Hoge klasse

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
High-class vind je nauwelijks buiten de bureaus, ik ken er twee, die overigens wel eerst voor een bureau hebben gewerkt. Vervolgens zijn ze gestopt met adverteren en houden ze een beperkte vaste klantenkring aan.
High-class vind je dus verder alleen bij de bureaus. Ik heb ervaring met Upclass International, Society Service, Pink Sheets, Eslabelle en Vlaamse Sensual Business.
Sensual Business hangt er een beetje tegen aan, is ook iets lager in prijs.

Bij alle bureaus geen minuut spijt gehad van de diverse dates en echt waar voor mijn geld. Ik ga altijd voor uitgebreid dineren en aansluitende overnachting in wellness kamer en dan heb ik een top date gedurende 16 uur.
En reken maar dat zij tafel etiquette kennen en een tas vol leuke dingen bij zich hebben.
Natuurlijk heb je soms persoonlijke voorkeuren en is de klik een fractie minder. De meeste dames op dit niveau weten heel goed hoe je een klik moet maken.
De meeste spreken ook maar een paar keer per maand af en zijn daarom vaak moeilijk te boeken.

De hulp bij het boeken vooraf scheelt nogal wat en is wat mij betreft wel onderdeel van het totaal servicepakket.
Upclass, Pink en Eslabelle zijn daarin echt top en adviseren je ook echt goed over wat bij je past (soft sex, ruige sex, andere wensen).
Sensual B. kampt met wat onderbezetting op bureau dus wat tragere reactie tijd en iets minder kennis van "de matching"
Society S. is alleen maar zakelijk en minder vriendelijk al zijn de dames top (ken er 3 van hen). Alleen door die houding boek ik daar niet meer.
 
High-class vind je nauwelijks buiten de bureaus, ik ken er twee, die overigens wel eerst voor een bureau hebben gewerkt.
High-class vind ik vooral buiten de bureaus. De independent dames steken over het algemeen veel meer effort in alles, veel persoonlijker. Zo zie je maar, iedereen heeft verschillende ervaringen. Wat betreft etiquette, zeker als het gaat om tafelmanieren, beheersen maar weinig mensen dat volledig, maar eerlijk gezegd, ik vind dat wel het minst belangrijk tijdens een lange date met een escort. ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan