Recensie Lua, Maasmechelen 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Fietsbakkie

Newbie
22
23/03/22
16
4
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Klaarkomen op lichaam
  2. Pijpen zonder condoom
  3. Tussen borsten (russisch)
Gesproken taal
Spaans
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
60 minuten
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/profiel/lua-3040/
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Tijdje terug contact opgenomen met Lua via whatsapp, reageert snel en in Engels. Heb haar op voorhand nog gevraagd of haar Engels goed genoeg is om een gesprek te voeren, ze gaf aan van wel maar zoals de meeste dames in dat pand sprak ze het amper en hebben we via translate gecommuniceerd.
Leuke spontane dame die je goed weet te verwennen, ze heeft een lekker lichaam en fantastische borsten. Prijs was 150 euro en daar zit PZC en klaarkomen op der borsten in inbegrepen, naar m'n idee geniet ze er zelf ook echt van als je op haar borsten klaarkomt. Je krijgt als 1e reactie direct een riedeltje wat allemaal mogelijk is, geloof dat anaal zelfs ook erbij zit maar ben ik niet op ingegaan.
Douchen kan voor en na, ze was niet erg gefocust op de tijd gelukkig. Enige minpuntje is doordat we de telefoon voor translate moesten gebruiken ze ook af en toe op appjes reageert, was wel enkel bij het napraten niet tijdens de daad.

Herhalingsgevaar is groot, maar zitten veel andere leuke dames in het pand en ben te nieuwsgierig om de rest niet ook eens te bezoeken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan