Tips, vragen?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Hier is de richtlijn en regel heel eenvoudig (staat keurig in de eerste post van het forum):

In principe is het elke dame die dat wenst, toegestaan om hier één topic te openen waarin ze communiceert over haar aanwezigheid en dienstverlening. That's it.

Het feit dat er teveel vervuiling is opgetreden verandert daar niets aan, hopelijk komen we er nog eens aan toe om dat wat op te ruimen.
 
laat ze lekker in het dames aan het woord gedeelte freubelen met elkaar
Jimmy, dat is nou juist wat de forumleiding niet wil, lees het laatste bericht van @Lament
Als jullie daadwerkelijk waarde hechten aan een thread met de dames, waarom laten jullie ze dan in hemelsnaam steeds ontsporen in totaal onzinnig gepraat over niets? Op die manier is het enkel nog te volgen voor die kleine groep (jullie blijkbaar) die er nog een touw aan vast kan knopen. De rest van de leden - dat zijn er veel meer - hebben daar helemaal niets aan.
Lilly haar topic is destijds ook een aantal keren op slot gezet, o.a. door moderator Grey fox. vanwege geslow chat en door dat onzinnige gepraat over niets.

Wellicht kunnen de heren zelf een topic openen, waar ze over, vlaaien, pizza's met ananas en foute limburgse artiesten kunnen discussiëren.
 
Ik snap Lament heel goed, als we de regel moeten volgen hebben we er een dagtaak aan.
Dan is sluiten veel makkelijker.

Laat ze lekker freubelen in zo'n dvp topic, dan worden de andere topics niet verziekt die over specifieke onderwerpen gaan
Ik ben zelf al lang op het punt gekomen dat ik de DVP praatgroepen negeer.
Het probleem daarvan is dat er hoe dan ook gezeik gaat komen.

Gebeurde ook bij Lilly, Joke, en Tiffany.
Hoe minder er wordt ingegrepen hoe meer gemopper er komt. En op een gegeven moment komen er wekelijks meldingen binnen.
 
Laatst bewerkt:
Jimmy, dat is nou juist wat de forumleiding niet wil, lees het laatste bericht van @Lament
Dan slaat het niet over naar andere topics die over specifieke onderwerpen gaan, je weet nog hoe het met Lilyxx ging toch? Andere topics werden totaal verziekt als ze buiten haar eigen topic kwam
Ik ben zelf al lang op het punt gekomen dat ik de DVP praatgroepen al lang negeer.
Het probleem daarvan is dat er hoe dan ook gezeik gaat komen.

Gebeurde ook bij Lilly, Joke, en Tiffany.
Hoe minder er wordt ingegrepen hoe meer gemopper er komt. En op een gegeven moment komen er wekelijks meldingen binnen.
Het dames aan het woord gedeelte zou hetzelfde behandeld moeten worden als het offtopic gedeelte, zolang er niemand persoonlijk wordt aangevallen gewoon laten gaan, anders moeten ze geen topic openen
 
Laatst bewerkt:
in een thread over een dame.
Dit gaat er al van uit dat de thread moet gaan OVER een dame. In mijn beleving is dit niet per definitie de insteek van Dames Aan Het Woord. De dames zijn hier topicstarter, zij bepalen vervolgens waar het topic wat ze starten over gaat, binnen de regels van het toelaatbare uiteraard. Topics als "Allemaal Praatjes Met L" en "Clients To Remember" kregen als insteek "small talk met de dvp in kwestie". Valide insteek voor een topic leek mij altijd. "Praatjes Met L" was daar ook in de titel compleet duidelijk over, als dat niet mocht snap ik niet waarom dat topic niet gewoon meteen gesloten is. Om het nog complexer te maken was daar ook nog eens een moderator 1 van de meest actieve mee-kletsers in de vorm van Honeybear.
Hier is meerdere malen (ook individueel) voor gewaarschuwd.
Ikzelf heb in elk geval mee gepraat over pizza's, LEGO en weet ik wat en hier nog nooit een waarschuwing over gezien, zowel collectief als individueel niet.

@Jimmy80 heeft gewoon een punt, helemaal bij Empress Layla destijds, haar oude topic vond ik maar niks (later met Miss Tiffany was ik wat positiever), maar er was een tijd dat al die small talk met haar over het hele forum uitspreidde. "Beperk dat tot haar eigen topic", werd het devies. Dat werkte verrassend goed, en volgens mij was dat toen een verbetering voor het hele forum.

Later conflictjes met LilyXX, zelfde uitkomst, ze beperkte haar confrontaties tot haar eigen topic, het forum ging er op vooruit.
In principe is het elke dame die dat wenst, toegestaan om hier één topic te openen waarin ze communiceert over haar aanwezigheid en dienstverlening.
Ja, die regel ken ik. Ik wil nu niet pedant zijn, maar mijn interpretatie was altijd, oprecht, "ze mag slechts 1 topic hebben om als reclame voor zichzelf te dienen, maar mag daarnaast ook topics over andere onderwerpen openen". Met name Noortje maakte daar in mijn ogen goed gebruik van met wat topics die NIET over haarzelf gingen, maar die nuttige discussies waren over bijvoorbeeld leeftijdscontrole of over wat er gebeurt met foto's van dvp's.

Kweenie, ik krijg een beetje het gevoel dat hier met een vingertje naar me wordt gezwaaid, terwijl ik eerlijk en oprecht altijd heb gedacht dat ik deze topics op de juiste manier benaderde.
 
Volgens mij is "no nonsence" Joke juist hier weg gegaan, omdat ze iedere keer werd aangevallen, door een klein aantal leden
Dat is uiteraard niet de bedoeling, maar het slap ouwehoeren in dvp topics vind ik een goede uitlaatklep om ze weg te houden uit topics die over specifieke onderwerpen gaan, die werden toendertijd totaal verziekt door Lilyxx en haar aanhang
 
Laatst bewerkt door een moderator:
verziekt door Lilyxx en haar aanhang
Ik was 1 van die aanhangers, geen enkel topiclid kan een ander lid weren uit een ander topic. Het is dan ook jou en jullie perceptie dat we de DVP in kwestie volgden.

Ik denk dat de vaste aanhang (of door jullie als koosnaampje: fanboys) meer dan voldoende berichten in andere topics hebben en of recensie van Privehuis tot ontvangst of ramen, dat ik niet eerst hoeft te verantwoorden waarom en of ik wel welkom ben in een topic als de: prijzenoorlog, diverse sporttopics en of politiek en welk ander topic dan ook.

Zoals ik al eerder benoemde, stop met het creëren van een tweespalt in ons als topicleden, door ons telkens weg te zetten als fanboys. Ja, ik kom vaak en graag in de topics van een DVP, maar dat wil niet zeggen dat ik een fan ben van. Ik hou graag van het dom ouwehoeren in dat soort topics. Maar mag ook graag meepraten over andere onderwerpen waar ik en of anderen een andere mening hebben.

Ps. en dit is niet naar jou bedoelt, laten we eens stoppen met die domme :rolleyes:, ik maak me er ook aan schuldig en zal hiermee stoppen. Het lijkt wel, of dat we een persoonlijke vete met een bepaalt topiclid aan het uitvechten zijn, door telkens maar een :rolleyes: als reactie te geven.

Kortom: dit topic gaat op niet meer volgen.
 
Als ik kijk naar het gros van de posts van de afgelopen 24 uur in lili's topic, kan ik de beslissing van de moderator wel begrijpen. Ja, Dames aan het woord biedt de mogelijkheid voor DVP's en wandelaars om met elkaar in gesprek te zijn, maar dan wel graag interactie met de betreffende DVP van het topic (en daarbij mag het over van alles gaan) i.p.v. een koffiekransje/slowchat onder de heren, volgens mij kan het koffiekransje in bijv. over van alles (en slowchat dat zien we graag nergens.)
 
Ik was 1 van die aanhangers, geen enkel topiclid kan een ander lid weren uit een ander topic.
Voor zover het sowieso normaal is om op een prostitutieforum rond te hangen ben jij nog wel een van de normaalsten maar in de tijd dat Empress Layla hier nog rondhing was het gewoon niet leuk meer af en toe ,

Ik noem geen namen maar er waren er een paar die haar gewoon stalkten leek het wel

Als Layla haar mening gaf in een topic waar je die lui nooit zag sloot ik met mezelf soms weddenschappen af hoeveel minuten het zou duren voordat een van die figuren een like of een schaterende emoji had geplaatst voor een of andere grap die al op de Max Tailleur scheurkalender van 1963 gestaan had

En sprak hare majesteit maar niet tegen want dan rolden ze zowat over elkaar heen om hun verontwaardiging over zulk disrespect uit te spreken , ik ben het dan ook met Jimmy eens dat zolang het tot het persoonlijke topic van de dame beperkt blijft het gewoon de beste oplossing om daar te praten over Kees Jansma en Limburgse vlaaien , dan bepalen wij wel wie de nieuwe President van Amerika wordt , lossen de oorlog in Oekraïne op en zorgen voor vrede in het midden oosten

Leven en laten leven
 
Voor zover het sowieso normaal is om op een prostitutieforum rond te hangen ben jij nog wel een van de normaalsten
dank je,..
maar in de tijd dat Empress Layla
Dat was voor mijn actieve tijd hier vlgs mij.

dan bepalen wij wel wie de nieuwe President van Amerika wordt , lossen de oorlog in Oekraïne op en zorgen voor vrede in het midden oost

Fuck, ik lees het. Ga meteen lezen.
Leven en laten leven
Eens, gun elkaar wat meer. En af en toe een meningsverschil moet kunnen.
 
Ik kan mij herinneren dat het topic destijds van Lillix om de zelfde reden een aantal keren tijdelijk op slot is gegaan, door dat geslow chat van een aantal van die zelfde leden.
Gek dat jij je dat 'herinnert'... want er was toen nog helemaal geen 'Fausto' op dit forum! Valt me hier trouwens op dat er wel meerdere leden zijn die pas in de loop van 2024 lid geworden zijn... en zich plots toch heel wat topics van voorheen 'herinneren'!

Lieden die voorheen een forumban kregen... en nu weer vrolijk opnieuw beginnen? Neen toch?
 
Laatst bewerkt:
Ik heette vroeger ome Aad hier , nooit geheimzinnig over gedaan ook nooit een forumban gehad maar zelf de handdoek in de ring gegooid omdat ik het met bepaalde dingen oneens was

Toen ik terugkwam kon ik om de een of andere reden niet als Ome Aad terecht en heb een andere naam gekozen prima toch ?

Mensen met wie ik als ome Aad communiceerde hadden nog geen week nodig om te weten wie ik was en in het geval Fausto wist ik na 3 postings al over wie we het hebben

Ik ga dat hier niet doorlullen want ik ken zijn redenen niet maar het lijkt me de gewoonste zaak van de wereld dat je af en toe uitgekeken raakt op een hobby en dat je het later weer oppakt
 
Dan was je met een ander emailadres ingelogd? Als je met hetzelfde emailadres inlogd wordt het oude orginele account weer hersteld, of misschien was dat bij jou uitgeschakeld
Klopt , ik had een andere provider omdat de telefoonkabel die de moffen hier nog aangelegd hadden volgens mij , ineens nog maar 7% capaciteit had , omdat de glasvezelkabel er al lag werd daar geen onderhoud meer aan gedaan

De glasvezelkabel lag er al maar ik zou pas over een maand of 4 aan de beurt zijn om aangesloten te worden en zo lang kan ik niet zonder internet
Dus heb ik gekozen voor draadloos internet van Tmobile in combinatie met een mobiel telefoonabonnement was dat amper duurder en het werkt goed alleen mijn oude provider wilde dat ik een ander Emailadres zou nemen
Kijk eens aan , welkom terug dan. Kun je niet aan de admin vragen om je naam weer terug te zetten naar ome Aad?
Nee joh Conrad von Hotzendorf is toch een schitterende naam ? het geeft me wel een bepaalde adelijke uitstraling vind je niet?

Echt een naam voor een heer van stand
 
Terug
Bovenaan Onderaan