Actie tegen illegale prostitutie: vijf woningen met 10 illegale sekswerkers

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Puupje

Wandelaar
26
25/01/23
26
1
Bij een actie tegen illegale prostitutie in Zeeland zijn gisteren in vijf woningen in vijf verschillende gemeenten twaalf sekswerkers aangetroffen, tien hadden geen vergunning. Eén woning in Middelburg bleek volledig te zijn ingericht voor prostitutiewerk. Er hingen camera's in en om het huis om de vrouwen en hun klanten in de gaten te kunnen houden.

https://www.omroepzeeland.nl/nieuws...tie-vijf-woningen-met-10-illegale-sekswerkers

 
https://www.omroepzeeland.nl/nieuws...tie-vijf-woningen-met-10-illegale-sekswerkers


Nogal vage media artikelen, zoals gebruikelijk. En dan zo'n cliche zielige "ongelukkige dame op bed foto" erbij. We kunnen de voorspelbare lijst weer afvinken.

Woningen in vijf gemeenten. Okay, maar alleen dat ene huis in Middelburg wordt genoemd. Waar staan die andere vier woningen dan, en waarom houden ze dat stil?
61 jaar vind ik trouwens wel shockerend. In de advertentie zal wel 41 hebben gestaan :)
 
Ik ben benieuwd, dus zie het niet als een aanval. Maar waarom is dit een goede zaak?
Laat ik in ieder geval zeggen dat ik vindt dat iedereen zich aan de wet moet houden en dus alleen maar begrip kan opbrengen als de politie daar tegen optreedt. Als ik te hard rij dan loop ik de kans een boete te krijgen. Erg vervelend en soms voor je gevoel onterecht, maar dat is nu eenmaal op de blaren zitten.

Terug naar het onderwerp:
- kennelijk zijn er dames aan het werk zonder de juiste papieren en/of vergunningen.
- kennelijk worden er huizen gebruikt voor illilage activiteiten.
- Illigale prostitutie kan samengaan met mensenhandel wat verboden is en schadelijk is/kan zijn voor de betreffende dames.
Dus allemaal overtredingen van de wet en dus goed dat de politie daar aandacht voor heeft.

Jammer voor de heren die wel dergelijke dames bezoeken, maar feitelijk werk je dan zelf mee aan de criminaliteit. Beetje hetzelfde als een pilletje nemen en vervolgens verontwaardigd zijn dat er weer vaten met afval gedumpt worden met de nodige milieu schade.

Dus wat mij betreft verbazingwekkend als mensen het dus een slechte actie vinden als tegen illigale prostitutie wordt opgetreden.
 
Terug
Bovenaan Onderaan