Recensie Victoria, Escort 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Lionelr1989

Newbie
15
22/05/23
24
5
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
3,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Klaarkomen in mond
  3. Klaarkomen op gezicht
  4. Pijpen zonder condoom
  5. Vingeren
Gesproken taal
Frans
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Blond
Cupmaat
B
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Atletisch
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Donderdag
Link naar advertentie
https://www.quartier-rouge.be/prive/femmes/serbe-chaude.html
Totale kosten (in euro)
200
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Via Quartier Rouge eens gaan rondneuzen maar kon niet meteen mijn gading vinden. Na een tijdje zoeken kwam ik enigszins wat toevallig op de advertentie van Victoria. De foto's trokken me wel aan. Heb dan met haar contact gelegd, maar dat verliep niet zo vlot.

De communicatie gebeurde eerst in Engels en plots kon het alleen nog in Frans (beetje raar, maar oké). Plots kreeg ik de vraag om ook via Snapchat te communiceren (heel vreemd, tot dan verliep alles via Whatsapp).

Ik kreeg wel netjes een paar duidelijke foto's van haar en die lieten niets aan de verbeelding over :).
Alleen had ik al eens een paar van die ervaringen waar dan achteraf niemand opdaagt op de afspraak.

Dus ik verzoek haar om af te spreken aan het Zuid Station en vanaf daar dan de metro te nemen naar de Studio Parnasse in Elsene.
Tot mijn verbazing stemde ze daar ook mee in. Aangezien ik vandaag nog ergens een meeting had buiten Brussel, ben ik op tijd vertrokken.

Toen ik halverwege was heb ik haar een berichtje gestuurd. Ze had er duidelijk zin in, want ik kreeg ook nu enkele video's doorgestuurd
(Damn, dat zag er echt goed uit of te mooi om waar te zijn hahaha).

Toen ik bijna aan Brussel Zuid was aangekomen kreeg ik via Snapchat een foto dat ze aanwezig was in het station. Ben toen naar de vertrekhal gewandeld en naar haar op zoek gegaan (op basis van die snapchat foto) maar tja, geen Victoria te zien ... Alleen aan de overkant op een bankje zat ze dan wel degelijk te wachten. Dus ik daar naar toe. Ze is echt een amateur. Ze droeg een rugzak en een jeans met een normale jas en een mooie bril. Leeftijd komt overeen.

Mondeling communiceren is een challenge. Ze spreek Frans, kan een woordje Engels en hier en daar een verdwaald woordje Nederlands. Samen de metro op en via Troon naar de Parnasse gestapt. Ondertussen al wat kunnen bijpraten. Ze studeerd wel degelijk in Brussel.

Aangekomen aan de Parnasse ging ze direct binnen (waarschijnlijk nog gedaan ;) ). Ik erachter (35 euro voor een kamer - 2 uurtjes). Kamer was heel netjes. Handdoeken aanwezig (Rubbertjes ook). Ik betaalde haar op voorhand (had ze gevraagd).

En toen begon het feest. Toen ze haar kleren begon uit te doen kreeg ik plots zicht op een atletisch lichaam. Echt, je zou het haar niet nageven maar toen ze daar in haar jeans met topje stond (Jawadde dadde, miauwkes). Haar tepeltjes staalhard. Toen draaide ze zich om en ging die jeans uit. Een sappige perzik kwam daar te voorschijn. Met een ditto string. Ondertussen was mijn woody staalhard. Ze deed zelfs moeite voor een kleine lapdance.

We hebben ons toen verder uitgekleed en ze is me beginnen zoenen. Nadien pijpen (zonder condoom). Op weg dan naar haar borstjes en tepels en kon ook zonder enio probleem even wroeten in haar moestuin. Die kreeg plots wel veel water. Die heeft daar liogen kreunen dat ze in de kamer ernaast alles konden meevolgen :) :). Daarna nog even pijpen. Condoom erover en zij on top. Het duurde dan ook niet lang of ik ging klaarkomen. Wat doet die meid: Ze neemt de condoom eraf en begint me weer te pijpen. Ik zo hard schiet daar helemaal haar gezicht onder en mevrouw steekt zonder veel gedoe haar tong uit en likt alles nog eens op!

Nadien nog een wasje en het afscheid viel me deze keer wel zwaar. Wat een topmeid en een topdate.
Heren, geef respect aan deze jongedame en je krijgt in ruil een ervaring om nooit te vergeten.

Pluspunten:

-Dame houdt zich aan de afspraken
-Foto's en video's zijn echt ;)
-Faire prijs, super service
-Hygiëne (voor en na)

Minpunten:

-Spreekt enkel af op hotel in Elsene
-Communicatie gaat moeizaam via verschillende kanalen
 
Terug
Bovenaan Onderaan