Bedreigd na contact via whatsapp

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Bedoel je soms de fabrikant met het logo van een appel met een hap eruit? Zoiets heb ik namelijk eens vernomen over deze fabrikant.

Daarnaast, ik gebruik standaard VPN/ anti-tracking beveiliging/ end to end encryptie bij mijn cloudopslag/ verschillende mailadressen en per mailadres meerdere mail-aliassen (Mocht een account waarvoor ik 1 van de mail-aliassen gebruik gehackt worden, dan vervang ik deze mail-alias door een nieuwe.)
En dan heb ik nog niet alles benoemd...

Dit is natuurlijk niet waterdicht, maar ik doe wel al het mogelijke om ongewenst meekijken in mijn digitale gegevens tegen te gaan.

Andere optie is geen computer/ smartphone gebruiken. Voor mij en bijna iedereen geen optie dus.
Soms zou ik wel eens terug willen naar vroeger.. Dat je niet gevolgd kon worden overal door je telefoon en camera's die op elke hoek staan.
Maarja computers en telefoon hebben ook veel voordelen.
Zelfs de mobiele flitspalen hebben camera's
 
Laatst bewerkt:
Soms zou ik wel eens terug willen naar vroeger.. Dat je niet gevolgd kon worden overal door je telefoon en camera's die op elke hoek staan.
Maarja computers en telefoon hebben ook veel voordelen.
Zelfs de mobiele flitspalen hebben camera's

Precies dat, helemaal mee eens. Daarnaast, ook voor het digitale tijdperk kon je gevolgd worden, b.v. via telefoongesprekken aftappen. Echter, tegenwoordig is het natuurlijk niet alleen voor 'overheden' makkelijker geworden om iemand te volgen.
 
Precies dat, helemaal mee eens. Daarnaast, ook voor het digitale tijdperk kon je gevolgd worden, b.v. via telefoongesprekken aftappen. Echter, tegenwoordig is het natuurlijk niet alleen voor 'overheden' makkelijker geworden om iemand te volgen.
Vroeger kon tappen ook inderdaad, tegenwoordig kan je het centrum rondom de wallen niet meer ongezien in/uitkomen.
 
Dit is wat ik kon vinden over dit zeer bekende bedrijf.
Dit bedrijf weigert al jaren met de FBI mee te werken aan een achterdeurtje in hun smartphones.
Wat betreft de backups in de Cloud-opslag, deze worden standaard niet beveiligd met end to end encryptie, door druk vanuit de FBI. Maar je kan dit in de instellingen van je apparaat wel zelf optioneel aanzetten.

https://nos.nl/l/2319610

https://nos.nl/artikel/2334371-fbi-...itblijven-hulp-kraken-iphones-aanslag-florida

https://www.iculture.nl/uitleg/fbi-apple/
 
Laatst bewerkt:
Vorige week via de app bij 4 verschillende dames van Kinky in Amsterdam gevraagd naar beschikbaarheid wat bij één tot een fijne afspraak geleid had, een dag later ontving ik een aantal berichten van een voor mij onbekend nummer met daarin de boodschap dat ik maar zo snel mogelijk moest betalen anders zou diegene al mijn gegevens openbaar maken en de chats ergens publiceren etc, etc, en daarbij veel worden zoals, jij gaat hiervoor boeten , dit ga je voelen, ik maak je kapot etc, etc.

Vreemd genoeg heb ik alleen aan de 4 dames gevraagd waar zij ontvangen en of zij beschikbaar waren die avond.

Bericht beantwoord met "begrijp niet waar dit over gaat" en geblokkeerd.

Nu wel beetje angstig om weer wat af te spreken..
Laatst ook enigszins bedreigd door zo'n "Meesteres" , via Snacc. Omdat ik weigerde een tribute te betalen en de helft van het bedrag voor de sessie, vooraf te betalen. Lijkt mij zeer waarschijnlijk ,dat ik gewoon met een kerel heb gesproken. Tenzij deze "Meesteres" van amper 1.60 , een beetje aan zelfoverschatting lijdt. 😏
 
Goedemorgen
Ik heb een vraagje.
Hoe te reageren als je contact op neemt met een dame (meestal via sexjobs) en die dan na dat je alles denk goed afgesproken te hebben vraagt om een aanbetaling .
Wat ik natuurlijk niet ga doen
Maar een dag later krijg je dan een sms van een heel ander nummer.
Met dat je een probleem hebt
Dat.je loopt te ouwe hoeren met 1 van de dames en dat je dit maar op 1 manier kan oplossen betalen
Of we maken alles openbaar
Wie heeft hier nog meer ervaring mee?
Gr Hendrik
Gewoon hun rekeningnummer vragen om te mogen storten en dan gelijk ermee naar de wouten.
 
Zie hieronder artikel van vandaag uit FD over de ''helden'' :

  • Ali uit Delft werkt een beetje als snorder maar heeft verder geen reguliere inkomsten.
  • Hij gaat telefonisch mannen chanteren die afspraken maken op seksjobs.nl.
  • Ze moeten Ali betalen, anders gaat hij alles openbaar maken aan de familie van deze mannen.

Ali, zo zegt de officier van justitie, is 'een niet leerbaar persoon'. Hij is 24 jaar en staat voor de derde keer terecht wegens afpersing. Ali is al sinds zijn twaalfde in beeld bij jeugdzorg – dus letterlijk zijn halve leven loopt hij bij 'instanties'. Evengoed raakte hij gokverslaafd. Hij deed niets. Nou ja, hij was snorder. Af en toe een ritje naar de Ikea in Delft, waar hij woont.


Toen hij zestien was, dreigde Ali een keer een naaktfoto van iemand te verspreiden. Die kon dat afkopen voor €3000. Daar is hij voor veroordeeld. Nu staat Ali voor soortgelijke feiten weer voor de rechter, in Alkmaar. Alleen is de zaak nu beduidend groter.


Subtiel waren de berichten die hij stuurde allesbehalve. 'Luister je bent bij een van me dames geweest op seksjobs.nl', zo stond in de app die talloze mannen ontvingen. 'Je bent een fcking hoerenloper.' De ontvanger moest betalen. Anders zou alles openbaar worden gemaakt. 'Aan je familie en je dierbaren.'


Ali, beetje gezet, prikkelbaardje, bril zonder montuur, praat in de microfoon, maar zó binnensmonds, dat hij voor de rechters amper verstaanbaar is. 'Het was niet goed, 100%', zegt hij over de appjes. 'Maar ik was niet betrokken bij die bedreiging.'
Het verhaal van Ali is dat 'heel veel mensen dit doen, in Delft. Daar ken ik iedereen.' In dit geval ging het om een handvol jongens – wie dat zijn, blijft op zitting onduidelijk – die de telefoonnummers hebben van mannen die afspraakjes maken via sexjobs.nl. Of via kinky.nl. Zoals hij in de microfoon mompelt: 'We hebben dames benaderd, die telefoonnummers willen verkopen.'


Daar ging hij dan mee aan de slag. Ali kreeg fotobestanden met nummers, die hij dan weer urenlang handmatig zat in te voeren in telefoons. 'Sommige weken was ik er vier dagen mee bezig.' Die nummers kregen dan een appbericht. 'Moeten we er een probleem van maken?' stond er vaak in. 'Ik kan je nu een kans geven.' Betalen, dus.

Bijna alle mensen – mannen – die zo'n bericht ontvingen, reageerden überhaupt niet. Ze blokkeerden het nummer van de afzender. Maar wie met hagel schiet, raakt altijd wel iets. Ali en zijn kompanen uit Delft stuurden meer dan drieduizend berichten.

Ene meneer Meeuwen schoot vol in de stress, nadat hij ook een app ontving waarin hij werd uitgemaakt voor 'vieze hoerenloper'. Meneer Meeuwen had jaren voor zijn dementerende vader gezorgd. Die was kort daarvoor overleden. Zelf had meneer Meeuwen een vorm van autisme. En nu wist dus iemand dat hij af en toe een escortdame aan huis liet komen. Meneer Meeuwen ging doen wat het nummer hem opdroeg.

Hij maakte in totaal €71.000 over. Naar een rekening van iemand in Dordrecht, die een katvanger was. De euro's werden direct omgezet in bitcoin. Meneer Meeuwen werd gesommeerd om een goudbaar te kopen. Dat deed hij. Voor €26.000. Die goudbaar moest hij in de brievenbus leggen. Met een huurauto werd het goud toen opgehaald.

Terwijl dit speelde, kampte Ali met een gokverslaving en een schuld van €16.000. 'Ik werd onder druk gezet. Ik wist niet wat ik moest doen.' De afpersing werd zijn inkomstenbron. Althans, dat had het moeten worden. 'Maar ik hield er niets aan over.' Terwijl er, zo luidt de verdenking, zeven mannen zijn afgeperst die samen zo'n €125.000 hebben overgemaakt. Meneer Meeuwen was van hen het grootste slachtoffer.

De afpersing speelde in de zomer van vorig jaar. Er zijn bij Ali meerdere telefoons aangetroffen, en een wirwar van telefoonnummers, die te relateren zijn aan de afpersing. Voor de officier van justitie is Ali's betrokkenheid evident. 'Zijn Samsung stond bomvol met teksten.' Mannen die erop ingingen, zijn goedgelovig geweest. 'Hij heeft kwetsbare mensen aanhoudend bedreigd', zegt de officier. 'Niet iedereen durft aangifte te doen. De schaamte is groot.' De officier eist een celstraf van 32 maanden, waarvan vier voorwaardelijk.

Officier van justitie
De advocaat van Ali vindt de strafeis 'niet passen bij de eigen richtlijnen' van het Openbaar Ministerie. Twee gevallen van afpersing, waaronder die van meneer Meeuwen, acht ze niet wettig en overtuigend bewezen. Volgens haar is er sprake van 'lichte afpersing' bij andere slachtoffers. 'En binnen de P.I. heeft Ali positieve gesprekken gehad met zijn casemanager.'


Ali zit inmiddels al bijna elf maanden vast. 'Het gaat best goed', vindt hij zelf. 'Ik ben de voorman van de schildersploeg. Dat is binnen de P.I. de hoogste baan. ' Zijn tijd in de gevangenis beschouwt hij zelf als een soort 'pauze'. 'Ik moet ook nadenken over mijn toekomst.' En, zo zegt hij ten slotte: 'Ik wil wat doen met mijn leven. Ik ga dit nooit meer doen.'


Het vonnis is twee weken na de zitting. Ali is eerder veroordeeld voor afpersing. 'De rechtbank acht het zorgelijk dat hij is teruggevallen in het plegen van dezelfde soort feiten.' Daarom is er ook geen aanleiding om de straf te matigen, aldus de rechter. Ali krijgt dertig maanden cel, waar zijn tijd in de gevangenis van af moet worden getrokken.
 
Zie hieronder artikel van vandaag uit FD over de ''helden'' :

  • Ali uit Delft werkt een beetje als snorder maar heeft verder geen reguliere inkomsten.
  • Hij gaat telefonisch mannen chanteren die afspraken maken op seksjobs.nl.
  • Ze moeten Ali betalen, anders gaat hij alles openbaar maken aan de familie van deze mannen.

Ali, zo zegt de officier van justitie, is 'een niet leerbaar persoon'. Hij is 24 jaar en staat voor de derde keer terecht wegens afpersing. Ali is al sinds zijn twaalfde in beeld bij jeugdzorg – dus letterlijk zijn halve leven loopt hij bij 'instanties'. Evengoed raakte hij gokverslaafd. Hij deed niets. Nou ja, hij was snorder. Af en toe een ritje naar de Ikea in Delft, waar hij woont.


Toen hij zestien was, dreigde Ali een keer een naaktfoto van iemand te verspreiden. Die kon dat afkopen voor €3000. Daar is hij voor veroordeeld. Nu staat Ali voor soortgelijke feiten weer voor de rechter, in Alkmaar. Alleen is de zaak nu beduidend groter.


Subtiel waren de berichten die hij stuurde allesbehalve. 'Luister je bent bij een van me dames geweest op seksjobs.nl', zo stond in de app die talloze mannen ontvingen. 'Je bent een fcking hoerenloper.' De ontvanger moest betalen. Anders zou alles openbaar worden gemaakt. 'Aan je familie en je dierbaren.'


Ali, beetje gezet, prikkelbaardje, bril zonder montuur, praat in de microfoon, maar zó binnensmonds, dat hij voor de rechters amper verstaanbaar is. 'Het was niet goed, 100%', zegt hij over de appjes. 'Maar ik was niet betrokken bij die bedreiging.'

Het verhaal van Ali is dat 'heel veel mensen dit doen, in Delft. Daar ken ik iedereen.' In dit geval ging het om een handvol jongens – wie dat zijn, blijft op zitting onduidelijk – die de telefoonnummers hebben van mannen die afspraakjes maken via sexjobs.nl. Of via kinky.nl. Zoals hij in de microfoon mompelt: 'We hebben dames benaderd, die telefoonnummers willen verkopen.'


Daar ging hij dan mee aan de slag. Ali kreeg fotobestanden met nummers, die hij dan weer urenlang handmatig zat in te voeren in telefoons. 'Sommige weken was ik er vier dagen mee bezig.' Die nummers kregen dan een appbericht. 'Moeten we er een probleem van maken?' stond er vaak in. 'Ik kan je nu een kans geven.' Betalen, dus.

Bijna alle mensen – mannen – die zo'n bericht ontvingen, reageerden überhaupt niet. Ze blokkeerden het nummer van de afzender. Maar wie met hagel schiet, raakt altijd wel iets. Ali en zijn kompanen uit Delft stuurden meer dan drieduizend berichten.

Ene meneer Meeuwen schoot vol in de stress, nadat hij ook een app ontving waarin hij werd uitgemaakt voor 'vieze hoerenloper'. Meneer Meeuwen had jaren voor zijn dementerende vader gezorgd. Die was kort daarvoor overleden. Zelf had meneer Meeuwen een vorm van autisme. En nu wist dus iemand dat hij af en toe een escortdame aan huis liet komen. Meneer Meeuwen ging doen wat het nummer hem opdroeg.

Hij maakte in totaal €71.000 over. Naar een rekening van iemand in Dordrecht, die een katvanger was. De euro's werden direct omgezet in bitcoin. Meneer Meeuwen werd gesommeerd om een goudbaar te kopen. Dat deed hij. Voor €26.000. Die goudbaar moest hij in de brievenbus leggen. Met een huurauto werd het goud toen opgehaald.

Terwijl dit speelde, kampte Ali met een gokverslaving en een schuld van €16.000. 'Ik werd onder druk gezet. Ik wist niet wat ik moest doen.' De afpersing werd zijn inkomstenbron. Althans, dat had het moeten worden. 'Maar ik hield er niets aan over.' Terwijl er, zo luidt de verdenking, zeven mannen zijn afgeperst die samen zo'n €125.000 hebben overgemaakt. Meneer Meeuwen was van hen het grootste slachtoffer.

De afpersing speelde in de zomer van vorig jaar. Er zijn bij Ali meerdere telefoons aangetroffen, en een wirwar van telefoonnummers, die te relateren zijn aan de afpersing. Voor de officier van justitie is Ali's betrokkenheid evident. 'Zijn Samsung stond bomvol met teksten.' Mannen die erop ingingen, zijn goedgelovig geweest. 'Hij heeft kwetsbare mensen aanhoudend bedreigd', zegt de officier. 'Niet iedereen durft aangifte te doen. De schaamte is groot.' De officier eist een celstraf van 32 maanden, waarvan vier voorwaardelijk.

Officier van justitie
De advocaat van Ali vindt de strafeis 'niet passen bij de eigen richtlijnen' van het Openbaar Ministerie. Twee gevallen van afpersing, waaronder die van meneer Meeuwen, acht ze niet wettig en overtuigend bewezen. Volgens haar is er sprake van 'lichte afpersing' bij andere slachtoffers. 'En binnen de P.I. heeft Ali positieve gesprekken gehad met zijn casemanager.'


Ali zit inmiddels al bijna elf maanden vast. 'Het gaat best goed', vindt hij zelf. 'Ik ben de voorman van de schildersploeg. Dat is binnen de P.I. de hoogste baan. ' Zijn tijd in de gevangenis beschouwt hij zelf als een soort 'pauze'. 'Ik moet ook nadenken over mijn toekomst.' En, zo zegt hij ten slotte: 'Ik wil wat doen met mijn leven. Ik ga dit nooit meer doen.'


Het vonnis is twee weken na de zitting. Ali is eerder veroordeeld voor afpersing. 'De rechtbank acht het zorgelijk dat hij is teruggevallen in het plegen van dezelfde soort feiten.' Daarom is er ook geen aanleiding om de straf te matigen, aldus de rechter. Ali krijgt dertig maanden cel, waar zijn tijd in de gevangenis van af moet worden getrokken.
Soms 4 dagen per week nummers overschrijven van fotobestanden....
Da s wel 4/5de hé. Sommige weken toch.
En zo een jongen zou dan verder niks doen dan snorren? Racisten!
/s
Interessant om dat sms verhaaltje dat hier zo herhaaldelijk te lezen was, eens in realiteit uitgewerkt te zien.

Met meer oog voor de realiteit dan mijn vorige sarcastische oprisping, is het natuurlijk intriest dat de ene beperkte mens met even inherente leerkansen zijn idiote ideeën en gedrag botviert op de andere kwetsbare medemens. Dat het resultaat dan uiteindelijk wegvloeit in de één of andere verslaving, maakt het verder compleet.

Het slachtoffer met autisme had voor 71K wel wat advocaten en ander mogelijkheden kunnen inhuren, mocht hij een minder detaillistisch neurodivers brein gehad hebben, en wel tot een overzichtelijke analyse van de situatie in staat zijn geweest. Wat wellicht ook voor de beperkte vermogens van hogergenoemde Ali geldt...
Langs de slachtofferskant; dat alles omdat men de schaamte wilde vermijden?
Ondertussen hebben we toch al menig tv reeksje over sekswerkers zien passeren. Geraken we nog niet van de schaamte vanaf?
Want in hogergenoemd voorbeeld ging het niet over ontrouw.
Tijd om de kampioenen- wandelaars in beeld te brengen? We draaien de schaamte om...wanneer zijn de volgende Olympische Spelen ook alweer?
😶‍🌫️
 
Laatst bewerkt:
Mij hebben ze ook benaderd, ook ik heb af en toe wattsap contact gehad met dames van kinky.nl , met de text:
Je hebt een probleem nu want je loopt te kloten met me hoeren je krijgt 1 kans om dit op te lossen of ik flikker alles online en betrek je familie erbij!!
ik heb altijd het gevoel dat er een pooier de afspraken regeld, die amper Engels spreken, en dat de dames alleen Spaans spreken.
Ik heb zelfs meegemaakt dat ik een bij een afspraak net bezig was en de pooier op de deur zat te bonken van opschieten , waarop de dame zei sorry even eruit, dat ze meteen geld uit de la haalde om de dag huur te betalen.
Ik was niet boos op de dame,maar wel op die donker getinte pooier.
Onbeschoft tuig.
Geen respect voor dames die werken voor hun geld.
 
Terug
Bovenaan Onderaan