Actie tegen illegale prostitutie: vijf woningen met 10 illegale sekswerkers

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Dat veranderd niks aan de zaak.
Ik heb nog nooit iets voor elkaar gekregen bij de gemeente.. nog nooit.

Ik kom voor mijn werk wel eens op div. gemeentehuizen en zie hoe het er daar aan toe gaat.
Neem van mij aan er is er niet 1 die 2 uur productiviteit haalt op een dag.

Politie trouwens exact hetzelfde..
Ook die zitten het liefst de hele dag met hun luie reet in de auto en doen het liefste niks.
Zware beroepen noemen ze dat dan 🤣🤣
 
Dat kan vele redenen hebben.
Vaak blijven ze ook niet al te lang op 1 adres omdat op een gegeven moment de buurt het wel gaat zien.

Wat is "een aantal" op 10 duizenden adressen die gebruikt worden voor prostitutie?
En de Nederlanders maar klagen dat er geen woonruimte te vinden is 🤣
Is jouw huisbaas een woningcorporatie? Die zijn meestal behoorlijk actief om illegale onderhuur aan te pakken. Huurt de dame netjes, dan loopt de corporatie niet hard. In den Haag krijgt een particuliere verhuurders een boete als de huursituatie niet klopt en verhuurder lost dit niet op. Eerste overtreding 5.000, volgende 10.000, dan 20.000, 40.000, 80.000. Dan gaan de huisbazen wel lopen...
 
Er staat toch nergens dat dit om gedwongen prostitutie gaat of heb ik het mis?
Illegaal is wat anders dan gedwongen. Iedere buitenslandse dame op kinky moet toch een onderkomen hebben. Dat zal toch ook wel via een bepaald netwerk gaan. Die werken allemaal illegaal, want het is gewoon niet toegestaan. Maar de meeste van ons bezoeken deze dames en dan klagen we dat het aanbod in de regio minder wordt omdat ze geen huisvesting kunnen vinden. Bij geen enkele privé dame heb ik ooit het gevoel gehad dat ze het gedwongen doen.
Een actie tegen gedwongen prostitutie is alleen maar toe te juichen. Maar zo'n actie als in het artikel ontneemt dames hun werkplek.
 
Je weet het niet van te voren of ze illegaal werken. Dat staat niet op hun voorhoofd geschreven en er zijn er ook uit bijvoorbeeld Oost-Europa die wel netjes met de juiste papieren werken. Eén ding is zeker: de drooglegging in Zeeland is haast voltooid lijkt het. Kijk na de samenstelling in de Zeeuwse gemeenteraden en men weet waar dat door komt.
 
Laatst bewerkt:
Legaal is er niks meer in Zeeland
Illegaal ook niet.
Dat wordt massaal handkar voor de vrijgezellen.
Begin een escort bureau..
 
1 oktober wordt Carola Schouten burgemeester van Rotterdam. Christenunie is haar partij. Ben benieuwd of ze de prostitutie verder in de illegaliteit gaat drukken.

Bestaat er überhaupt nog een partij die dat niet doet?
Jawel, alles wat daar mee samenhangt. De verdiensten die niet worden opgegeven, toestemming verhuurder/hypotheekverstrekker, de opbrengst ervan, geen vergunning, mogelijke dwang.

Dat kan, maar je zei:

illegaal is strafbaar dus goed dat men actie onderneemt. Zou veel vaker moeten gebeuren.

Dat vond ik de kort door de bocht :) Homo zijn of autorijden voor vrouwen is ook illegaal in sommige oorden. Er was genoeg illegaal bij onze oosterburen afgelopen eeuw waar je moreel je vraagtekens bij kan stellen.
Bij dit soort acties lijkt de steun vrij makkelijk op te trommelen door te doen alsof de 'mogelijke dwang' die je noemt de oorzaak is van de acties. Maar dat lijkt in mijn ogen vooral heel makkelijk scoren.
 
Terug
Bovenaan Onderaan