Hoe lang duurt jullie geduld bij het maken van een afspraak?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik ben eigenlijk ook van op dezelfde dag een afspraak maken, maar heb nu voor de 1e keer een afspraak gemaakt voor volgende week zaterdag met Lizzie van RVP in Made omdat je er anders gewoon niet tussen komt. Ze is altijd volgeboekt.
 
Met mijn vaste DVP plan ik onze maandelijkse date 1 of 2 weken van tevoren, i.v.m. planning van werk en privé activiteiten van ons beide. Een massage of andere escort meestal een week van tevoren. Soms 2-3 dagen. Nooit op de dag zelf.
 
Ik weet van mezelf dat ik nerveuzer wordt naarmate het tijdstip van de ontmoeting dichterbij komt en dan kan ik mij moeilijk concentreren op andere dingen. Dat komt denk ik omdat ik altijd iets anders wil uitproberen en geen vaste dames heb die ik al gewoon ben. De spanning begint zich dan op te bouwen, want zal het wel meevallen en had ik niet beter een ander tijdstip of een andere dvp gekozen ? Herkenbaar, of niet ?
De teerling is geworpen…maar wat zal de uitkomst zijn ?
Dat is toch net onderdeel van 'het spel'!
De teerling is geworpen... de spanning bouwt op... Heerlijk!
 
Ik snap het weken ervoor afspreken totaal niet. Wat als je die dag ineens geen zin hebt of je voelt je minder. Nee lekker in het moment wat berichtjes sturen en dan kijken of er iets van komt.

Prima dates last minute gehad.
Ik kan het om agendatechnische redenen ook geen dagen of weken van tevoren plannen.
Enig nadeel kan zijn dat er tussen de dames die je dan selecteert, geen enkele bereikbaar of beschikbaar blijkt te zijn.
 
Ik plan enkele dagen op voorhand in en contacteer dan de DVP of tijdstip t+2 (of +3, +4) mogelijk is in de avond. Ik doe dit bij mijn vaste 2 DVPs en ze houden agenda goed bij en de afspraak gaat normaliter altijd door. Om professionele en ook prive redenen moet ik op voorhand inplannen. En netjes zoals we zijn zeggen we tijdig de afspraak af in geval van tussenkomst. En mijn vaste DVPs houden zich ook aan die afspraak.
Ik ga binnenkort een nieuwe weg bewandelen met een dame die hier een actieve account heeft en zeer lovende commentaren van enkele trouwe leden. Ik heb haar via WA reeds gecontacteerd (zeer correct verlopen) en ook zij werkt agendamatig. Van wat ik begreep uit onze conversatie en wederzijdse agenda's (al dan niet savonds al dan niet reeds geboekt) kan ik bij haar terecht op 27/06. Ik heb daar geen probleem mee, iets om naar uit te kijken.
Vanavond staat mijn vaste DVP op het menu, vorige week vrijdag vastgelegd
 
Ik heb nagenoeg altijd mijn afspraken dezelfde dag gemaakt voor een of enkele uren later. Zeer zelden maakte ik een afspraak daags tevoren of nog eerder.
Maar de laatste jaren is dat wel enigszins verandert. Ik ging bijna uitsluitend enkel nog bij een paar vaste dames en maakte dan meestal een afspraak de dag ervoor. Maar helaas zijn intussen nagenoeg al mijn vaste (rijpere) dames gestopt. En nu keer ik dus weer naar het oude stramien, de dag zelf afspreken voor een uurtje of wat later. Uitzondering is nog één resterende vaste dame daarmee spreek ik nog steeds een of twee dagen van tevoren af.
Maar mijn wandelfrequentie is het laatste jaar wel flink afgenomen. Vroeger ging ik gemiddeld om de drie weken, nu gaan er soms een paar maanden over.
 
Voorheen sprak ik op de dag zelf af of dag erna, vaak als ik geil ben wil ik een dame zien of masseuse. Sindsdien ben ik gekeerd en plan ik mijn afspraken na 2 weken, vind ik voldoende nu en staat het ook vast. Vaak teleurgesteld na de geilheid of te veel betaald..
 
Sommige hebben juist heel veel geduld! Die reserveren zelfs 1 of 2 weken van te voren.
Kans om op dezelfde dag terecht te kunnen, zelfs binnen een bepaalde tijd, is vrijwel onmogelijk. Daardoor loop ik dus best wel veel cliënten mis, maar dat is dan niet anders 🤷‍♀️
Dat is dus exact hoe ik het liefst mij afspraken boek. 😅 Ik kijk in mijn agenda wanneer ik een vrije dag heb leg dat liefst goed op tijd vast.

Zou zo sneu zijn als net die dag die ik vrij heb, de dame die ik op het oog heb niet zou kunnen.

Zo wou ik voor deze zaterdag een date boeken, 2 weken op vaarhand. Maar de dame zei dat ik daar best nu vrijdag pas een bericht voor stuurde.


Of anderen , die vragen om hen de dag zelf 20 minuten van te voren te contacteren ... Maar die situaties voelen voor mij persoonlijk een beetje verkeerd aan. Dan zoek ik een andere advertentie.
 
De meeste dames zeker de rondreizende dames willen dat je zo snel mogelijk met ze afspreekt dat is tenminste mijn ervaring. Ikzelf kan ook niet dagen van tevoren afspreken omdat ik niet weet hoe ik mij die dag voel en of ik überhaupt nog zin heb in seks dus is dagen of weken van tevoren afspreken voor mij geen optie.
 
Laatst bewerkt:
Het zou mij het meest aanspreken om weken of maanden van tevoren een leuke afspraak in de agenda te hebben staan. Hetzelfde geldt voor concerten, soms heb ik al meer dan een jaar van tevoren kaartjes. Het is heerlijk om leuke activiteiten in je agenda te hebben staan. Er naartoe leven is deel van het plezier.
 
Het zou mij het meest aanspreken om weken of maanden van tevoren een leuke afspraak in de agenda te hebben staan. Hetzelfde geldt voor concerten, soms heb ik al meer dan een jaar van tevoren kaartjes. Het is heerlijk om leuke activiteiten in je agenda te hebben staan. Er naartoe leven is deel van het plezier.

Verschil is natuurlijk dat je voor n concert bezoek ook niet geil hoeft te zijn ........


🤣🤣
 
Ik regel meestal mijn afspraken enkele dagen op voorhand. Dat is voor een druk bezette DVP beter, zou ik denken en mijn agenda is ook niet van de minst bezette... Sommige DVPs willen dit evenwel niet en die moet je op de dag zelf contacteren. Ik denk dat dat dan DVPs zijn die wat aan de luie kant zijn om zelf hun agenda bij te houden ;-)
 
Als je lang hebt gewacht om samen met een mooie vrouw tijd door te brengen, dan is opwinding op de dag zelf meestal geen probleem. ;)

Ander detail .........

Hoe langer tussen het moment van afspreken / date zit .......


Hoe meer kans dat ik hem moet afzeggen.

Uiteindelijk zelf ook maar 1x ruim op voorhand afgesproken.

Gewoon niet mijn ding , omdat ik nooit weet waar ik over n week zal zijn .


🐾🐾🐾🐾
 
Sommige hebben juist heel veel geduld! Die reserveren zelfs 1 of 2 weken van te voren.
Kans om op dezelfde dag terecht te kunnen, zelfs binnen een bepaalde tijd, is vrijwel onmogelijk. Daardoor loop ik dus best wel veel cliënten mis, maar dat is dan niet anders 🤷‍♀️
Gohh ik plan soms 2 tot 3 weken vooruit voor een date. Geduldig wachten op een antwoord daar heb ik geen probleem mee
Een man die geen zin in seks heeft, dat is weer nieuw. Volgens mij wil elke kerel wel elke dag 🤔
Vanavond niet schat het is voetbal op tv
 
Terug
Bovenaan Onderaan