Tips, vragen?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Het is geen terechte vraag, slechts misplaatste kritiek. Niet iedereen maakt dezelfde keuzes. Je constateert al dat jij mondiger bent dan de schrijver in kwestie. Wees blij dat de recensent wel hier op het forum schrijft, dan kunnen wij bij de dame weg blijven en hoeven we de dame dus ook niet te confronteren. De keuzes die de recensent heeft gemaakt zijn persoonlijk en behoeven geen kritiek omdat het jouw mening is dat hij net zo mondig zou moeten zijn als jij bent.
 
Wat Deckx schrijft klopt.

Maar lees ook vooral goed wat PickelRick schrijft:

"een review topic is voor review" Duidelijk.
Alle andere dingen daar zijn de algemene topics voor.

Dus geen kritiek op elkaar in de review topics. Of de vraag nou misplaatst is of niet dat doet niet ter zake, je mag immers best kritiek hebben, maar graag op de juiste plek. Zo blijft het review topic een beetje schoon en overzichtelijk.
 
Het is imo wel degelijk een terechte vraag. De schrijver een review, omdat hij ontevreden is. Nogmaals daar heb ik geen moeite mee. Echter waarom niet even de dame geconfronteerd tijdens het bezoek? Dat is toch een hele normale vraag?
Jazeker. En die vraag kun je het beste via een PB stellen. Het antwoord is namelijk voor jou van belang. Dit in tegenstelling tot het antwoord op vragen als "Was het de dame van de foto's?" of "Is er gelegenheid je op te frissen?" of "Zat die en die optie bij de prijs in?"

En jouw vraag zou, maar dan meer in het algemeen, ook iets kunnen zijn voor "Branchetalk". Bijvoorbeeld een topic "Wat zeg je tegen een DVP als je niet tevreden bent?" Daar kunnen anderen ook iets van leren.
 
Maar lees ook vooral goed wat PickelRick schrijft:

"een review topic is voor review" Duidelijk.
Alle andere dingen daar zijn de algemene topics voor.
Helaas zijn er heel veel recensietopics, waarin veel onzinberichten staan, soms meer dan 100 berichten waarvan slechts een klein aantal recensies.
Bijvoorbeeld

138 berichten, waarvan 13 recensies.

Ik vind de vraag van @WTF nog niet zo vreemd.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan