Recensie Sofia Grimbergen 3,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Runner60

Newbie
2
18/10/24
0
1
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
3,00 ster(ren)
Aftrekken
3,00 ster(ren)
Tongzoenen
4,00 ster(ren)
Highclass companion
2,00 ster(ren)
Extra's
  1. Penismassage
  2. Pijpen zonder condoom
  3. Vingeren
Gesproken taal
Frans
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Arabisch
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Vrijdag
Link naar advertentie
https://www.quartier-rouge.be/escort/femmes/tres-belle-orientale.html
Totale kosten (in euro)
200
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Mijn allereerste bijdrage, ik was erg gemotiveerd om te registreren omdat de ervaring van daarnet toch een zure smaak in de mond heeft achtergelaten. Sofia adverteert als een dame van ofwel 23 of 27 maar daar kunnen heus een paar jaar bijgeteld worden volgens mij. Desondanks is haar lichaam erg mooi, haar gezicht vond ik persoonlijk minder. Ik had een uurtje genomen.

De initiële ontvangst was vriendelijk.
Ze leidde me door naar haar slaapkamer waar haar kat een moment later binnenliep. De eerste momenten waren best sexy te noemen, ik geef toe dat ik wat zenuwachtig was en dan duurt het wat langer om op stoom te geraken. PZC en tongkussen was geen probleem maar ik had geen zin om haar te beffen omdat ik toch een beetje aan de hygiëne twijfelde daar beneden na even wat gevingerd te hebben. De telefoon ging ook twee keer af wat ik storend vond, zeker voor dit bedrag.
Zou een kleine moeite zijn om het geluid af te zetten.
Na exact een half uurtje wat 'activiteiten' had ze me zover gekregen en stuurde ze me onmiddellijk naar de douche. Ik dacht mss gaat ze nog wat masseren of zo maar ze stond klaar om me de deur uit te sturen toen ik de kamer binnen kwam. Ik polste of ze het niet fair zou vinden om €50 terug te betalen omdat het ook exact een half uur geduurd had en dat ik €200 voor een half uur wel echt duur vond.
Ze vraagt voor een half uur €150 wat al pittig is. Haar reactie was vreemd omdat ze het liet uitschijnen dat dit al 'geregistreerd' was door haar wat natuurlijk onzin is.
IK had geen zin om hier nog verder over te discussiëren want ik kon zien dat ze niet zou toegeven. Dus €200 voor een half uur wat ik nog nooit aan een DVP betaald heb, ik ben nog steeds aan het afkoelen want ik heb al aanzienlijk betere service gekregen voor dit geld dus ik voel me best wel genaaid, en niet op de goede manier. :D

In the end was het mijn keuze en had ik mss meer op mijn strepen moeten staan maar met deze info zou je toch zelf je conclusies moeten kunnen trekken.

P.s. Als je op 'La perle du Maroc' zoekt op quartier rouge, genaamd Shayna is het waarschijnlijk dezelfde dame. Met 100% zekerheid kan ik dit niet zeggen maar als je enkele foto's bekijkt van beide advertenties gaan er zeker overeenkomsten zijn, let maar op haar navelpiercing en borsten als je de advertenties vergelijkt.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan