Welke fetish heb jij?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Daarstraks nog een schoentje van mijn lief vrouwke gedaan.
Daar kan ik van genieten, al komt dat voor sommige mensen misschien wel vreemd over...
Ben ik de enige ???
Nee! Zeker niet de enige! Al blijf ik weg van gewone schoenen en doe ik vooral laarzen en Adidas sneakers. Ook als een meid laarzen of Adidas sneakers heeft, moet ze ze aanhouden tijdens de daad van mij …
 
Heb je ook geen fetish voor haar blote voeten dan, of zijn het puur de schoenen die ze aan haar voeten gedragen heeft?
Ik vind het wel leuk aan haar teentjes te zuigen als we bezig zijn, zeker in 69-stand, al moet ze haar benen dan wel serieus buigen om er bij te kunnen. En als ik het lief vraag, houdt ze schoenen of laarzen aan. Dat wind mij enorm op met als gevolg dat ik dan wel redelijk vlug alles onderspuit.
Maar mijn absulute fetish blijft masturberen in leuke sandaaltjes... :giggle:
Er was een tijdje terug een meisje in een bioscoop die door een aantal mannen genomen werd, maar soms kostte het moeite haar gaatje te vinden.
Voor haar werd het bijna een pijnlijke ervaring.
In welke bioscoop was dat?
 
Laatst bewerkt:
Het is helemaal niet raar. Bespreek het gewoon met de betreffende dvp of zoek gewoon iemand anders die er wel voor open staat.
Ooit vind ik wel ene
Net als bij ons de mannen. De ene vindt het opwindend, de andere raar, en nog een andere ..........
Ikzelf heb er niks mee, maar ik moet zeggen dat ik ook nog nooit een footjob heb gehad. Misschien moet ik het ooit toch eens een keer proberen.
Onlangs was ik aan het gamen met twee maten. Ik heb een voetfetish ik kan een bloot voetje waarderen. Ik weet van de ene maat dat hij dat een hakje kan waarden. En we zeverde een beetje over sex. En de andere maat zei je hebt ook weirdo´s die zot komen van voeten.

Het grappige is ik heb een voetfetish de ander een hakken fetish. Dus het was kort stil.

Ik dacht in mij zelf dat is omdat je het niet kent of begrijpt. Ze kennen het van porno waar ze het naar mijn menig iedereen met een voetfetish afbeelden als iemand die geobsedeerd is door voeten.
 
Laatst bewerkt:
heb dat wel eens gedaan als ze er bij was, maar ze begreep niet goed hoe ik daar van kon genieten en vond het eerder vies. Dus nu gebeurt het solo als ze niet thuis. Maar ze weet wel dat ik dat soms doe.

Menselijke geneugtes vind ik uitermate interessant.
Zou je kunnen beschrijven wàt precies je gevoel is bij het klaarkomen in een sandaaltje? En heb je ook enig idee waardoor dat gekomen is?
En heb je dat gevoel altijd (bij elk (type) schoentje) of komt het met vlagen ?
 
Plasseks met dames die plassen terwijl ze hun slipje/string nog aan hebben, ben nog opzoek naar filmpjes waarin dit voorkomen.

Iets anders dat me geil lijkt is van een dames volleybal /hockeyteam aan hun slipjes ruiken na het sporten,al het vocht proeven....plas,vocht,geil enz...mmmmm
 
Terug
Bovenaan Onderaan