WHEM Naomi, Hasselt

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Is al eens naar gevraagd.
Voorheen onder de naam Noah in Hasselt, soms ook in Brustem.
Geen recensies gevonden.


https://www.girlsreview.nl/threads/noah-hasselt.34434/


https://www.girlsreview.nl/threads/noa-vlaamse-escortdame-hasselt.28441/
 
Ik ben er al 2x langs geweest. Persoonlijk 1 van de betere ervaringen. Knap, geeft ontdpannen gevoel, babbelt aangenaam, kijkt niet op de klok en is goed in bed. Heb haar bezocht in Brustem, rijhuis in iets wat drukkere straat. Tamelijk discreet dus. Tegen over haar is wel een appartement en zit een man te kijken vanop balkon. Ze zei me dat die daar heel de dag zit en constant kijkt wie binnen en buiten gaat.
 
Gij zijt er dus nog niet bij geweest ! Das heel duidelijk !! Anders zou je dat niet zeggen ik kan je verzekeren dat als je bij Naomi geweest bent. Dat je haar zeker en vast tussen je beste ervaringen zal plaatsen! Die meid. Weet van wanten!! Echt heerlijk is ook zeer. Knappe en leuke vlotte dame voor mij is ze tot nu toe nr 1 qua ervaringen !! Blijf ook nog altijd met haar afspreken door haar vaste klant te zijn weet ik wel. Waarom ze enkele keren is veranderd van naam en dat ging over privacy en problemen in haar privé leven ze zat er zelf ook mee in da ze haar naam enkel keren heeft moeten aanpassen ! Maar geloof mij een echte aanrader. Maak maar eens een afspraak. Dan zal je het zelf ondervinden !!
 
Blijf ook nog altijd met haar afspreken door haar vaste klant te zijn weet ik wel. Waarom ze enkele keren is veranderd van naam en dat ging over privacy en problemen in haar privé leven ze zat er zelf ook mee in da ze haar naam enkel keren heeft moeten aanpassen !
Jammer dat je dan nog nooit eerder over haar geschreven hebt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan