Chantage door dvp - spoorloos verdwenen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

VVD914

Stamgast
450
10/12/21
370
14
Ongetwijfeld stof om over na te denken voor bepaalde GR-leden...
Deze man zijn leven is volledig naar de maan door een héle reeks slechte beslissingen. En de dvp komt er gewoon mee weg...
Dé belangrijkste les; politie en rechtstaat daar heb je niets aan - zij die hierin nog geloven krijgen het deksel HEEL hard op de neus.


bron: Belga

Stoppen met de affaire? Dat wilde de 33-jarige B.E. niet laten gebeuren. Ze dreigde hun gefilmde stoeipartijen te lekken, wat ze uiteindelijk ook deed na een telefoontje van de politie. Het levert haar nu één jaar cel op.

Tijdens een moeilijke periode in zijn relatie knoopte een man uit Kortrijk een affaire aan met de 33-jarige B.E. Ze spraken af in hotels om hun lusten te botvieren. Tot de man wroeging kreeg. Hij vertelde zijn minnares dat hij niet langer wilde afspreken, maar dat zinde haar niet. "Ze maakte kenbaar dat ze heimelijk opnames had gemaakt van wat zich in die hotelkamers afspeelde", aldus de advocaat van het slachtoffer.

Die zou ze naar zijn gezin sturen als hij hun avontuurtjes stopzette. Niet voor de liefde, wel voor het geld. De man had haar namelijk af en toe wat geld toegestopt en dat zou dus voorbij zijn. De vrouw chanteerde de man. "In totaal gaat het om 40.174 euro in zijn nadeel", berekende zijn advocaat.

Veel geld en daarom zocht de man naar een oplossing. Hij ging te rade bij de politie, maar dat liep verkeerd. Op 21 juli vorig jaar barstte de bom. De vrouw had een telefoontje gekregen van de politie en besliste dan maar alle foto's door te sturen naar het gezin van het slachtoffer. "Zijn zoon heeft intussen gebroken met hem en er zijn nog altijd spanningen binnen het huwelijk."

De rechter besliste de vrouw te veroordelen tot een celstraf van één jaar, de helft minder dan de gevraagde twee jaar. Ook de vrouw van het slachtoffer had zich burgerlijke partij gesteld, maar daar ging de rechter niet in mee. De daderes zou intussen verdwenen zijn. "We hebben nog geen enkele euro gezien, ondanks dat we een renteloze lening lieten ondertekenen in de hoop dat ze zou terugbetalen."(djr)
 
Terug
Bovenaan Onderaan