Gevaarlijk, chantage en bedreigingen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Maxxel

Newbie
7
05/10/24
4
Ik heb een verschrikkelijke ervaring meegemaakt. Heb tevens een beveiligingscamera aan huis die alles kan bevestigen. Overal screenshots van gemaakt en het geluidsfragment van het telefoongesprek opgenomen. Ik ga daar veilig mee om dus wil ik eerst weten of deze site betrouwbaar is.

Onderstaand reeds gedeeld op internet op advies van collega's.

k ben nu bezig met een digitale aamgifte tegen het nummer .+31 6 21276202
Wanneer u dit nummer opzoekt zult u zien hoeveel klachten er zijn.

Er is nooit een dame bij geweestven zelfs niet voor de deur gestaan zoals wiedt beweerd
ik heb immers een camera.
Nooit een dame geweest en krijg ik een chantage app (van een ander nummer dat na onderzoek gekoppelt is aan hetzelfde numme) dat er gisteren een dame aan de deur stond.

Ik heb een camera, is niemand geweest. Ik heb zoveel bewijzen dat ik niet snap dat dit bureau zo dom kan zijn. Dan stond er wel weer een dame, zei de brutale vrouw, even later staat er geen dame omdat ik de telefoon niet opnam, ik had geen gemiste oproep, dus weer een leugen. Ook daar een bewijs van en blokkeer ik nooit nummers omdat ik samenwerk met wijkagenten en bellen due altijd anoniem.

Ze dreigen dat er vanavond een dame komt waar ik alsnog mee moet afrekenen. Dat mag en zal ik alle bewijzen op tafel leggen. Ik heb werkelijk 4,5 uur gewacht. Beste mensen wanneer een bureau noemt dat de dame later komt i.v.m. autopech weet dan dat dit al het begin is van oplichterij. Ik heb zelfs benoemd dat ik voor Justitie werk, ik geef trainingen, maar daar had de vrouw niks mee te maken zei ze. Erg ordinaire vrouw. Nederland: Dit moet stoppen. We kunnen ook een groepsapp aanmaken voor alle gedupeerden. Er zijn genoeg mensen die moeten sparen voor een dame en gun ik het deze mensen niet om zo opgelicht te worden. Laten we elkaar helpen en ervoor zorgen dat dit stopt. 0621276202 en geloof mij ze hebben zeer veel bureaus onder een andere naam. Ik heb ze 4 x gebeld en bleven ze appen. Ik wilde de vrouw spreken om melding te gaan maken. De vrouw belt anoniem en denkt dan met haar autoritaire stem je te manipuleren. Nu had xe net even de verkeerde voor zich en snsp ik dat de "zwakkere" of onzekere mens zich geïntimideerd voelt. Voor mij was het 1 groot toneelspel en kon mevrouw zich nietvaan haar eigen verhasl houden waardoor ze steeds wiseelende "feiten" vertelde. Alles is opgenomen.I

Ik ben wel wat gewend na 30 jaar als agressie-coach natuurlijk.
Probeer zoveel mogelijk kennissen en/of bekenden waarvan je weet dat ze door dit bureau opgelicht worden te waarschuwen. Maak overal screenshots van en schaam je niet om aangifte te doen. . Je hebt echt bewijs en al helemaal als je een camera aan huis hebt zoals ik (onopvallend). Wie helpt mee dit bureau te sluiten? Denk ook aan de dames die daar wellicht zeer slecht worden behandelt.

Ik hoop dat deze site wel echt helpt. De digitale aangifte is om 16.48 uur ingediend . Aangifte is gebaseerd op 1. Oplichting, 2. Smaad en laster, 3. Intimidatie en manipulatie, 4. Chantage, 5. Bedreiging.
 
Dank voor je reactie. Waar het om gaat is dat er gedupeerden zijn die wel betaald hebben uit angst. Nu had deze vrouw (van het meest bekende nummer waar veel over geschreven is) even de verkeerde man voor zich. Waar het om gaat is dat dit bureau mensen manipuleert. Nu ben ik totaal niet bang aangelegd, sterker nog ik hoop dat er iemand komt zodat het op beeld kan worden vast gelegd. Het is een online bureau en had ook ik natuurlijk eerst beter dat nummer kunnen checken. Ik wil dat dit bureau sluit en door nijn aangifte er controle blijft op dit bureau.
 
lekker vanavond met popcorn op de bank voor de tv ....laat je niet bang maken...er gebeurt HELEMAAL niets
Ik schrijf het eigenlijk ook voor alle mannen die zich wel laten manipuleren en geld betalen terwijl er niks (letterlijk) is gebeurd. Ik ben ook nog zo stom geweest om 4 uur lang te wachten....tsja deze wereld is nieuw voor mij en hoorde ik achteraf van een zeer goed bureau (betrouware bron) dat "juist" dit het meest bekendste nummer is van deze opichters.
Hieronder het nummer dat gekoppelt is.
 

Bijlagen

  • Screenshot_20241011_161934_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20241011_161934_WhatsApp.jpg
    117,5 KB · Weergaven: 11
maar toch laat je je afschepen en bedreigen?
Je komt op mij een beetje onzeker over, wellicht heeft dat bureau dat ook door.
Wat is de naam van het bureau ?
Huh? Waar maak je dat op uit, is ook niet relevant voor dit onderwerp toch? Het is een waarschuwing. Volgens mij mag ik de naam niet zeggen want toen ik het bericht wilde plaatsen werd dat gescipt. Mijn vraag aan moderator: mag ik de naam van het bureau benoemen? Ik heb er ook screenshots van.
 
Huh? Waar maak je dat op uit, is ook niet relevant voor dit onderwerp toch? Het is een waarschuwing. Volgens mij mag ik de naam niet zeggen want toen ik het bericht wilde plaatsen werd dat gescipt. Mijn vraag aan moderator: mag ik de naam van het bureau benoemen? Ik heb er ook screenshots van.
Waarom zou je de naam niet mogen noemen?
De werknamen van dvp worden toch ook met rugnummers etc benoemd?
 
Oké ik ga het proberen:

Oké ik ga het proberen:

 

Bijlagen

  • Screenshot_20241011_193523_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20241011_193523_Samsung Internet.jpg
    109,2 KB · Weergaven: 9
Duidelijk nep. Een escortbedrijf heeft een adres, een inschrijving bij de KvK en ik denk ook een vergunning die met nummer en al op de site moet staan. Staat er allemaal niet op.
Dit zijn allemaal afpersers. Laat het een les zijn, maar je doet er hoogst waarschijnlijk niets aan. Enige wat helpt is een melding doen bij de politie. Als er meer meldingen komen, dan zal er op den duur wel een keer wat gebeuren. Reken er niet op dat er vanavond nog 5 rechercheurs met zwaailichten op af gaan.
Zal mij benieuwen wat Vanderlinde hier mogelijk nog op te zeggen heeft.
 
Daar kom ik nu "helaas" ook achter. Goede les voor mij. Als ik lees hoeveel mensen alsnog betaald hebben omdat ze bang zijn voor de dreigementen, vind ik dat echt verontrustend. Daarom erg blij dat er sites zoals deze bestaan.
Er staan wel een paar lekkere grieten bij..
Die bestaan niet. Ze boden een vrouw aan die niet op de site stond. Toen had er "bij mij" al een lichtje moeten gaan branden. Ik vrieg nog waarom hin site vol met vrouwen stond als niemand beschikbaar was. Al met al hebben ze geen enkele vrouw die op een site staat, las in de reviews op andere sites. Is er dan niks wat we met meerderen kunnen doen om die site weg te laten halen? Misschien ergens bovenin op deze site hun naam vermelden? Het nummer dat met bedreigingen komt?
 
Terug
Bovenaan Onderaan