Wil je een trio? Nee, laat maar.

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

knightrider

Meubelstuk
Forumpionier
3.654
02/07/21
4.468
47
Een van de raarste momenten van bezoekjes vind ik altijd als er ongevraagd een tweede dame voor een trio wordt aangeboden.

Ik ben er nog nooit op ingegaan, omdat ik me toch het liefst concentreer op 1 dame die ik te gek vind en bij trio's weet je toch nooit precies waar je aan toe bent.

Als ik me een beetje ingelezen heb is het vaak niet zo als in de porno waar je gewoon lustig en snel mondjes en kutjes afwisselt, maar moet er soms van condoom gewisseld worden als je van de ene naar de andere dame switched.

Het lijkt me vooral een heel gedoe.

Wat doet bv de dame met wie je op dat moment niet bezig bent? Heb het gevoel dat ik, tijdens de sex met de ene dame, dan toch op de andere dame ga letten en als die bv verveeld kijkt kan dat er weer toe leiden dat ik te veel ga denken en bv daardoor mijn erectie verlies.

Dus het heeft voor mij geen meerwaarde.

Misschien kan het wel wat hebben als ze je om beurten pijpen of als de ene dame op de andere gelegd wordt en je afwisselend de onderste in doggy en de bovenste in missio neukt, maar volgens mij biedt een gemiddeld dames duo dat trio's aanbiedt toch niet zo'n hele volleerd uitgevoerde acrobatiek sessie aan.

Cim en cif bij 2 gezichtjes en mondjes zou nog wel wat kunnen hebben, maar hebben we het dan met pech over een meer-prijs van 50, 100 of zelfs 200 euro?
En uiteindelijk beschik je toch maar over 3 a 5 sperma spuit momenten tijdens een lozing, dus je entertainment blijft beperkt.

Dus ik ga er meestal niet op in als het wordt aangeboden.

Maar dat voelt gek genoeg toch als een afwijzing voor het tweede meisje.

Degene die je bezoekt is sowieso vaak de knappere van de twee, daarom heb je haar uitgekozen en je voelt vaak ook wel dat zij meer werk heeft dan die andere.

De dame van je keuze oogt attractief, zelfverzekerd, je krijgt al zin en dan vraagt ze of je een trio wilt met haar vriendin erbij, een onopvallend meisje dat verveeld op de bank in de woonkamer op haar telefoon zit of naar de televisie kijkt.

Zodra de vriendin genoemd wordt kijkt die heel eventjes in jouw richting, maar de energie spat er niet af zeg maar.

Je voelt vaak aan alles dat dit een manier is om haar ook wat werk en inkomsten te bezorgen.

Er is vermoedelijk geen onsexier gedachte dan dat en het is raar dat dvp's zich dat niet realiseren.

Je bedankt er dus voor, maar dan moet die tweede dame in sommige gevallen, nadat ze afgedankt werd, zich verwijderen uit de ruimte waar het voorstel gedaan werd omdat daar ook het bed staat.

Dus sloft ze, niet gekrenkt maar wel afgewezen, naar een soort kleiner kamertje waar ze tijdens jouw sessie met de eerste dame opgesloten zal zitten totdat jij bent klaargekomen.

Enerzijds een enorm afstotende gedachte die je alle lust van je oorspronkelijke bezoekje al zo'n beetje ontneemt, anderzijds misschien op een heel rare manier een kinky gedachte dat je niet alleen dame 1 neukt, maar ook nog eens dame 2 opsluit.

Qua enerzijds: Je komt binnen, hebt er zin in, de dame van jouw keuze zie je wederom of voor het eerst, er is spanning, maar die lusteloze tweede wil je er gewoon helemaal niet bij hebben.

Qua anderzijds: Alleen om mijn opwinding te redden, moet ik dus bijna zo gaan denken en is het eigenlijk opwindender om haar in het zijkamertje 'op te sluiten' tot je aan je gerief bent gekomen dan om haar mee te laten doen.

Best een heftige gedachte, maar door dit trio onaangekondigd aan te bieden en omdat het vaak zo'n onappetijtelijk aanbod is met die verveelde tweede erbij geven ze je eigenlijk geen keuze.

Dus wat mij betreft: Wil je een trio? Nee, laat maar.
 
Laatst bewerkt:
Trio wat mij betreft totaal oninteressant.
De keren dat het mij werd aangeboden (heel zelden, niet gebruikelijk achter de ramen) heb ik no thank you gezegd en er verder niet meer aan gedacht.
De aangeboden derde was er niet bij op dat moment trouwens.
 
Trio wat mij betreft totaal oninteressant.
De keren dat het mij werd aangeboden (heel zelden, niet gebruikelijk achter de ramen) heb ik no thank you gezegd en er verder niet meer aan gedacht.
De aangeboden derde was er niet bij op dat moment trouwens.
Bij thuisontvangst zitten ze vaak met zijn tweeën in een appartement.

De tweede is vaak de minder interessante.

Dat is al snel zo, want je zoekt de eerste zelf uit en het is een zeer kleine kans dat de tweede je net zo bevalt.

Het kan wel. Er zijn 3 adressen geweest waar ik meer dan 1 dame los van elkaar heb bezocht, dus dan had het gekund, maar dan nog vind ik het te veel rompslomp en leidt het me af.

Dan zou ik nog liever dame 1 drie kwartier bezoeken, even naar een park gaan, goed eten, paar drankjes en dan dame 2 bezoeken.

Twee tegelijk spreekt me gewoon niet aan en voelt zelfs als geld-verspilling.

En ik heb maar 1 piemel en hou bv niet van beffen van of zoenen met dvp's.

Dus een van de twee dames heeft niets te doen als ik met de andere bezig ben.

Maar zodra je zegt, nee bedankt, wijs je die ander toch af en heeft die nog 1 minuut om zich uit de voeten te maken. Een heel apart moment.
 
Terug
Bovenaan Onderaan