Recensie Alexandra, Roe, Vingerlingstraat 8 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

fckboyazn

Wandelaar
94
05/05/23
42
5
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
2,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
B
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Woensdag
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Normaal doe ik enkel priveontvangst of escorte maar aangezien er geen dvps die mij aanstaan, ben ik maar naar SKW gegaan. Na drie rondjes gewandeld, zag ik een leuk dvp aan de Vingerlingstraat 8, raam weet ik niet meer. Toen onze blikken elkaar kruiste, ben ik dan naar haar toegestapt en vroeg voor prijs, 50 voor kwartier, ik vroeg beleefd of zij ook pzc deed, moest extra voor betalen dus 100 eur voor 20 min.

Zij nodigde mij uit en kwam achteraan in haar kotje, moest even mij verfrissen voor haar. Alexandra is een heel postirf iemand, altijd een glimlach op haar gezicht, leuk persoonlijkheid, moest zij priveontvangst doen, had ik langer gebleven.

Haar blowjob skills was op punt, ik moest paar op de rem drukken want anders was ik in haar klaargekomen. Terwijl zij mij een bangelijk bj gaaf was ik lekker met haar strak kutje aan het spelen en zij werd lekker nat, moest zelf geen gel gebruiken met seks, heel naturel met haar sap gespeeld gevingerd. Ik vroeg voor haar te beffen maar kreeg weer een extra prijs te horen dua afgeblazen. Sex eerst in doggy, wat lekker girl next door kontje dat zij heeft, zij deed lekker mee met de flow, geregeld bepaalde zij de snelheid, lekker zicht en kreunen als ik even avhterover leunde en haar in reverse cobow/doggy zag bezig gaan op mijn pik. Super strak, en haar kut was al aan het soppen van de natheid. Daarna even in missio kon ik lekker van haar cute snoetje genieten en die lekker b cups laten wiebelen met de stoten. In missio is zij nog strakker geworden dat ik mezelf leeg heb geschoten in haar en door gestoten na orgasme om de laatste druppel eruit te krijgen in haar lekker roemeense kutje. Heerlijk griet, zeker nog eens langsgaan.

Is geen klokkenkijster, had echt mij tijd gegeven. Ik ga zeker nog eens haar bezoeken en haar whatsapp nr vragen 🤣
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan