Hotels voor (high class) escort

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Dag allemaal, Ik wil voor het eerst discreet een dame ontvangen in een hotel. Na het lezen van de huisregels heb ik echter het idee dat hier goed op gecontroleerd wordt en bij niet naleven aangifte wordt gedaan. Misschien ook de onwetendheid van de eerste keer…

Zelf vind ik de snavel in Gorinchem, Eindhoven-Best of Dordrecht er goed uit zien, maar ik weet dus niet of je hier onopgemerkt de kamers kunt bereiken (zonder zicht van receptie naar de lift en de lift zonder pas bedienen). Hebben jullie ervaring met de genoemde hotels en/of betere tips?
 
Je hoeft je er echt niet druk om te maken. Het personeel zal het worst zijn als jij met een date een kamer bezoekt. Ik spreek echter nooit af in de lobby. Dan liever buiten en lopen we samen naar binnen. Simple as that.
 
Na het lezen van de huisregels heb ik echter het idee dat hier goed op gecontroleerd wordt en bij niet naleven aangifte wordt gedaan.

Dat staat natuurlijk in alle teksten die een of andere snuiter in een pak aan de Zuidas gemaakt heeft zodat het management (van de hotelketens) als er ooit ergens een probleem is daarnaar kan wijzen en zeggen 'nou wij zijn er streng op hoor'. Wat de stagiaire van de hotelschool aan de balie er dan mee doet, ja dat is vers 2
 
Hebben jullie ervaring met de genoemde hotels en/of betere tips?
Wil je helemaal safe spelen. Boek de kamer voor 2 personen. Kost vrijwel niks extra en kan niemand zeuren dat je bezoek ontvangt op een kamer. Maar, zoals iedereen al zegt, het kan niemand wat interesseren. Ze kijken ook niet raar op als je om 14:00 uur incheckt en op 16:30 weer vertrekt.
 
Wil je helemaal safe spelen. Boek de kamer voor 2 personen. Kost vrijwel niks extra en kan niemand zeuren dat je bezoek ontvangt op een kamer. Maar, zoals iedereen al zegt, het kan niemand wat interesseren. Ze kijken ook niet raar op als je om 14:00 uur incheckt en op 16:30 weer vertrekt.
Tuurlijk moet je zeker doen, had ik niet bij stilgestaan om te vermelden, daar dit toch logisch is.
 
Een hotel wil een stok om mee te kunnen slaan.
Anders moeten zie ze iedereen bij de voordeur gaan controleren met een geboekte kamer of die daar wel met zijn of haar partner verblijft :)

Ga dat maar eens bewijzen:p
 
Het is ook mogelijk om bij Privehuis Almere een kamer te boeken als particulier. In vergelijking met hotels zijn de tarieven bij Privehuis Almere veel gunstiger als je de kamer alleen reserveert voor "het nummer" 😁. Als je meer discretie wilt en ook op de kamer zou willen nagenieten en/of overnachten; dan wordt het een ander verhaal. :unsure: De informatie op de website van Privehuis Almere is als volgt:

Huren als particulier stel
Ook voor particuliere stellen zijn de kamers te huren, mits de dame in kwestie minimaal 21 jaar is en een geldig paspoort of ID kaart kan tonen (rijbewijs telt niet). Er mogen maximaal 3 personen op de kamer tegelijk aanwezig zijn, in de volgende combinaties:
  • man-vrouw
  • vrouw-vrouw
  • man-vrouw- vrouw
  • man-man-vrouw
  • Er zijn geen gangbangs of gay party's mogelijk
Huurtarieven voor particuliere stellen:
  • 1 uur – €50,00
  • 2 uur – €100,00
  • 3 uur – €140,00
  • 4 uur – €160,00
  • 5 uur – €180,00
 
In de huisregels van sommige hotels met die vogel staat inderdaad dat je geen gasten mag ontvangen op je kamer, maar persoonlijk heb ik nog nooit problemen gehad met het ontvangen van een dame. Het enige vreemde kan zijn dat je alleen incheckt en dan opeens met een dame komt aanlopen voorbij de incheckbalie en dezelfde receptionist(e) staat er dan.
Voor 2 personen boeken kan een optie zijn, maar de ervaring bij grote hotels leert dat er verschillende mensen achter de balie staan en soms kun je ook ongezien de receptie passeren via een alternatieve ingang of doordat de ruimte van de incheck niet op de route naar de kamer ligt.
Onlangs nog een dame in een hotel ontvangen en dat was totaal geen probleem. Haar bij de ingang opgewacht en samen naar de kamer gelopen. Daarna een drankje gedaan in de bar en toen weer terug naar de kamer. Vervolgens met haar naar buiten gelopen en afscheid genomen.

Die regels zijn er vooral om mee te slaan als er overlast is. Uiteraard ook voor veiligheid indien de dame blijft overnachten. Dan boek je gewoon 2 personen in.
 
Terug
Bovenaan Onderaan