Leusden: Illegaal bordeel in rijtjeswoning deed zich voor als thuiszorgbedrijf

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Sunbada

Wandelaar
32
29/04/23
231
1
AD van vandaag

Illegaal bordeel in rijtjeswoning deed zich voor als thuiszorgbedrijf: 'Werd elk half uur aangebeld'

Een rijtjeshuis in een Vinex-wijk in het rustige Leusden dreef buren al lange tijd tot wanhoop. Maandenlang was het een komen en gaan van bezoekers, tot de gemeente constateerde dat er in de woning illegale prostitutie plaatsvond. Onderzoek van deze site leert dat er op het adres een wel héél pikant 'thuiszorgbedrijf' werd gerund.



Volledig

Een andere buurman: ,,Tien jaar geleden zat er een drugslab. Nu een bordeel." Inderdaad blijkt dat de bewoner in 2014 tot een geldboete is veroordeeld voor het bezit van tientallen hennepplanten.

Een kijkje in het handelsregister van de Kamer van Koophandel leert dat op het adres een aantal bedrijven staat ingeschreven. Eén daarvan is een 'thuiszorgbedrijf'. De eigenaar is een op hetzelfde adres ingeschreven investeringsbedrijf, dat weer eigendom is van de bewoner van het huis.

Thuishulp met erotisch tintje


Het thuiszorgbedrijf heeft een X-account waar – tussen foto's van schaars geklede dames door – wordt verteld dat het bedrijf tijdens de coronaperiode is opgezet, toen er geen sekswerk mocht worden verricht. 'Wij bieden unieke thuishulp aan met een erotisch tintje', is te lezen. 'Wij hebben exotisch dineren! U kunt bij ons een dessert dame of een sexy sushi boy bestellen.'

De website van het bedrijf zelf is inmiddels leeg. Op een reviewsite is nog wel te zien wat voor pakketten er werden aangeboden. Zo was er een pakket 'Schoonmaak in kleding naar keuze', een pakket waarbij de 'dames enkel uw tuin komen verzorgen', en een 'all in'-pakket. Wat 'all in' inhoudt, wordt niet uitgelegd.

Een woordvoerder van het ministerie van Volksgezondheid laat desgevraagd weten dat ook zij het 'vermoeden heeft dat het plaatje van een thuiszorgbedrijf niet klopt'. Buiten de KvK-registratie kon de woordvoerder geen documentatie of controles van het bedrijf vinden.

'Even appen en dan langskomen'


Of het sekswerk, waardoor de woning werd gesloten, ook daadwerkelijk via dit bedrijf plaatsvond, is niet zeker. In reacties op een website waarop gebruikers escortbedrijven kunnen beoordelen, is te zien hoe wordt gespeculeerd over wat het bedrijf nou precies aanbiedt.

'Je moet gewoon even appen, en dan kun je langskomen', schreef één van hen in juni. Het betrokken thuiszorgbedrijf is benaderd voor een reactie, maar het telefoonnummer is niet meer in gebruik.
 
Terug
Bovenaan Onderaan