even niet wandelen ivm spannende privé ontwikkelingen.

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik zou het ook niet op een forum delen, maar ik begrijp dat het voor hem ook een uitlaatklep is. Juist ook voor wat decompressie mbt de dvp kant/verleden. Ik neem bijvoorbeeld maar aan dat hij voor zichzelf dan ook wel weet wat hem naast de uiterlijke oppervlakkigheid in haar aantrekt. Ook niet alles is onze zaak. Onze meningen blijven daardoor ook oppervlakkig, als hij het zelf maar kan blijven plaatsen.

Jezus, als deze epistels nog maar een fractie van het hele verhaal zijn durf ik niet te vragen hoe lang het hele verhaal is.
Epistels ja, dat is ook de Knightrider stijl, maar inhoudelijk zit er zelden veel nieuws in.

Als er echt weinig meer is dan "lekker wijf, mijn ideaal wat uiterlijk betreft", en voor haar "hij heeft me gered toen ik dat moment in de shit zat", dan denk ik ook dat het een dunne basis is voor een duurzame relatie.
Maar ik gun ze het beste hoor, vind het zeker een amusant topic.
 
Laatst bewerkt:
Dat klopt natuurlijk ook maar op een bepaalde leeftijd lijkt alles 2 x zo snel te gaan!
Het is ook maar net hoe druk je bent. Een journalist die ooit eens een verhaal schreef over een verkeersboete die hij wilde uitzitten (ja, dat kon vroeger) moest daarvoor één dag zitten, maar voor zijn gevoel kroop de tijd.
 
Laatst bewerkt:
Nee hoor, ik ben er gewoon nog.

Maar even superdruk met werk en privé en ik praat graag met jullie, maar het moet natuurlijk niet ten koste gaan van inkomen of contact met de dame waar dit allemaal om draait. ;)

'Sorry liefste, ik kan vandaag niet met je praten, want ik moet aan Harold uitleggen waarom hij het verkeerd ziet en Rimon's filosofieën bevestigen of ontkennen.'

Heb het nog druk tot na het weekend en ga dan zsm replyen waar nodig.

Ben sowieso dankbaar voor jullie meedenken, maar ga me echt niet schuldig voelen nov kritiek van wandelaars op een hoerenlopers-forum en in algemene zin denk ik dat de dame en ik redelijk eerlijk tegen elkaar zijn, maar dat we vooral kijken of de klik er enorm is en of het gevoel blijft ipv dat we elkaar helemaal willen beknellen.

Ze heeft overigens letterlijk wel eens tegen mij gezegd dat ze het niet erg zou vinden als ik af en toe zou wandelen, heel ruimdenkend daarover, maar ik weet dat ik het niet fijn zou vinden als ze daar met andere mannen iets zou doen en voor haar zou dat logischer zijn, omdat prostitutie voor vrouwen niet echt een ding is.

Dus ik heb liever dat we dat alletwee niet doen, maar dat is dus vooral mijn wens.

Praktisch gezien heeft zij na een paar weken dat werk haar buik een beetje vol van mannen (logische reactie denk ik), terwijl ze nadrukkelijk een verschil ziet tussen liefde en sex en betaalde sex, maar ik denk dat mijn gevoel voor haar minder puur zal zijn als ik in de tussentijd de ene na de andere dame bezoek.

Daar is mijn vorige relatie onder meer op scheef gelopen, lag ook aan andere zaken, maar ik wil het nu niet riskeren.

Daarnaast: Niemand kon in het afgelopen half jaar tippen aan de perfectie die zij (voor mij) is.

Victoria kwam in de buurt, maar duckface en veroorzaker van mini-Corona-golfje, Naty/Natasha is er net weer maar lijkt een borst-verkleining te hebben gedaan.

Ook al is het betaald: Overspel plegen wil ik zelf nu minimaliseren.

En het moet wel minimaal met een dame zijn die een 8 scoort, en op Victoria en Naty na ben ik niet in de verleiding gekomen en die vallen om genoemde redenen alletwee waarschijnlijk af.

Waarom betaald zesjes neuken als je een relatie met een tien hebt?

Zij heeft zelfs zoiets van: Je bent een man, je hebt je cumdump nodig als ik er lange tijd niet ben, maar juist ik twijfel daarover.

Omdat hoeren lopen (hoe leuk ik het ook vind) toch je gevoel en mentaliteit veranderd, dus als ik een partner heb waarbij ik denk: knap gezicht, geile uitstraling, waanzinnige natuurlijke borsten, slank, mooi kontje, heerlijk kutje, aardig, inlevend, grappig, spannend, lief, alleen soms een tikje onvoorspelbaar en opvliegend, maar verder echt een totaal ideaal, dan moet ik het vanwege 2 cumdumps niet verspelen.

80% van de mannen heeft nooit iets met een 10, 20% 1 of 2 keer in hun leven.

Meestal als je zelf in de 20 bent en nog niet doorhebt dat het geen eindeloze stroom van extreem lekkere beauty's zal blijven.

Dus hoe speciaal is dit?

Man van eind veertig, met in alles favoriete, razendknappe en geile dame van begin dertig.

Zelfs wat zij ook zegt, ik ga gewoon volledig op haar focussen.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan