Recensie Anastasia, Massagewereld Soest 3,75 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Cinta

Wandelaar
47
15/08/21
142
23
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Klaarkomen op lichaam
  2. Penismassage
  3. Tussen borsten (russisch)
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
E+
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
45 minuten
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Het lukte me niet om in de bestaande thread een recensie aan te maken, om toch wat licht in de duisternis te scheppen hierbij mijn ervaring.

Op de laatste dag voor afgelopen lock-down bezocht. Haar langer geleden al eens voorbij zien paraderen. Voluptueus is juist omschreven, meer dan mijn reguliere voorkeur.
Die krullenbol en enorme boezem bleven toch 'trekken', dus een gokje gewaagd.

Daar heb ik geen spijt van gekregen. Anastasia is communicatief vaardig, breekt makkelijk het ijs en kan enorm gevat uit de hoek komen.

Mocht u daar geen prijs op stellen, maar uitsluitend geïnteresseerd zijn in de erotische verhandeling:

Hoogtepunt 1 was het voorspel onder de douche. Ze waste me heel sensueel, draaide zich daarna om, zeepte haar billen in, poneerde junior daartussenin, en speelde achterlangs tergend langzaam het eikelspel iedere keer dat hij weer boven tevoorschijn kwam. Dit ritueel op een gegeven moment zelf maar beëindigd anders had ik haar rug onder de douche al finaal ondergespoten.

Hoogtepunt 2 was het b-t-b gedeelte liggend op de rug. Anastasia gebruikt haar hele lichaam, geeft op haar buik liggend zonder gene maximaal uitzicht op, terwijl ze ondertussen haar borsten inzet zoals je vooraf zou wensen dat ze deed. Dit gaat ongehaast en duurde voor mijn gevoel een half uur. Dat was het niet want ik had een b-t-b intensief voor 45 minuten. Uiteindelijk draait ze zich weer om, zodat ze me aan kan kijken en begint dan in een fijne omhelzing aan het eindspel. Geen eindspurt, maar met gebruik van verschillende technieken een goed opgebouwd orgasme.

Na afloop weer een fijne douche-sessie, veel humor, ongedwongen, alles heel ongehaast. Idee dat ik veel langer binnen was.

Conclusie: Qua uiterlijk niet perse mijn type, maar zeker een prachtige verschijning. Innerlijk, fijne klik. Totale ervaring; goed tot zeer goed en zal zeker nog eens herhaald worden.
 
Wauw! Die kan op de lijst dan… Thanks.

Zijn haar foto's trouwens natuurgetrouw? En heb je gevoeld/gezien of haar borsten echt zijn of geholpen?
 
Laatst bewerkt:
Massage met hoogtepunt
3,00 ster(ren)
Aftrekken
3,00 ster(ren)
Extra's
  1. Penismassage
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
E+
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Vrijdag
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Ook bij Anastasia sluit ik me aan bij de vorige reviews; het is een schat van een meid met een prachtlichaam, maar de massage is niet van de buitencategorie.
Qua figuur; ze is klein van stuk, absoluut solide gebouwd maar echt mollig zou ik haar ook niet noemen. Je kunt aan alles voelen dat ze mega fit is en ook alles is mooi in proportie, vind ik zelf. Het is ook heerlijk om haar over je heen te voelen glijden.

Had persoonlijk wel een leuke klik, dus dat zou een reden kunnen zijn om nog eens terug te komen bij haar als ik in de buurt van Soest kom.
 
Eerste keer bij haar beviel mij erg goed. Hierop een tweede keer langs gegaan. Alleen het was een herhaling van de eerste date. Je hoopt toch op meer, maar buiten haar borsten en billen strelen zat er niet meer in. Ik vond haar wel knap, idd wel mollig.

Hierdoor haar niet meer bezocht.
 
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Recensie
(ik weet niet hoe ik een officiële recensie toevoeg in een bestaande thread, dus met zo'n mooi invulschermpje erbij ...).

Ik heb Anastasia recent bezocht. Ik had 45 minuten body intensief besteld a 120 euro.

Ik heb het prima naar mijn zin gehad bij jaar; sommige dingen waren spectaculair goed, andere dingen wat meer gewoontjes, maar overal gewoon goed.

Het meest spectaculaire aan Anastasia is haar lijf. Ze heeft een enorme, heerlijke kont, imposante dijen, prachtige hele grote borsten en een buik die weliswaar fors is, maar ook echt lekker. En een mooi gaaf gezichtje.
Ergens tijdens de massage ging ze achterstevoren op mijn borst zitten, terwijl ze mijn lid masseerde en hem tussen haar borsten nam. Ik keek dus uit op haar enorme kont en mocht die masseren en kneden en schudden. Heel indrukwekkend en opwindend.

Wat ook superlekker is bij haar, is dat ze onder de douche al met de massage begint en dat al heel erotisch maakt. Heel geil.

Anastasia is welbespraakt, vriendelijk en gezellig. Uberhaupt de hele sfeer bij Massagewereld Soest is erg vriendelijk en gezellig. Thums-up ook voor de receptioniste Hedy (ik denk dat ze zo heet).

Wat ik iets minder vond is dat de massage geprotocoliseerd is. Dus een snelle hug bij binnenkomst, dan douche met erotische elementen, dan rugmassage en dan de voorzijde. Het voelt een beetje als een keurslijfje.
Ik was de laatste tijd bij massagehuizen geweest waar ook seks aangeboden wordt. Dat neem ik dan weliswaar niet af, maar de dames zijn gewend om voluit betast te worden. Dat werkt bij Massagewereld anders, en dat had ik me onvoldoende gerealiseerd. Anastasia moest dus af en toe haar grenzen aangeven bij wat ik deed en dat was natuurlijk OK, maar voor mij ook wel even slikken telkens.

Maar het was onwijs lekker om dat imposante lichaam van haar over me heen te voelen gaan, haar borsten en billen te mogen voelen en de opwinding was dan ook enorm. Mijn orgasme was erg lekker, zij het niet zo spectaculair als ik weleens heb bij masseuses die edging tot kunst hebben verheven. Dat geldt niet voor Anastasia, hoewel ze me prima aftrok. Ik ben haar dankbaar voor wat ze me geboden heeft.

Totaal oordeel vier sterren. En de prijs-kwaliteit verhouding is erg goed.

Ik ga zeker terug naar MW en ik denk ook wel naar Anastasia, maar ik ben ook benieuwd naar andere dames.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Arabisch
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
E+
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
45 minuten
Dag
Woensdag
Link naar advertentie
https://www.massagewereld.com/masseuse/anastasia/?iid=28893
Totale kosten (in euro)
120
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Hans, als je een recensie wilt plaatsen in een bestaand topic kan je op meer opties klikken onderaan bij een bericht en dan opent zich het recensiescherm :)

Een paar weken geleden na een lange werkdag was ik echt toe aan een ontspannende massage. Helaas waren de opties in de regio Amersfoort behoorlijk uitgedund sinds het sluiten van Massagwereld Soest, maar via kinky had ik toch iemand gevonden. Diegene appte helaas dat ze toch niet kon toen ik al onderweg was en besluiteloos stond bij een benzinestation te zoeken naar een alternatief. La Femmes een paar keer geweest, maar niet altijd even goed bevallen. Toen zag ik opeens op dit forum dat Massagewereld weer open was, ik kon het bijna niet geloven! Één blik later bleek zelfs dat een aantal masseuses die er al jaren werken die avond aanwezig waren en één belletje later werd er bevestigd dat er de nodige dames vrij waren, op naar Soest dus!

Met het voorstelrondje kwam ik een paar bekenden tegen, maar toen Anastacia voorbij kwam wist ik eigenlijk al genoeg. Ik ben hier lang geleden een keer bij langs geweest en dat was heel goed bevallen. Hoewel de andere masseuses ook best goed zijn (ben er vaak geweest voor de sluiting) heeft Layla gewoon alles wat ik kan wensen in een masseusse. Ze is niet zo heel groot, maar ze heeft zeker voor een body-to-body massage het perfecte lichaam. Ze heeft enorme borsten en een hele fijne dikke kont en daar bovenop gewoon een heel lief gezicht met een mooie krullenbos, helemaal mijn type! Helaas was een uur niet mogelijk omdat ze daarna nog een afspraak had staan, maar in 45 minuten wist ze mij ook weer te betoveren.

Het begint al direct onder de douche, waar ze direct bij je komt staan en ze je langzaam begint in te zepen, van top tot teen en alles wat daar tussen in zit. Ze drukte zichzelf tegen mij aan en ik hielp haar om haar borsten in te zepen. Daarna draaide Anastasia zich om met haar billen nog even mijn kruis te masseren. Dit voorspel onder de douche duurde al behoorlijk lang en ik was direct op volle oorlogssterkte toen de massage begon.

Dankzij haar fijne vormen geeft ze ook gewoon een prima body to body massage vind ik, met de nodige afwisselende tacktieken. We hadden een kamer gekregen met spiegels rondom en dat maakt Massagewereld ook best fijn, zeker deze kamer. Waar je ook kijkt zie je haar lichaam over jou heen kronkelen, ik ben nogal visueel ingesteld. Eenmaal omgedraaid was het uiteraard helemaal genieten en kwam ze nog even boven op mij zitten, waardoor haar billen vlak voor je handen heen en weer zwaaien. Uiteindelijk gewoon rustig en beheerst heeft ze het afgemaakt, absoluut genieten!

Daarna even bijgekomen en daarna nog even samen onder de douche. Zeker dat samen douchen wat gewoon bij de prijs in zit (dat is wel eens anders) voegt al zoveel toe aan de massage. Daarnaast zijn de kamers in Soest ook gewoon meer dan prima en als ze de goede masseuses weten te behouden zien ze mij zeker nog vaak terug in de toekomst. Naast dat Anastasia gewoon een heel mooi lichaam heeft (vind ik), spreekt ze perfect Nederlands, is in voor een grapje en je kan gewoon fijn praten met haar. Bedankt voor de fijne massage!
 
Terug
Bovenaan Onderaan