Algemeen Divina, Paal

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Zou ook eens bij Raf willen gaan . Wat kan ik zoal verwachten,graag wat meer uitleg
Tsja, wat je wil eigenlijk. Op voorhand te bespreken. Veel kan, niets moet. Je kan het best even contact nemen om je wensen voor te leggen.
Pijpen en rimmen vond ik erg lekker om te ontvangen. Massage was ook goed.
Zelf ben ik vrij passief gebleven, was ook wel de bedoeling.
Al met al een speciale ervaring al is het herhalingsgevaar eerder klein tenzij in een trio mmv. Dat staat nog op mijn lijstje. 🙃
 
Ik zou graag mijn ervaringen met Divina even delen op dit forum.

Sinds vorig jaar ben ik begonnen met het bezoeken van massagesalons, omdat ik van een goede massage hou en de opbouw naar het erotische gedeelte, intiem of handmatig.

Bij Divina heb ik al enkele ervaringen, ik denk nu een viertal. Mijn eerste ervaring is al van even terug en die was zeker in orde, de massage was goed en het intieme stuk nog beter, wat mij ertoe bewogen heeft om nog een tweede keer langs te gaan.

De tweede keer had ik een handmatig einde, ook geen extra's betaald, dus voor €150 euro had ik een goede massage en een geweldig manueel hoogtepunt.

De derde keer dat ik langsging wou ik dan toch weer intiem afwerking, heb ik een beetje moeten roeien met de riemen die ik had (lees: afspraak met wie op dat moment beschikbaar was) en had ik mijn eerste 'slechte' ervaring bij Divina. Ik ga altijd voor een uurtje maar hierin zit het douchen al verwerkt waardoor je eigenlijk al zeker tien minuten verliest. De massage zelf duurde rauw geschat een twintigtal minuten en de rest van de tijd heb ik kussend op mijn rug doorgebracht met afsluitend een intiem moment dat in totaal een tiental minuten duurde. Ik bezoek dergelijke salons voornamelijk voor de massage en het erotische aspect maar bij het buitengaan had ik het gevoel dat ik de tijd vooral al kussend heb volgemaakt. Maar alles waar ik voor betaald had was aanwezig dus ik heb hier dan ook geen commentaar op gegeven, toch met een wrang gevoel buitengegaan.

De laatste keer dat ik ben langsgegaan en ook de reden van deze post was echt ondermaats.

Afspraak gemaakt voor een uurtje, €190 betaald, begroeting op de kamer met een zakelijke handdruk en achteraf gezien was dit al een voorbode van wat er ging volgen. De massage zelf was zeker in orde (het stuk dat ik op mijn buik lag) maar merkte al weinig getease op. Zonder body2body mocht ik dan op mijn rug gaan liggen waarop de dame met haar rug naar mij toe op mij ging zitten. Beetje olie op mijn ventje en de penismassage begon, gevolgd door een hoogtepunt.

Voor €190 had ik dus een rugmassage gekregen met een manuele afwerking.

Geen body2body, geen intiem en al zeker geen GFE.

Ik moet jullie niet vertellen dat dit bij mij overkwam als zwaar overpriced, nochtans lagen er condooms in het mandje.

Aangezien de massage en afwerking wel in orde waren besloten om tijdens dat moment de dame er niet over aan te spreken maar te wachten tot ik bij het buitengaan de gastvrouw erover kon aanspreken. Op dat moment was het blijkbaar te laat om er nog iets aan te doen en aangezien ik was klaargekomen was voor hen de de kous ook af. Mijn hoop om op die manier mijn "extra" die ik niet ontvangen had op één of andere manier terug te krijgen verdween als sneeuw voor de zon.

Ik noem bewust geen namen, respect naar de dames toe, maar dit moest mij toch even van het hart.

Voor mij is het dan nu ook gedaan want net als bij casino's: "The house always wins"

Gegokt en verloren
 
Terug
Bovenaan Onderaan