Stuur jij foto indien gevraagd ?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik vraag me eigenlijk echt af waarom een foto van de klant er toe zou doen. Als betalende factor maakt het toch geen hol uit hoe je er uit ziet?
hygiene tot daar aan toe, maar is volgens mij niet echt uit een foto af te leiden.
 
Ik vraag me eigenlijk echt af waarom een foto van de klant er toe zou doen. Als betalende factor maakt het toch geen hol uit hoe je er uit ziet?
Voor sommige vrouwen maakt het uiterlijk wel uit. Iedereen werkt op zijn of haar eigen manier, en er zijn er genoeg die het uiterlijk van een klant wel belangrijk vinden. Net zoals sommigen een voorkeur hebben voor leeftijd of ras.
 
Voor sommige vrouwen maakt het uiterlijk wel uit. Iedereen werkt op zijn of haar eigen manier, en er zijn er genoeg die het uiterlijk van een klant wel belangrijk vinden. Net zoals sommigen een voorkeur hebben voor leeftijd of ras.
De kans dat ik op men uiterlijk zou geweigerd worden schat ik in als 0,5 op 1000 . maar ik vind het gewoon een raar dingetje. Maar iedereen moet natuurlijk werken hoe hij of zij wil.
 
Maar, ik denk dat het in de praktijk echt heel weinig voor zal komen. Het bezoeken van een sekswerker is gelukkig legaal in Nederland, dus ik zou gewoon aangifte doen.
Een echte dvp zal geen potentiele klanten proberen te chanteren, degenen die dat doen zijn een stelletje etters die zich voordoen als een dvp
 
Jou lukt het niet, mij lukt het wel zonder speciale apps. Meermaals gedaan, gewoon met de knoppen van de smartphone. Nog niet zo lang geleden.
Dat hangt ook af van de WA-versie die jij en/of de wederpartij op de telefoon heeft staan. Als iemand de nieuwste versie van WA heeft, is heden ten dage het maken van een screenshot van een eenmalige foto niet meer mogelijk. Als iemand nog een oude versie van WA heeft, kan die persoon nog steeds screenshots maken.
Zie: https://faq.whatsapp.com/1077018839582332/

V.w.b. het herleiden van je locatie o.b.v. een foto:
Dat maakt in wezen geen zak uit. Ik wens zo'n raddraaier dan veel succes met een vakantiefoto. Dan zal een kwaadwillende immers van een koude kermis thuis komen als je een vakantiefoto in het buitenland gebruikt, terwijl je in Nederland woont.
 
Onlangs werd ik gevraagd om een selfie te sturen. Nog nooit meegemaakt. Vond het vooral gek omdat ik gewoon een profielfoto heb.

Ik vind het niet prettig om een selfie te versturen aan een prostituee. Hoe staan jullie daarin?
 
Onprettig idee. Maar als ik geloofwaardige informatie heb dat de dame betrouwbaar is EN ik haar heel graag wil bezoeken zou ik het misschien doen.

Maar is nog niet aan de orde geweest.
 
Ik heb geen problemen om mijn foto op te sturen als ik de dame vertrouw. Bij sommige dames is het gewoon een eis om af te spreken. Mijn foto's staan ook wel online, dus boefjes kunnen die ook gewoon downloaden.
 
Hangt er vanaf hoe het contact met de dame verloopt. Als het contact stroef verloopt, dan absoluut niet. Wanneer ik de dame vertrouw (gevoel, maar ook eventuele reviews), dan wel.
Eens, zo ga ik er ook mee om. Een dame met een website, social media en die al langer werkt, ja dat vertrouw ik wel. Sommige dames vragen een verificatie, ook dat is mij prima. Een vage advertentie op sexjobs in gebrekkig Nederlands, nee, absoluut niet.
 
Zoek zelf maar. Google picture search, of lense ofzo.
Gewoon vrij beschikbare software.
Heb t zelf ns gedaan bij iemand, gewoon om te kijken wat eruitkwam.
Verassende resultaten, en t maakte mij meteen bewust van t feit dat je geen fotos van je snoet moet sturen als je anoniem wilt blijven in t contact..
 
Als je een foto opstuurt, kan er inderdaad naar informatie gezocht worden. Misschien wordt er iets gevonden, maar is dat werkelijk een probleem? Geen enkele sekswerker zal deze informatie misbruiken. In de praktijk krijgen ze al veel intieme en persoonlijke informatie direct van hun klanten. Alleen mensen die kwaad willen, zullen kwaad doen. Dat zijn geen sekswerkers, maar oplichters of criminelen.

Het is slim om geen foto's of persoonlijke gegevens te sturen naar mensen die je niet vertrouwt. Maar verder zou ik me niet al te veel zorgen maken. We laten vaker onze gegevens achter, bijvoorbeeld bij een hotel waar ik laatst was, moest ik ook een kopie van mijn paspoort afgeven. (Oh nee, wat eng!)

Als ik zie hoe paranoïde sommige mensen kunnen zijn, denk ik dat een beetje meer positiviteit in het leven het allemaal een stuk aangenamer maakt. 😉☀️
 
Terug
Bovenaan Onderaan