dus... omdat het met iemand anders was 'afgesproken'... overschrijd jij zonder verpinken haar grenzen!!! En... dan noem je het nog je 'score' ook! Ongehoord!
Ander meisje dan op de foto, dus de vraag is eerder waarom je deze praktijken nog beloont en niet direct al vertrekt.
 
Hier even de 'score' van zaterdagavond 7 sept:

- Ana, met blond geverfd haar, nabij Duivendrecht: ze stuurt me haar prijslijst (of de booker doet dat). Accoord, als ik vraag om een tijd en plaats hoor ik niets meer van haar.

- Sofia 4112736 : laat me naar haar flat in Zuidoost komen, maar toen ik voor de ingang beneden stond te wachten zei na een korte videocall 'Sorry, maar ik ben nu niet thuis, je kunt je adres achterlaten en dan kom ik naar jou.' Don't fucking lie to me. Even later uppte ze haar text op Kinky.

- Mia 8262849 : een ander meisje dan op de foto, spreekt alleen Spaans. Toen ik overging op kutjebeffen weigerde ze, pas toen ik kon laten zien dat dit met haar booker afgesproken was, liet ze me toe.

Ik ga gewoon weer naar een privehuis. Aanbellen, gelijk zien wat je krijgt, keuze maken en de kamer op. Scheelt me ook heel veel tijd. En word minder belazerd.
was dit allemaal gisterenavond?

je maakt hier maandag speciaal een topic aan om ons aan ons uit te leggen dat privehuizen alleen maar voordelen hebben en ontvangst alleen maar nadelen heeft en dat je kapt met ontvangst

jouw mening, prima

en dan denk je het weekend erna, "weet je wat ik vanavond ga doen? priveontvangst!"

dat vind ik gek
 
Dit weekend naar een bekend privehuis geweest.
Op de kamer met een nieuw meisje die die dag daar voor het eerst begon.

Meisje was echt helemaal NIET goed. Vooral heel vies was ze.

Gemeld bij de baas. Kreeg geld terug.
 
Mijn bijdrage gaat erom dat als je naar een privehuis gaat, dat je dan nog ergens heen kunt als het meisje haar werk niet goed doet.

Bij thuisontvangst is dat meestal niet zo.

Overigens heb ik wel wat geld achtergelaten voor de dame. Die Roemeense armoede deed me wel wat ....
 
Ben zelf nooit in een privéhuis geweest, maar als ik dit lees is het alleen voordelig ja. Heb een paar goeie recensies gezien voor privéhuizen hier dus misschien echt een keer ontdekken.

Over privéontvangst, hier deel ik ook mijn mening.. je zult vast goeie hebben want kan ook wel melden dat ik goeie gehad hebt voor mijn geld. Maar vaak rijd je ernaar toe en dan is mevrouw opeens met een ander klant bezig, krijg je een appje "duurde te lang" terwijl je een tijd afgesproken hebt. Soms krijg je 0 reactie, dan wanneer je weer thuis bent na 2-3 uur "you coming?". De sex voor grootste gedeelte is niet erg fijn of lekker nee, even pijpen en dan condoom erop en berijden / plat op de rug.

Over de prijs, 150 is nu redelijk "cheap" bij mij staan ze minimaal 180-200 voor een uur.

Ik ben voornamelijk meer met massages bezig, ook al is dit niet perfect natuurlijk.. krijg wel een uur vol of anderhalf uur en sommige contacten die ik heb is goedkoop.
Ik denk dat Johny_Jordaan 150 per half uur bedoeld! Ik zie op kinky ook steeds meer en meer dames die 150 voor een half uur rekenen en 250 een uur! Persoonlijk snap ik ook niet waarom privé ontvangst tegenwoordig nog duurder is dan een privehuis!
 
Wat J.B. al had aangegeven, wanneer het op privéontvangst aankomt, dien je in de juiste vijver te vissen, dat waren trouwens mijn beste dates.

Privéhuizen zijn mij te zakelijk, en qua aanbod zijn het meestal hele jonge meiden van 18 of 19 jaar. Kan ik niet mee connecten, ook niet qua seks.
18, 19 jaar, dat noem ik nog kinderen!
Joepjoep, ik doe graag met je mee, 0,0 connectie (nog niet gratis)!
 
Ik doe alleen maar privéontvangst ivm privacy/discretie en het vanuit mijn eigen luie stoel kunnen afspreken. Heb geen zin om mijn tijd en energie te verspillen aan het fysiek rondlopen en ter plekke uit te moeten kiezen in de aanwezigheid van andere wandelaars laat staan om met hun te moeten wachten tot ik aan de beurt ben. Weet inmiddels wel in welke privéontvangstvijver ik moet zoeken en welke juist niet; genoeg leergeld hiervoor betaald trouwens. Heel af en toe maak ik nog steeds een misser mee als ik weer in een avontuurlijke en impulsieve bui ben maar dat is nou eenmaal het risico dat erbij hoort.
Precies. Helemaal mee eens.
 
Sluit me ook aan bij J.B. echter die priveontvangstvijver wordt in Den Haag/Rotterdam steeds kleiner. Voel het minder voor latina's, en die vage nzc types waar het vooral in Rotterdam vol mee lijkt te zitten hebben ook niet mijn interesse.
 
Wat J.B. al had aangegeven, wanneer het op privéontvangst aankomt, dien je in de juiste vijver te vissen, dat waren trouwens mijn beste dates.

Privéhuizen zijn mij te zakelijk, en qua aanbod zijn het meestal hele jonge meiden van 18 of 19 jaar. Kan ik niet mee connecten, ook niet qua seks.
Ligt eraan naar welk privéhuis je gaat, ik ken genoeg privéhuizen waar de meeste dames tussen de 30 en 40 zijn!
 
Sluit me ook aan bij J.B. echter die priveontvangstvijver wordt in Den Haag/Rotterdam steeds kleiner. Voel het minder voor latina's, en die vage nzc types waar het vooral in Rotterdam vol mee lijkt te zitten hebben ook niet mijn interesse.
Overal wordt het kleiner, dat was voor corona een ander verhaal, zelfs in de kleine steden had je heel veel aanbod, vooral oostblokkers, gewoon helemaal niets meer van terug te zien.

Ik rij dagelijks langs een appartementencomplex waar ik in het verleden vaak geweest was voor privéontvangst, daar zaten meerdere dames. Vrijwel geen aanbod meer op kinky.
 
De herinneringen pakken ze ons niet af. Maar ik mis de classy Oost-Europese rondreizende milfies!
Zeker niet, ik heb zoete herinneringen aan dat appartementencomplex, veel lol gehad ook, daar zaten voornamelijk Poolse dames. Ik geef eerlijk toe, ik mis het wel soms, de gezelligheid, intimiteit, fijne seks, en natuurlijk veel grappen en lachen, samen een peukje… geen van deze dames adverteert nog.
 
Terug
Bovenaan Onderaan