Devils & Angels

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

GrandCru

Vaste klant
Forumpionier
170
01/07/21
233
3
Devils & Angels gaat ook weer van start: https://www.sexjobs.nl/gangbang/devils-angels-bang-_7787409

Ben hier in verleden diverse keren geweest, lekker in de buurt en een supergeile bedoeling. Zie wel dat ze hun prijs flink verhoogd hebben naar € 150,-. Was meen ik € 90,-. Dat was redelijk voor wat er geboden werd. € 150,- is voor mij écht te duur - dat trek ik niet helaas. Wellicht dat anderen wel kunnen gaan genieten hier.
 
Vóór Corona ook regelmatig deze GB bezocht en veel geile momenten mogen meemaken met zowel de GB dames als de aanwezige koppels. Wel jammer van de prijsverhoging maar dat staat hen natuurlijk vrij om te doen. Voordeel is wel dat de GB van 12 tot 17 uur duurt, voor de echte liefhebbers kun je dus 5 uren blijven genieten van de dames en de club.
Voor mij waren de Italiaanse Eva en de Nederlandse/Belgische? Anaïs echte toppers.
Het leuke was dat je ook snel in contact komt met de aanwezige koppels, ze komen immers naar een GB middag dus staan zeker open voor contact met single mannen.
Voor diegene die gaan, veel plezier! Ik beslis last-minute :)
 
Donderdag 14 oktober een gangbangfeestje met Kim, Olga LoveX (bekend van MariskaX filmpjes), Ina en Kelly Star


Olga heb ik al mogen ervaren aan de lovemachine, dat was me destijds een geil loedertje. Toen nog niet bekend van de filmpjes. Benieuwd hoe ze vandaag de dag omgaat met stijve lullen. Toen luste ze er pap van. En dat werd dan ook rijkelijk aan haar gedoneerd.
 
Ik ben hier een aantal keren geweest. De bezetting wisselt best wel, maar naar mijn smaak prima! Het duurt van 12.00 tot 17.00 uur, best kun je er op tijd zijn, de meeste actie is in het begin tot ongeveer 14.30 u. Daatna iets rustiger.
 
30 november is hier weer een gangbang party in de middag, weet er iemand wie de aanwezige dames zullen zijn? Zijn hier altijd door de club geregelde dames aanwezig of kan het ook zijn dat er alleen liefhebbers/amateurs zijn?
 
Is dat dan hetzelfde met de line up?
De namen van de dames die volgende week dinsdag daar acte de présence geven zijn dezelfden als die vaak in Boom zijn.
Zijn dit ook dezelfden? En is het er druk?
 
Is dat dan hetzelfde met de line up?
De namen van de dames die volgende week dinsdag daar acte de présence geven zijn dezelfden als die vaak in Boom zijn.
Zijn dit ook dezelfden? En is het er druk?
Maaike ken ik niet, maar Carmen, Louise en Maya zijn waarschijnlijk dezelfde dames als in Belgie, en die zijn zeer de moeite waard, vind ik.
 
Maaike ken ik niet, maar Carmen, Louise en Maya zijn waarschijnlijk dezelfde dames als in Belgie, en die zijn zeer de moeite waard, vind ik.
Ja, die heb ik al vaak mogen proeven. Die blijven altijd de moeite waard.
2 dagen later is het ook weer in Boom. Voor mij beiden ongeveer even ver. Daarom ben ik benieuwd hoe druk het gemiddeld genomen bij deze nieuwe Femmelicious in Susteren is.
 
Gisteren voor de 1e keer naar deze gangbang party geweest. Ik wist niet wat ik er van kon verwachten aangezien er zeer weinig recenties waren. Nou het viel me niet tegen. Mooie line up, mooi pand en gezellig druk. De 4 dames waren actief op elke verdieping.
 
Hi, een vraag, zag meerdere namen op de advertenties (afspraakjes.be en sexjobs) Ben er twee x eerder geweest en meer dan tevreden vertrokken.. Het weer zat ook mee, buiten en binnen veel actie met de vrouwen. Weet iemand wie er van de 6 vrouwen (carmen, maya, charly, maaike, rosalie en ines)er morgen zullen zijn?
 
Laatst bewerkt:
Vandaag eens een bezoekje gebracht aan deze club, naar aanleiding van het aangekondigde feestje van 'femmelicious'. Zoals hierboven al beschreven is de naam lichtelijk schaamteloos overgenomen van het niet meer bestaande initiatief van KIm en Amber-Annabel, maar ja. Ik was nog nooit in Devils & Angels geweest, de club is gemakkelijk bereikbaar, met afgeschermd parkeerterrein, van binnen niet groot maar wel gezellig, best wel wat kamers, bar, goede douches, lockers en wat simpels te eten. Er is ook een behoorlijk buitenterrein, maar daarvoor was het vandaag te koud.

De organisator herkende ik van feestjes in Belgie, met deels dezelfde dames. (Feestjes die ik niet meer op de agenda's in Boom en Buizingen zie staan, maar daarover gaat een andere thread elders, vandaag niet aan de orde). Als dames werden aanvankelijk aangekondigd Carmen, Maya, Rosalie en Charly. Wel, Rosalie ken ik niet, maar voor Carmen, Maya en Charly reis ik met alle plezier twee uur. Toen verdween Charly van de lijst en werd vervangen door Maaike. Ai, jammer, want Charly raakt bij mij een gevoelige snaar, er is geen dame die zich zo enthousiast op mijn piemel stort als Charly (ze stort zich ook op andere piemels hoor), en ik vind haar sexy en leuk. Nou ja, toch maar gaan. Na binnenkomst en omkleden zag ik eerst Carmen een plekje zoeken, heerlijke vrouw en een beest op het matras. Toch eerst even verder kijken, en daar gingen twee dames de trap op, Maya, en, jawel, Charly! Blij verrast dus, en mijn middag kon niet meer stuk. Charly zag er ook erg goed uit vandaag, een plaatje. Er was nog een vierde dame, Franstalig, en ze noemde zich Caroline als ik het goed verstaan heb.

Ik ben zo'n kleine drie uur gebleven en er was meer dan voldoende gelegenheid om met alle dames te spelen. Mooie Maya was erg actief en kwam een flink aantal keren klaar door beffen of vingeren door vaardige tongen en vingers, en dat is zo'n geil gezicht. Carmen was ook op dreef en kon iedereen aan, ze laat zich goed horen als ze geniet, en ze squirte er op los. Haar lichaam is als dat van een godin, zo moeten de oude Grieken zichzelf Venus hebben voorgesteld. Caroline was ook goed bezig maar haar heb ik maar kort bezocht. De meeste tijd toch weer doorgebracht met Charly, diep in haar kutje ('je holt me helemaal uit, ik heb het nodig!') in missionaris, van achteren of van opzij. Of toegekeken hoe ze door anderen goed genomen werd. Charly had het naar haar zin, maar eigenlijk kan ze nooit genoeg krijgen. Twee keer mijn zaad gespoten, in het mondje van Charly en in dat van Carmen.

Het is altijd moeilijk schatten hoeveel mannen er waren, ik vond het niet erg druk, maar genoeg om toch gewoon lekker door te gaan, en niet zo veel dat je maar blijft wachten. Middag meer dan geslaagd.
 
Gisteren ook nog eens deze party bezocht. Ik vind persoonlijk Charly wat zweverig.
Maya is een mooie verschijning en goed te doen. Carolina is een kleine (volgens mij) Braziliaanse dame met een mooi figuur, helaas de borsten laten vergroten. Die voelen nog wel prima trouwens.
Carmen is de meest unstoppable van de vier.
Al met al: voor elk wat wils, precies druk genoeg. Ik begreep dat ze deze formule twee keer per maand willen gaan houden.
 
Terug
Bovenaan Onderaan