Recensie Gangbang Haagse(G)B 4,82 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Na een tijdje geen feestjes meer gedaan te hebben gisteren weer de stoute schoenen aangetrokken.

Deze keer met Molly en Keisha. Molly had de volledige aandacht deze avond. Nadat Molly een introductie rondje had gedaan duurde het niet lang voordat ze de eerste pikken al het afzuigen was. Nadat Molly al een tijdje geneukt werd, kwam Keisha ook even langs om wat te spelen.

Binnen de kortste keren lag Molly alles flink onder te squirten, een heus water ballet. Ze werd nog een paar keer goed gevuld aan alle kanten.

Kortom weer een fantastische avond.
In de paradise begon of eindigde ze vaak met een golden shower. Doet ze dat nog wel eens?
 
VERJAARDAGSFEESTJE

Ik heb eigenlijk helemaal niks toe te voegen aan het gedetailleerde verslag door collega sxjunkie. 👍

Over Marjolijn hoef ik ook niks meer te vertellen. Ze was inderdaad rustig, maar ze pijpte de ene na de andere. En terwijl haar hoofdje op en neer gaat, kijkt ze je ongelooflijk geil aan, of kijkt naar omstanders van wie ze dan 'toevallig' een pik in haar handen heeft. Ook haar warme zachte hand die zich als een kommetje rond je ballen gevormd heeft, man dat voelt heerlijk terwijl ze je pijpt. Tja en dan die mooie strakke ronde roomblanke billen in doggy style 🥵🥵🥵🥵. Of die kleine stevige tietjes. Rode sexy kniekousen rond haar welgevormde benen en zwarte sexy hakken om haar voetjes. Daarmee betrad ze het strijdtoneel en die hield ze de hele gangbang lekker aan.

Cheryl kende ik nog niet, maar over haar had ik natuurlijk wel al veel gelezen 🤪. Hiervoor moet je denk ik even op bol.com zoeken 😛

Een heerlijke sexy brunette en zoals Sxjunkie al beschreef, met een witte bodysuit met open kruis. Het leuke van die bodysuit was dat door het open kruis de twee stukjes flinterdunne stof aan beide zijden van haar lipjes achter op haar billen doorliepen in twee dunne reepjes stof. En die kon je gemakkelijk aan de kant schuiven om die prachtig gevormde billen te bewonderen. Echt heel mooi om te zien (en te voelen). Wat kon zij lekker zacht en warm pijpen zeg. Wat een heerlijke zachte lippen en terwijl ze me pijpte, streek ik die volle bruine haren uit haar gezicht. Dat is een fetisj van mij denk ik, strijken door mooie haren 😄. Er werd echter zo fanatiek door beide dames gepijpt, dat ze alletwee een elastiekje nodig hadden voor in het haar. Voor meer achtergronden rond het fenomeen elastiekje in het haar, zie mijn advies om op bol.com te zoeken hierboven 😆.

En met die opgestoken haren en in een paardenstaartje, dat pijpt een stuk makkelijker voor de dames. En geeft tegelijkertijd ook wel een geil gezicht voor ons, alleen kon ik nu niet meer door die mooie haren strijken. (Kan ik een kroel- knuffel , zoen- en neukdate met Cheryl regelen?)

De airco werd nog vóór het startschot aangezet, maar dat verhinderde niet dat het zweet zich als een glibberige plas op Cheryls rug vormde dat je zo lekker kon uitstrijken. Hmm, lekkere seks en opnieuw een fetisj van mij?

Mijn zaad tijdens de bukkake is voor Cheryl. De eerste heerlijke ontlading vliegt gevaarlijk richting haar linkeroog, maar belandt er gelukkig nog net onder. Mijn volgende ontladingen belanden keurig netjes op haar tong. Wat een prachtig gezicht hoe deze twee dames als echte pornoactrices de spermastralen op hun gezicht of lijf opvangen, of zonder enige moeite in hun mondjes opvangen. En ook heel mooi om te zien hoe de borsten van Marjolijn glinsteren van het vele zaad. Fantastisch!!!

Er hangt altijd een geile sfeer zo rond de stad Den Haag. Sxjunkie memoreerde al de gewezen feesten in de Bananas en de Paradise. Ik onderschrijf volledig zijn conclusie dat het 'monument HaagseB' met zijn prachtige meiden de eer en trots van de stad hoog houdt.
 
Laatst bewerkt:
Even in de pen gekropen om een klein eervol verhaaltje te typen voor Sanne, de 29-jarige kleine, geile dondersteen uit Brabant die afgelopen vrijdag haar debuut beleefde op de HaagseGB. Man o man wat was dat een middag daar in het Haagse.

Geblinddoekt werd de 1m55 hoge meid binnengebracht en alvast aan de zuil vastgezet voor inspectie. Vele vreemde mannenhanden voelden langs haar lijf en haar mondhoeken waren steevast omhoog gekruld. Ook werd de flogger uit de kast gehaald om haar duidelijk te maken dat ze de komende twee uur van ons zou zijn. Toen nog even kort de meest belangrijke spelregels uitgelegd ( 'De dame is de baas' ) en daarna kon het spel beginnen.

De eerste helft van de GB hield ze de blinddoek op en werd van alle kanten geneukt en aangepakt. Er waren een hoop grote pikken aanwezig die ervoor zorgden dat het kleine lijfje al snel begon te trillen met shakende benen tot gevolg. Dit bracht wat onrust onder de mannen want die wilden natuurlijk niet dat het té heftig zou worden dus we neukten rustig door. De eerste 10 ladingen zaad verdwenen op haar gezichtje waarna ze zich met een voldaan gevoel terugtrok richting haar rustplek.

Tot onze grote verbazing kwam de organisator ons vragen of we er twee tandjes bij wilden doen omdat Sanne het niet ruig genoeg vond. Na enige discussie bleek dat het menens was en wat volgde was een uur waarin Sanne vanuit alle hoeken geneukt werd in haar keel, in haar kut, haar billen waren continu rood en ze was niets meer als een echt sletje die puur en alleen bestond voor onze neukdriften. Het setje dat ze droeg hebben wij met zijn 10-en kapot gescheurd. Ditmaal had ze haar blinddoek wel af en bij iedere pik zag je haar happen naar adem en twijfelen tussen angst en pure blijdschap. Het laatste gevoel prevaleerde.

Uiteindelijk hebben we haar neergezet voor de afsluitende bukkake en het was duidelijk dat ze hier al lang over had gefantaseerd want al voordat ze de eerste ladingen op haar mooie blauwe ogen landden, had ze al een magic wand op haar klitje gezet.

Een nieuwe ster, een echte liefhebster, een waanzinnige middag.

Sanne, ik heb van je genoten. Ik hoop jij ook. Tot snel.

PS : Onze kleine, lieve Sanne is overigens ook een uitstekende squirter. De hele tijd vonden verschillende handen haar kutje om haar met flink geweld leeg te maken. Er kwam geen einde aan :)
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan