Sex cinema.

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Zie berichten aldaar..

Gewoon Roosendaal, Brugstraat Roosendaal.

Erotic lifestyle shop, Garenmarkt, Sluis
Hier is ook een aparte koppelcinema (gastenboek!)

Wij hebben hier wel leuke ervaringen mee....
 
Is er een interessante sexcinema in het Antwerpse? BlueVision Aartselaar was nogal een tegenvaller.. 😘
Ik ken er nu twee, er waren er ooit wat meer. In het Schipperskwartier is er in de Vingerlingstraat 18 een sexshop met bioszaal. Entree gaat via een automaat/poortje voor 3x2 euro.
Op de Oudeleeuwenrui zit in een sexshop met boven een klein zaaltje met een stoel of 8. Entree is een tientje. Voor beide geldt: zoals bij alles, probeer het zelf een uit om te zien of de bios je aanspreekt. Veel vrouwen/stellen heb ik in beide biossen niet aangetroffen dus verwacht daar niet teveel van!
 
it's not about the place… it's the company 🥲
Daar heb je een punt 😋
waarom niet wat verder rijden … hotstore in aalst … zeer goede ervaringen met ex vriendin …
Is vanuit Antwerpen idd wel verder.. en hebben wij ook al goede ervaringen gehad, maar vooral ook omdat we voor eigen extra gezelschap hadden gezorgd.
Zeker veel aangenamer en verzorgder dan hun concullega's.
 
Hierbij even een beetje uitleg over de sexcinema's en vooral zoals wij het als middle-age heterokoppel beleven.
Over het algemeen is onze ervaring dat conventionele sexbioscopen, zo mogelijk nog triester geworden zijn dan ooit.
De tijden veranderen.
Een aantal cinema's hebben het goed aangepakt, richten het mooi in, waken over hun klandizie, en ontfermen zich over de sfeer achter de deurtjes. Enkele voorbeelden daarvan zijn GWR roosendaal, Erotic cinema op 3 plaatsen in NL en Erotic Lifestyleshop in Sluis of Hulst (laatste 2 een beetje minder, maar ook nog leuk).
Ook in Duitsland hebben we een aantal "pornokino's " gezien, die al lang de tijd van het muffe rukhokje voorbij zijn.
Wij hebben de cinema in Aalst enkele malen bezocht, waarvan op 1 x na we alleen waren. De andere keer hebben we kennis gemaakt met twee ongure types, met de jas nog aan....die dachten dat als ze nu maar met het geslachtsdeel zouden zwaaien, het meisje dan wel opgewonden zou raken.. Niet!!!
Wel moeten we zeggen dat aan de hele inrichting en sfeer in Aalst veel aandacht is besteed. Kan ooit met nog iets meer persoonlijke aandacht van de uitbater leuk worden, je weet het niet.
Een website met een forum, of gastenboek, vinden wij goed nieuws. Zo is het mogelijk een beetje uit te vinden wat voor soort mensen te verwachten zijn op de middag of avond dat je van plan bent te gaan.
Onze komst aanmelden op een forum doen we wel expres wen beetje vaag, nooit heel precies, daar wij niet aan een tijd vast willen zitten en geen file voor de deur willen, slechts wat subtiele contacten en gezonde spanning maken ons dik tevreden.
Ieder zijn ding, respect voor elkaar en vooral plezier.
Soms, als we in een geile bui zijn, lopen we wel eens zomaar binnen. Plannen doen we nooit.
Afspreken met mannen die hier of via andere media een mooi verhaal afsteken, doen we ook niet meer. Zinloos en in de regel zwaar teleurstellend (de goede niet te na genomen).
We zien zelf wel wie we tegen het lijf lopen en als het dan niet meer leuk is, melden we dat en gaan we gewoon weer verder. Ter illustratie gingen we 10 jaar geleden bijna iedere week naar GWR Roosendaal. Dit jaar al 1 keer. We gaan nu veel meer richting leuke clubs, waar mannen of stellen te vinden zijn, waar we denken een klik mee te hebben, mee praten, mee flirten en daarmee desgewenst een feestje bouwen. Daar lopen natuurlijk ook lomperiken rond of aso's maar die hebben meest weinig succes, behalve bij een gang bang.
Dus zitten er doorgaans weinig voor ons interessante mensen in de bios en zijn die meer te vinden in de erotische swingerclubs.
Het voordeel van een (goede) cinema vinden wij dat het goedkoper is, soms best opwindend, geen harde house in de background en lekker schemerig en spannend.
Wij zijn op zijn tijd ook wel iets exhibitionistisch en krijgen in een cinema natuurlijk de volle aandacht!
Nadeel,
de cinema's sluiten al vroeg in de avond.
Er is geen wijntje of een hapje te krijgen. Vaak is er geen rookruimte. Of je mag bij de voordeur op straat gaan staan. Ook douches en kleedruimtes, kluisjes etc heb je natuurlijk veel minder of helemaal niet. En er is er zelfs een waar je niet in je lingerie of handdoek de winkel in mag lopen, maar wel aan de balie een sleuteltje moet halen voor het toilet.

Ik hoop dat iedereen nu weer iets meer op de hoogte is na het lezen van dit relaas.

Rest mij nog op te merken dat wij natuurlijk een hetero koppel zijn en we geen enkele kijk hebben op de gay-kant van de cinema.
Die uitleg laat ik graag aan een andere ervaringsdeskundige over...
 
Kan ik me helemaal in vinden, ik bezoek ze soms als hetero als er aankondigingen zijn, en dan zie je wel wat volk opduiken. Ga je zonder aankondiging dan zal je daar weinig volk tegenkomen. De paar keer dat ik zonder aankondiging geweest ben is het daar heeeel mager voor de hetero…
Dan ben je inderdaad beter af in een club, daar kan je nieuwe mensen leren kennen en zelf beslissen met wie je wat doet. En zo leuke contacten aan overhouden waar je dan mee kan afspreken… om o.a. naar een sexcinema te gaan en daar de juiste tegen te komen…🥳🤪😎
Veel plezier!
 
Laatst bewerkt:
Afgelopen donderdag was ik in EC Arnhem en daar kwam op een zeker moment een stel binnen, maar die leken niet echt actief, eerst veel praten met elkaar en pas later werden ze wat intiem, maar betrokken daar de aanwezige mannen niet echt bij. Iets later kwam er nog een koppel binnen en zodra de dame plaats had genomen op het bed in de grote ruimte, stonden er zeker 10 man om haar heen en was het andere stel zo'n beetje "vergeten".
Er waren momenten dat ze vier mannen tegelijk bediende en zo'n beetje iedere aanwezige is aan bod gekomen...
 
Terug
Bovenaan Onderaan