Recensie Yessica, Den Haag. 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

appelsapje

Newbie
9
22/06/24
5
1
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
3,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/7185045-yessica
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Iemand vroeg me om een recensie te schrijven dus doe ik dat! Ik heb Yessica een aantal maanden terug bezocht in Den Haag, in een apartment complex paar km vanaf Holland Spoor. Toen ik binnenkwam kon ik wel stemmen horen van meerdere personen, ik zag ook veel cam apparatuur dus ik denk dat ze met mensen woont die ook aan cammen doen. Ik hoorde ook een mannelijke stem (kan misschien haar vriend zijn of wat dan ook, ik voelde me daar ongemakkelijk bij) maar nadat ik samen met Yessica haar kamer binnen ging was alles weer normaal.

Wat kan ik zeggen over Yessica, het is precies de dame van de foto's en videos. Een heel erg geil wijf, ze begint op je te twerken/dansen en daarna pijpen wat ze met grote overtuiging doet en daarna kan je haar gewoon keihard neuken. Tongzoenen deed ze destijds alleen met meer betaling (ze adverteert het ook niet eens). Enige nadeel was dat ik te snel klaar kwam.

Binnenkort misschien nog een keer bezoeken, als je gewoon een wijf wilt dat puur seks en porno uitstraalt dan moet je bij haar wezen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan