Recensie Ayda - Zwijndrecht 2,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Geilegerrie

Wandelaar
94
01/01/24
62
2
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
3,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Onvoldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
B
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Woensdag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/4729745-ayda
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Snel leuk spontaan contact gekregen met deze dame. Ze ontvangt in Zwijndrecht in een okay appartement, maar er was ook een andere dame aanwezig en er wordt gerookt (niet door haar).

Bij binnenkomst kamer erg donker, maar was wel de dame van de fotos. Klein, slank petit en erg respectvol en vriendelijk. Ietwat slappe Cup B tietjes, maar goed kontje en paar lekkere schaamlipjes. Bij het gedag zeggen merkte ik hoeveel make up ze op had en dat ze niet echt heel knap was. Ze was vriendelijk en attent gelukkig. Pzc was rustig, niet heel diep of speciaal maar ook niet slecht.

Betaald voor half uurtje beetje zoenen(zonder tong) en pzc. Beetje gelikt, maar na de lange dag mn tong niet te lang in de sloot gehangen, want echt geurloos was het niet zegmaar...3 standjes (mocht niet te hard omdat ze petite is), en super strak is ze niet.

Na een paar zetjes condoom volgekwarkt, maar geen herhalingsgevaar. Deze 24 jarige Moldavische was me iets te tam en denk dat ze niet erg lang in het vak zit. Prima figuur en niet echt ene klokkijkster, maar fotos zag er beter uit en miste een beetje passie...
 
Terug
Bovenaan Onderaan