Wie zou je nog eens willen ontmoeten?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Staat Mirthe uit Alphen aan den Rijn hier al tussen? Heeft een topic met slechts lovende recensies. Maar is om die reden altijd volgeboekt, het is me nog nooit gelukt om ertussen te komen. Jammer, afgaande op de recensies is ze helemaal mijn type.
Ik heb haar laatst gebeld, ze zat idd helemaal vol maar zegde toe mij een appje te sturen als er een plekje vrij kwam. En dat heeft ze gedaan, dus binnenkort mag ik langskomen! Nou ja, moet wel 2 weken wachten. Maar gezien de recensies moet het de moeite waard zijn.
Wie ik verder nog wil ontmoeten? Emma staat nog op mijn verlanglijstje. Maar eerst Mirthe.
 
Laatst bewerkt:
Denise, die een aantal jaren geleden in Almere ontving. Geweldig gezellige meid, met wie ik heel wat geile uurtjes op haar zoldertje heb doorgebracht. Is gestopt, verhuisd en nooit meer iets van haar vernomen. Ben heel benieuwd hoe het met haar gaat.
Inderdaad een geweldige meid. Deed ook trio met Daisy. Dat was helemaal te gek lekker met zijn drieên tussen de lakens. Echt jammer dat deze/dit dame/stel niet meer ontvangt.
 
Ben haar naam vergeten, maar ooit stond er een prachtige slanke donkere dame uit Mali in het Schipperskwartier in Antwerpen. Die wil ik nog wel eens ontmoeten.
 
Ze was een prachtige indische uit Brabant en werkte op de wallen. Dat was begin jaren negentig.
Haar artiestennaam was Louisa, ze is gestopt en ging terug naar Tilburg, toendertijd.
Haar eigennaam was mooier dan die van iedereen die dezelfde naam had.
 
Ben haar naam vergeten, maar ooit stond er een prachtige slanke donkere dame uit Mali in het Schipperskwartier in Antwerpen. Die wil ik nog wel eens ontmoeten.
Jaar of acht a tien geleden zat er een hele mooie ebony dame op de wallen. Super mooie vrouw. Ze noemde zich Anna en ook Nicol. Ze zat in de 2e kamer/raam vanaf de gracht in de Monnikenstraat. Later schijnt ze ook naar Antwerpen Schipperskwartier o.a. Villa Tinto te zijn gegaan en daar noemde ze zich Black Beauty. Is ze nu nog ergens gesignaleerd? Hele slimme dame met wie je ook over van alles en nog wat kon praten. Maar vooral een oogverblindende schoonheid. Weet iemand of ze nog ergens aanwezig is? Haar zou ik echt heel graag weer een keer terugzien.

Zou dit haar geweest kunnen zijn? Die zou ik ook graag nog een keertje terugzien.
 
Ik zou graag met Irene Schouten koffie willen drinken op een terrasje en dan gewoon praten over haar leven na de topsport en haar zwangerschap. En natuurlijk genieten van haar schoonheid. Ondertussen rondkijkend naar de mensen om ons heen en denken: Ja dames heren, deze schoonheid zit naast me en praat met me.
Zou ze dit lezen :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan