• De zoekmachine ligt er uit. Is bekend en in onderzoek.

Hoe eindigt de carrière van een dame van plezier?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Marcel_123456

Wandelaar
60
01/05/23
12
Ik heb veel plezier, maar ook een lege portemonnee overgehouden aan mijn bezoekjes aan dames van plezier.

Dat waren dames tussen de 25 en 35 waarmee ik allerlij spannende dingen deed.

Gelukkig kan ik aardig budgetteren en ben ik steeds iets meer gaan verdienen in mijn vakgebied.

Ik vraag mij wel eens af wat de dames van plezier gaan doen als zij ouder worden en de vraag naar hen af neemt?

Lijkt mij niet dat zij een effectenportefeuille of sparen voor hun oude dag.

Hoeveel van hen hebben een 'vriendje' die hun geld beheert, maar plots met al hun geld weg gaat?

Wat zijn hun overdraagbare skills dan? Mannen plezieren met hun looks? Die vergaan zijn?

Of terug bij af naar familie in hun thuis land?
 
Want wij dvp kunnen niets anders… wat is dit voor kortzichtigheid?
Wat wij doen na onze carrière als dvp is verschillend. ik ga ervan uit dat de meeste dames hier voor een andere baan gehad hebben. Sommigen doen dit werk tijdens hun studie. Anderen naast hun reguliere baan. Ik denk dat er niemand is die nooit iets anders heeft gedaan of zou kunnen. En ook heus niet iedereen geeft alles direct uit wat er wordt verdiend. Ook wij dvp kunnen denken aan onze toekomst.
 
Ik heb veel plezier, maar ook een lege portemonnee overgehouden aan mijn bezoekjes aan dames van plezier.

Waar denk je dat de inhoud van je lege portemonnee naartoe is gegaan?
Vele dames stoppen al redelijk snel met hun DVP carrière omdat ze al heel snel genoeg geld bij elkaar gewerkt hebben om een goede investering te doen in een ander vakgebied.

Voor de rest een beetje een kortzichtige post inderdaad. Ja, de meest schrijnende gevallen van uitbuiting zullen inderdaad niet veel hebben opgebouwd. Maar ook die dames zullen het echt wel beter doen in het leven dan de gemiddelde tokkie hoor. Zeker omdat ze gemiddeld gezien een stuk mooier zullen zijn.
 
Maar ook vaak een bovengemiddeld uitgavenpatroon.
Hoeveel van deze dames leven van dag tot dag?
Los even van iemand die ook een deel van de dagopbrengst opsnoept.
En dan tot 70/80 doorgaan of zo.
Tenzij je een Zwitserleven pensioen hebt.
 
Laatst bewerkt:
Jouw houding tegenover DVPs klinkt nogal cynisch, bijna alsof ze hersenloos zijn en alleen maar hun lichaam kunnen verkopen. Misschien is dat het geval voor een fractie van de DVPs, maar ik zou niet willen beweren dat de gemiddelde DVP 'dom' is.

Het zal per DVP verschillen. De ene zal gaan rentenieren (al dan niet in het thuisland), de ander zal trouwen en misschien (deels) financieel afhankelijk worden van een man en weer een ander zal een normale baan gaan zoeken (er zijn genoeg 'simpele' banen waarvoor je over geen specifieke vaardigheden moet beschikken). Je zou bijna willen zeggen dat het net mensen zijn...

Verder is het natuurlijk waar dat de 'vraag' naar een DVP daalt naarmate ze ouder (en minder aantrekkelijk) wordt, maar dat betekent niet dat het onmogelijk wordt om klanten te vinden. Er zijn genoeg mannen met een fetish voor 'rijpe' vrouwen en met een uurtje werk per dag verdien je al meer dan de gemiddelde werknemer. Met andere woorden: je kunt dit beroep gemakkelijk tot je zestigste of zelfs zeventigste uitoefenen.
 
De beste (en dat wil wat zeggen…) dvp die ik ooit gehad heb vertelde mij toen ze begon te werken in de raambuurt van Aken: "Ik ga dit werk 2 jaar doen. Ik zal de beste en meest verdienende meid in deze straat zijn. Dan koop ik een mooi huis in Roemenië, en word ik lerares op een basisschool." En zo ging het 🙂
 
Laatst bewerkt:
DVPs kijken idd vooruit en hebben zoals wij allen doelen die ze willen bereiken op middellange termijn. Ik ken een DVP leeftijd mid30 die dit werk 2 jaar verricht en er nog enkele wil bijdoen. Reden ? Haar reguliere job als alleenstaande vrouw geeft haar niet de mogelijkheden om een huis/appartement te kopen. Haar doel is om binnen enkele jaren met haar spaarpot een appart te kopen in Madrid en aldaar een beroep uit te oefenen, ze volgt Spaanse cursus. En ze is goed op weg om die droom te vervullen
 
Maar ook vaak een bovengemiddeld uitgavenpatroon.
Hoeveel van deze dames leven van dag tot dag?
Los even van iemand die ook een deel van de dagopbrengst opsnoept.
En dan tot 70/80 doorgaan of zo.
Tenzij je een Zwitserleven pensioen hebt.

Zwitserleven kwam zwaar in de problemen tijdens de kredietcrisis (2008 - 2013):


Blijkbaar hadden ze niet opgelet, en waren teveel bezig geweest met reclame maken.

Voor een Nederlandse DVP werkzaam in Nederland lijkt pensioenopbouw of een huis kopen mij erg lastig. Dames uit Oostblok landen waar nog veel cash gebeurt en het toezicht van hun belastingdienst marginaal is kunnen veel meer doen.

Ze hebben door hier bij ons te werken veel meer koopkracht in het land van herkomst, en kunnen daadwerkelijk daar investeren in een huis, of bouwgrond.
 
Weet je...

Nee, niet alle dvp's zijn domme vrouwen zonder toekomstvisie, maarrr... SOMMIGEN zijn dat wel...

Ik weet dat ik nu advocaat van de duivel zit te spelen, maar er is een kleine groep dvp's waarbij de vraag van de topicstarter best relevant is. Als je jarenlang vanaf jongvolwassen leeftijd dit als enige werk doet omdat je gezegend bent met een goed lichaam en bedskills, als je daarnaast geen ander vak leert en als je ook nog eens niet heel slim met je geld omgaat, sja dan kan het best zijn dat je het lastig krijgt als je een keer wilt stoppen, of misschien wel moet stoppen omdat je lichaam je in de steek laat.

Nogmaals wat ik schets zal voor een minderheid gelden, maar die groep bestaat wel degelijk.
 
een nederlandse Dvp zal iets anders met haar geld moeten omgaan dan bijvoorbeeld eentje uit Roemenie..
haar geld is net als voor een niet dvp geen zak waard in NL zelf..
stel je hebt altijd gruwelijk veel inkomstenbelasting en btw afgedragen..
dan heb je onder aan de streep niet zo HEEL veel over..
dan zul je het van zwart geld moeten hebben..maar daar kun je concreet ook niet veel mee..koop je geen auto van van bijvoorbeeld 10.000€...
en mocht je 50.000€ wit op de bank hebben staan ,dan nog krijg je met dat beroep geen hypotheek..krijg ik als ZZPer in de bouw al amper voor elkaar..
dus ze zal eerst weer een 'normale' baan moeten vinden..
zit je in de regel wel ineens met een minder spannend leven..ander levenspatroon ..minder vrijheid..minder cash geld..en een gat in je CV..
vandaar ik in mijn carriere nog maar een handvol NL dvp's heb meegemaakt..
het is allemaal zo makkelijk niet ..in plain sight van de Belastingdienst..even het emotionele dingetje niet meerekenend

een Roemeense dame ,die op 5 jaar 50.000€ of zelfs meer als ze goed is bij elkaar neukt..
koopt daar een heel dorp of begint gewoon een uitzendbureau o.i.d
dat dat zwart is maakt niks uit..
de meeste dames die hierheen komen weten dat maar al te goed..
vandaar dat de meesten het volhouden tot een jaar of 30/35 en dan teruggaan en stoppen..
 
Jaar of tien geleden was er een groot schandaal in Amsterdam: het ging om een in bepaalde kringen nogal bekende DVP. Spectaculaire, blonde Nederlandse dame, eind dertig. Ze deed aan ontvangst, privé feestjes, parenclub begeleiding, orgiën, enz. Hele wilde dame en ook behoorlijk zichtbaar online.
Helaas een beetje te zichtbaar. Betreffende dame bleek directeur investeringen van een Grote Bank te zijn (AMRO geloof ik).
Ze werd bij de bank ontslagen. Niet zozeer om moralistische redenen, maar omdat ze te chantabel was. Ze kreeg vervolgens de belastingdienst op haar nek wegens zwarte verdiensten en raakte een (huur)woning kwijt vanwege overlast van wilde seksfeesten.
Zo eindigden dus allebei haar carrières. Ben eigenlijk wel benieuwd wat er van haar geworden is
 
Jeetje...Wat een bijzondere reacties zijn de afgelopen dagen toch hier op het forum geplaatst. Ik merk dat ik me steeds minder en minder op mijn gemak begin te voelen. 1 forumlid vindt dat een dvp geen relatie verdiend en nu opent iemand een topic waarin je op z'n zachts gezegt nogal generaliseerd. Je gaat er ook zomaar even van uit dat dvp's mannen nodig hebben voor hun financiele beheer? Mijn god...wat ben je toch een eikel zeg. Denk ff twee x na voordat je een topic opent.
 
Persoonlijk investeer ik in vastgoed. Het is gewoon een baan hé? @Marcel_123456
Gewoon wit geld dat je dus kunt investeren. Het is niet alsof alle sekswerkers alles zsm uitgeven om maar van dag tot dag te kijken waar het schip strand.

Ik ken dvp's die hun familie onderhouden, leden de uni door helpen, rijbewijs van leden bekostigen, oude dag van hun ouders bekostigen en dergelijke. En ook een hoop die het geld investeren in een beauty salon, zonnebank of de eigen universitaire studie.

Dat je als sekswerker niet intelligent zou zijn is nogal achterhaald. Veel en constant geld verdienen als sekswerker, je marktwaarde bepalen, klanten aantrekken, eigen pr doen, klantenbinding, werk locatie onderhouden etc. Als je dit in de vingers hebt, ben je een volwaardig zzper met ballen.
 
De meeste van mijn vaste dames die ik in de laatste 40 jaar gekend heb zijn allemaal stilletjes naar de achtergrond verdwenen. Ze zijn gestopt met adverteren, zij die thuis ontvingen zijn verhuisd, en ze zijn allemaal in de anonimiteit verdwenen. Sommigen onder hen hebben nog een tijdje enkele van hun echte goede vaste klanten ontvangen, maar niemand sprak er nog over, er werden geen namen meer genoemd. Maar ook daar nam het dan ooit eens een einde en gingen ze hun eigen weg in volledige anonimiteit. En dat hebben die echte vaste en goede klanten allemaal gerespecteerd, en ze gunnen de dames hun privacy. Een van mijn vaste dames is dan verhuisd naar het buitenland, een andere is weer naar haar thuisregio gegaan enzovoort. Maar bij allen is het hetzelfde, ze zijn uit het dvp leven verdwenen, en hebben zoveel mogelijk alle sporen van hun verleden als dvp gewist.
Wat ze nu doen, of wat ze verdiend hebben en nu met die centen doen is onze zaak niet. Dit in tegenstelling tot wat ik hier allemaal lees van wandelaars die het altijd maar over de portemonnee van onze dames willen hebben. Als je hen hun centen niet gunt moet je er ook geen aan uit gaan geven. Dat doe je toch ook niet bij de bakker, de garagist of wie dan ook.
Heb je genoten van en met een dame en is ze gestopt, wees dan blij dat je haar hebt mogen leren kennen en genieten van haar diensten, maar respecteer dan ook haar verdere privacy. Het is natuurlijk nooit verboden om nog na te genieten van de herinneringen aan de heerlijke geile momenten die je samen beleefd hebt.
Met een paar onder hen heb ik af en toe nog eens contact, maar daar hanteer ik verder een 100% stilzwijgen over.
 
Laatst bewerkt:
Ik ken genoeg Dames die wel degelijk aan hun oude dag denken, effectenportefeuille, spaarrekening, en ook een leuke baan na het sekswerk hebben weten te krijgen.
Ik doelde op de dames die in het rondreizend circus zitten, en een booker alles regelt. Wat houden die per dag over en is dat voldoende om voor later te sparen?
Ik denk het niet.
Met het bovengemiddeld uitgavenpatroon. doel ik op die met exotische uurprijzen, dito cadeaulijstjes en foto's die stijf staan van de luxe merk draagtassen. ALs je een luxe uitgavenpatroon gewend bent is dat lastig terug te draaien. En dan is de vraag of je voldoende gespaard hebt.
 
Het blijft boeiend hoe vaak dit soort vragen over het niet-werk gerelateerde leven van een DVP de forumdeelnemers bezig houdt.

Omdat een DVP een niet geheel normaal beroep uitoefent, welke ook nog in een schimmige wereld plaats vindt, denkt zo menig wandelaar over diverse what-if scenarios.

Vraag je je dit ook af van de vakkenvullende scholieren? De serveersters op een groot feest? De figuranten van een film?

Hier is het antwoord waar de topic starter op zoek naar is: de ene dame doet dit, de andere dame doet dat. En dan heb je nog de DVP die zus en/of zo doen.

En, wat doe je nu met deze wijsheid?
 
Weet je...

Nee, niet alle dvp's zijn domme vrouwen zonder toekomstvisie, maarrr... SOMMIGEN zijn dat wel...

Ik weet dat ik nu advocaat van de duivel zit te spelen, maar er is een kleine groep dvp's waarbij de vraag van de topicstarter best relevant is. Als je jarenlang vanaf jongvolwassen leeftijd dit als enige werk doet omdat je gezegend bent met een goed lichaam en bedskills, als je daarnaast geen ander vak leert en als je ook nog eens niet heel slim met je geld omgaat, sja dan kan het best zijn dat je het lastig krijgt als je een keer wilt stoppen, of misschien wel moet stoppen omdat je lichaam je in de steek laat.

Oké, en dan? In het allerergste geval moet je dan na je carrière een instap of basis baan nemen zoals secretaresse of winkelmedewerker of een van de talloze andere banen waar je niet voor gestudeerd hoeft te hebben.
Net zoals 3.4 miljoen andere Nederlanders die ook gewoon een normaal leven hebben dus.
Dat is zelfs in het geval je dus helemaal niks overhoudt aan je jaren van DVP, maar dat is toch al gauw redelijk onwaarschijnlijk.
 
Oké, en dan? In het allerergste geval moet je dan na je carrière een instap of basis baan nemen zoals secretaresse of winkelmedewerker of een van de talloze andere banen waar je niet voor gestudeerd hoeft te hebben.
Net zoals 3.4 miljoen andere Nederlanders die ook gewoon een normaal leven hebben dus.
Dat is zelfs in het geval je dus helemaal niks overhoudt aan je jaren van DVP, maar dat is toch al gauw redelijk onwaarschijnlijk.
Aan de kassa zitten kan je altijd nog...
Waarom zou je daar dan vroeg mee beginnen?
 
Jaar of tien geleden was er een groot schandaal in Amsterdam: het ging om een in bepaalde kringen nogal bekende DVP. Spectaculaire, blonde Nederlandse dame, eind dertig. Ze deed aan ontvangst, privé feestjes, parenclub begeleiding, orgiën, enz. Hele wilde dame en ook behoorlijk zichtbaar online.
Helaas een beetje te zichtbaar. Betreffende dame bleek directeur investeringen van een Grote Bank te zijn (AMRO geloof ik).
Ze werd bij de bank ontslagen. Niet zozeer om moralistische redenen, maar omdat ze te chantabel was. Ze kreeg vervolgens de belastingdienst op haar nek wegens zwarte verdiensten en raakte een (huur)woning kwijt vanwege overlast van wilde seksfeesten.
Zo eindigden dus allebei haar carrières. Ben eigenlijk wel benieuwd wat er van haar geworden is

https://www.at5.nl/artikelen/142061/toezichthouder-nederlandse-bank-was-sm-meesteres

https://www.at5.nl/artikelen/142225...sm-meesteres-runt-illegaal-hotel-op-de-wallen

STRENG toezicht ...

Ook vervolgt voor het runnen van een illegaal hotel

Ik geloof dat ze bij DNB simpelweg ontslagen is voor het hebben van een bijbaan die niet gemeld was.
Natuurlijk kun je vermoeden dat er bij een bijbaan als secretaris van de golfclub wat soepeler gehandeld zou zijn , maar dit was qua arbeidsrecht heel simpel.
 
Vraag je je dit ook af van de vakkenvullende scholieren? De serveersters op een groot feest? De figuranten van een film?
Nee, dat zijn doodnormale carrièrepaden.

Maar bij andere opvallende carrières vraag ik het me ook wel eens af ja. Iemand die tot z'n 55e als vakkenvuller werkt en z'n lichaam achteruit ziet gaan. De stereotypische dommige luie online influencer die elke week andere merkkleding koopt, wat doet die als haar populariteit achteruit gaat? Of de man die decennia zijn brood heeft verdient met ondergrondse drugshandel, hoe vergaat het hem als hij besluit fatsoenlijk burger te worden. Dat soort dingen, op zich mogen mensen daar toch nieuwsgierig naar zijn?

En ja er zijn ook gewoon voorbeelden van voormalig topsporters of popsterren die het niet lukte een "normaal" bestaan op te bouwen na hun extravagante carrière en op één of andere manier in de problemen kwamen.
 
De beste (en dat wil wat zeggen…) dvp die ik ooit gehad heb vertelde mij toen ze begon te werken in de raambuurt van Aken: "Ik ga dit werk 2 jaar doen. Ik zal de beste en meest verdienende meid in deze straat zijn. Dan koop ik een mooi huis in Roemenië, en word ik lerares op een basisschool." En zo ging het 🙂
Investeren in vastgoed is idd een van de meest voorkomende vormen van toekomstplanning. En... dat echt niet alleen voor DVP's!
Vele arbeiders die bijv. in het Midden-Oosten werken doen net hetzelfde.
 
Jaar of tien geleden was er een groot schandaal in Amsterdam: het ging om een in bepaalde kringen nogal bekende DVP. Spectaculaire, blonde Nederlandse dame, eind dertig. Ze deed aan ontvangst, privé feestjes, parenclub begeleiding, orgiën, enz. Hele wilde dame en ook behoorlijk zichtbaar online.
Helaas een beetje te zichtbaar. Betreffende dame bleek directeur investeringen van een Grote Bank te zijn (AMRO geloof ik).
Ze werd bij de bank ontslagen. Niet zozeer om moralistische redenen, maar omdat ze te chantabel was. Ze kreeg vervolgens de belastingdienst op haar nek wegens zwarte verdiensten en raakte een (huur)woning kwijt vanwege overlast van wilde seksfeesten.
Zo eindigden dus allebei haar carrières. Ben eigenlijk wel benieuwd wat er van haar geworden is
Ik weet wel van een Dame die een topfunctie had bij De Nederlandsche Bank, en een vermaard Meesteres was
 
Ik weet wel van een Dame die een topfunctie had bij De Nederlandsche Bank, en een vermaard Meesteres was
Het vergaan van deze mevrouw vereist volgens mij een geheel nieuw topic😝.

Interessante reacties!
Dank!

Ik vraag mij persoonlijk vooral af hoe het de vrouwen van over de grens vergaat (Oostblok).

Nederlandse vrouwen die luxe escort als bijbaan hebben tijdens hun studie, kan ik mij wel inbeelden hoe het ze vergaat.

Mij als kantoorpikkie lijkt mij als prostituee in bijvoorbeeld raambuurten werken best een turbulent bestaan.


Als jonge vrouw veel contant geld op zak hebben lijkt mij ook allerlij duistere figuren aantrekken, ik hoop dat ze met rust worden gelaten in ieder geval.

Kun je dit werk eigenlijk wel helemaal los laten? Of zijn er coping mechanisme zoals coke die helpen.

Al dan niet in combinatie met veel feesten en dure vakanties.

Of ga je na je 35ste met een volle spaarrekening naar land van herkomst, koop je een huisje en wordt je basisschool lerares.


Tja...
 
Gespreid beleggen.
Inderdaad vastgoed, een indexfonds of staatsobligaties. Verder moet je nooit investeren in een branch waarin je zelf actief bent. Een verstandig DVP laat dus sin stocks links liggen en investeert volop in andere vormen van entertainment zoals de game-industrie, bioscopen en Disney+. Als er plotseling een nieuwe SOA opduikt dan dalen je inkomsten, maar stijgt je passieve inkomen want mensen willen toch iets anders doen voor vertier.
 
Van het klein handjevol DVPs waar ik het vanaf weet, die hebben in ieder geval werk kunnen vinden in andere branches. Meestal in ambachtswerk waar je met een praktijkopleiding in kan stromen, maar waar je wel gewoon goed rond van kunt komen.
Zeker als je van de DVP inkomsten reserves hebt op kunnen bouwen.
 
Wat een onzinnig topic eigenlijk, alle carrière 's eindigen op meerdere manieren, die bij dvp 's echt niet anders hoeven te zijn

- toe aan een andere baan (de meeste mannen en niet dvps wisselen toch ook weleens van baan / sector?)
- stoppen met werken ivm huisje- boompje- beestje verhaal
- zijn financieel binnen

En voor de echt goede dvps die ook plezier in hun werk hebben zal hetzelfde gelden als voor ieder ander: eindigen de carrière als ze met pensioen gaan
(En op welke leeftijd dat is zal afhankelijk zijn per dame, en de financiële situatie)

Ik hoop nog steeds dat mijn vaste dvp(s) het tot hun pensioen volhouden, die zijn veel te leuk om niet meer heen te gaan 😀
 
Terug
Bovenaan Onderaan