WHEM Tatiana Love uit Ninove

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Jojoke

Newbie
13
18/01/22
3
Heeft iemand al eens bij Tatiana Love in Ninove langs geweest ? Wie heeft er een ervaring met haar ?
 
Enkele dagen geleden een bezoekje van 30 minuten gebracht aan Tatiana Love (prijs 70 Eur). Afspreken ging vlot in het Nederlands via WhatsApp. Ze ontvangt in een klein verouderd rijhuisje op de grens van Ninove en Meerbeke maar ze spreekt zelf geen Nederlands. Het bed staat naast de voordeur en het buitenraam wordt met doeken afgedekt. Na het betalen, kleedt Tatiana zich in stilte uit terwijl ik hetzelfde doe in haar verouderde zetel. Als ik haar probeer te kussen op de mond, ontwijkt ze me, enkel een klein vluchtig kusje is mogelijk. Op het bed begint ze onmiddellijk aan mijn slappe lul te trekken, maar gezien het weinig erotische moment lukt het haar niet om hem stijf te krijgen. Ik zuig dan maar aan haar tepels en daal verder af naar haar poesje. Terwijl ik haar lik, merk ik wel dat ze nat wordt, maar ze blijft voor de rest ongeïnteresseerd op bed liggen. Ondertussen blijft ze maar aan mijn lul trekken. Uiteindelijk hoor ik haar zachtjes zuchten en terwijl ik daarbovenop 2 vingers in haar kut steek, denk ik dat ze klaar komt. Daarna doet ze een condoom rond mijn nog steeds niet harde lul en begint mij te zuigen. Uiteindelijk spuit ik toch met een half stijve lul mijn kwakje in het condoom. Na een kwartier stond ik alweer op straat met een niet voldaan gevoel. Tatiana heeft bijna geen woord gesproken, is dus zeker niet sociaal en niet de verfijnde dame waar je je goed bij voelt, zoals ze zichzelf beschrijft. Herhalingsgevaar voor mij is volledig onbestaande.
 
Bedankt Jojoke voor de bruikbare informatie.
Zetel, gordijnen, vloertegels, stoel, deden al vermoeden dat we hier niet in een presidentiële porno-suite zullen terechtkomen.
Als ze er dan ook nog ongeïnteresseerd bijligt dan moeten we twee keer nadenken of we de Roemeense economie wel moeten opkrikken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan