Recensie Isabella, Antwerpen, Schippersstraat 35/1 3,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Arkos

Newbie
5
09/01/24
6
3
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Zuid-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
B
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Maandag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Vandaag bij Isabella geweest, geeft aan uit Spanje te komen en pas sinds 2 weken te werken in Antwerpen.

Haar lichaam is fantastisch, vooral haar kont is erg strak en goed gevormd op haar slanke lichaam.

Als persoon was ze een beetje afwachtend, maar wel super aardig.

Pijpen was oké, niet slecht, maar ze deed het niet met veel gevoel.
Intiem was matig, ze deed niet echt mee, en kijkt een beetje verveeld.

De ervaring was een beetje dubbel dus, haar uiterlijk en persoonlijkheid zijn super, maar haar diensten zijn matig, helaas.
 
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Zuid-Europees
Leeftijd
18-25
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Avond/Nacht
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Ik vond Isabella erg lekker! Een bijzondere verschijning, vind ik. Sowieso natuurlijk een keer niet een Romeense hoer. Ze heeft iets girl-next-door, naturel, geen tattoes. Echt een knap gezicht, grote ogen, lang bruin haar. Jong. Ze heeft een vrij slank bovenlichaam, kleine tietjes, maar vrij stevige benen. Maar haar beste onderdeel is haar geweldige, grote rond kont, echt super, zie je niet zo vaak dit lichaamstype. Haar kutje was ook lekker strak.

Ze is wel een beetje sjacherijnig, vond m'n lul maar groot. Pijpen stelde niet veel voor. Er was veel gezucht en met haar ogen rollen tijdens het neuken. Ze wilde ook niet bovenop. Maar ik mocht haar goed en ook vooral lang hard neuken. Vooral van achteren was het echt bijzonder en fantastisch. Zeker nog een keertje pakken.
 
Ik zag Isabella op 13 juni aan komen lopen, een echte teenie look in een joggingsbroek, en toen ik haar enorme ronde kont zag wist ik dat ik haar weer moest pakken. Met haar 1 meter 80 is ze echt een verschijning. Ik was haar eerste klant van de dag. Ze herkende me niet, of ik denk eigenlijk, ze deed of ze me niet herkende. Haar houding is toch echt apart. Ze wilde eerst mijn lul inspecteren toen ik binnen was (nog voordat ik betaald had), dus ik deed m'n broek naar beneden, en ze zei ok. Ik vroeg over hoeveel standjes, en ze zei "wil je soms dat ik moe word?", en zei toen 2 is ok. Pijpen stelt echt niet veel voor, maar god was is ze toch een lekker wijf. Haar kutje is echt lekker en haar kont ongelofelijk. Ze klaagt op een gegeven moment wel dat ik zo moet klaarkomen, maar uiteindelijk geeft ze best veel tijd.
 
Laatst bewerkt:
Ik kan me echt vinden in jouw bericht. Haar houding stond mij in de eerste instantie vanachter het raam niet aan. Toen zag ik haar een keer lopen in haar joggingbroek en dat was de doorslaggevende factor voor mij.

Het zal wel karakter geboden zijn, het is een pittige type maar ik kan wel met haar lachen.

Ik zou zeggen probeer het heren. 50 euro is het zeker wel waard!
 
Intiem
2,00 ster(ren)
Pijpen
1,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Zuid-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
A
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Avond/Nacht
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
1,00 ster(ren)
Isabella mag van mij terugkeren naar Spanje of een andere carrière zoeken, want ik denk niet dat ze het ver zal schoppen als DVP. Vreselijke houding, echt een snotaap.

Het potentieel was er wel. Zoals men heeft opgemerkt is ze geen Roemeense DVP. Je merkt al van verre dat ze geen Oostblokker is. Heel knap gezicht en lichaam achter het raam. Helaas...toen ik naar haar raam ging gaf ze me al gauw een blik van "waarom kijk je naar mij". Ik had toen al moeten afhaken, maar ik wou haar een kans geven. Je weet maar nooit, sommige dames zijn nors aan het raam en dan binnen zijn ze engelen.

Binnen vond ik haar lichaam niet echt zo geweldig. Kleine borsten (niet mijn ding) en haar kont leek toch wel een beetje cellulitis te hebben, wat ik toch wel heel onaantrekkelijk vond. Praten kan ze niet degelijk en manieren hebben haar ouders haar blijkbaar niet aangeleerd. We hebben beide onze wasje gedaan en daarna op bed zat ze daar met twee vingers mijn lul aan het trekken. Jeetje, wat voor een zielig situatie was dat. Ik moest er bijna om lachen. Het enige dat ontbrak was haar op haar smartphone haar social media aan het bekijken om de apathie te voltooien.

Uiteindelijk heeft ze mij gepijpt. Dat was erg gematigd.

Daarna vroeg ik of ik missionaris kon doen. Nee, mocht alleen maar in doggy. Oké dan. Uiteindelijk klaargekomen, maar wel met moeite en met mijn ogen gesloten. Die billen vond ik van achter helemaal niet zo mooi, weeral dat beetje cellulitis is altijd een afknapper voor mij.

Dit was meer een klus dan een ervaring van genot en plezier. Ze heeft heel veel arrogantie en ik denk niet dat ze beseft hoe slecht ze eigenlijk is als DVP. Voor de mannen die nieuwsgierig zijn, zou ik zeggen: Ga maar snel. Er zijn op het SKW veel van zo'n meisjes, die eerst klanten aantrekken vanwege het feit dat ze nieuw zijn, maar dan gauw heel veel wachturen draaien om dan eventueel gewoon te verdwijnen.

Dit was wel écht één van de ergste ervaringen die ik gehad heb. Soms heb ik dames gehad die naakt vreselijk uitzien maar tenminste nog enthousiasme hebben, soms waren er dames die eigenlijk een ongelooflijk lichaam hadden maar geen enthousiasme. Isabelle heeft een oké lichaam (zeker niet mijn type) en misschien wel de slechtste attitude van heel het SKW.

Kan ik haar houding kwalijk nemen? Dat weet ik niet. Spanje is dan ook niet zo'n arm land, dus misschien zit Isabella hier echt tegen haar goesting. De meeste Roemeense DVPs hebben wel de nederigheid om een goede service te leveren. Ik denk dat Isabella daarentegen toch wel denkt dat ze te goed is voor zo'n werk. Meeste vrouwen van Zuid-, West-, en Noord-Europa denken waarschijnlijk ook zo.

Ik denk oprecht dat ze hier verkeerd zit en ze ergens anders werk moet zoeken, tenminste als ze denkt dat werk niet "beneath her" is.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan