• De zoekmachine ligt er uit. Is bekend en in onderzoek.

Recensie Emy, Wuustwezel 4,80 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik ben er ook recent geweest. Kitty masseert uitstekend en teased ook prima. Na het omdraaien al vrij snel afgevuurd. Daarna gaat ze verder met een echte Thaise massage en kreeg me voor de 2e keer omhoog, maar niet gevuurd. Geen intiem aangeboden.
Lokatie is beetje armoedig.
 
Voor het eerst bij Kitty geweest, die hier nu een kleine twee maanden werkt. Kitty is niet de jongste meer, maar ziet er nog best redelijk uit en is goedlachs en klantgericht. Hiervoor heeft ze ruim 20 jaar normale Thaise massages gegeven. Dit is te merken, want ze weet spierknopen heel gemakkelijk te ontdekken en aan te pakken. Dat kwam goed uit want ik had redelijk wat spierpijn toen ik langskwam. Ze durfde niet al te hard te masseren en heeft het dus bij een licht stevige massage gehouden met aandacht voor alle lichaamsdelen behalve nek en hoofd.

Tijdens de massage ontbrak het gelukkig niet aan de erotische kant. Haar langzame ritme van masseren en subtiele aanrakingen zijn heel aangenaam. Daarnaast vond ik haar ook best leuk gezelschap en was er sprake van body-to-body. Aan de achterkant duurde dit niet zo heel lang, maar gelukkig deed ze dit ook aan de voorkant en omdat het tussen mijn benen al heel gauw op spanning stond, duurde het helaas niet lang nadat ze met pussysliden begon totdat ik klaarkwam.

Volgende keer hoop ik mijn ontladingsmoment wat langer uit te kunnen stellen, want ik kom nog wel een keer terug voor deze dame.
 
Terug
Bovenaan Onderaan