Recensie Lien, Regio Dendermonde 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Lionelr1989

Newbie
13
22/05/23
19
4
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Klaarkomen op lichaam
  3. Pijpen deepthroat
  4. Pijpen zonder condoom
  5. Vingeren
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
35-40
Haarkleur
Blond
Cupmaat
B
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Dinsdag
Link naar advertentie
http://www.afspraakjes.com/index.asp?pagina=search&searchstring=lien&idCategory=2&idSubCategory=53
Totale kosten (in euro)
200
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Op afspraakjes via het amateurgedeelte terechtgekomen bij een zekere Lien uit de regio van Dendermonde. Geen telefoonnummer alsook geen foto. Toch maar een berichtje gestuurd en kijk, een paar uurtjes later kreeg ik een telefoonnummer doorgestuurd.

Ik heb haar via Whatsapp benadert, maar kreeg niet direct een reactie. Het heeft tot 's avonds geduurd tot ik plots een berichtje kreeg of ik wou afspreken.

Ze vroeg me om een foto, die ik heb gestuurd. Kreeg er ook eentje terug, maar was op mijn hoede. Had een beetje het gevoel dat er iets was of zo. En dat bleek ook zo te zijn. Ik gaf aan dat ik eventueel kon ontvangen maar ... Dat ging niet. Verplaatsen naar haar thuis ... Ging ook niet ... Hmmmm strange things could happen ...

Ze stelde voor dat iemand mij kwam halen en dan zouden we naar een locatie in de buurt rijden ... Ai, dat klonk aller-minst aanlokkelijk.

Plots stelde ze voor om naar een deelgemeente te rijden en af te spreken op een parking aan ... Een school. Ja, echt waar. Wel om 22u, maar toch. Ik stemde toe. Ze stuurde nu wel een paar andere foto's door en die waren, naar wat ik gezien heb, al iets echter.

Dan maar naar die parking gereden. Was heel donker en niemand te bekennen. Voelde me niet echt op mijn gemak. Ineens ging er een auto op slot en weer open. Toch maar eens gaan piepen. Ja, die dame van op de foto's had zich al geïnstalleerd op de achterbank van haar wagen ... Dekentje en alles erbij. Had het nooit eerder in de wagen gedaan en geloof me, dat was niks.

Nochtans was er op de dame niets aan te merken. Frisjes gewassen en geschoren. Mooi aangekleed. Voluit tongzoenen, met gevoel pijpen. Achteraf bleek ik Numero Uno te zijn dus was hierna ook wel wat onwennig.

Na de daad, alles op vegen en uit de auto gekropen. Met een geruster gemoed weer naar huis.


Pluspunten

-Dame komt op tijd
-Volle overgave

Minpunten

-Cardate: veel gefriemel en gedoe, verpest de sfeer dusdanig. Liever op hotel of thuis.
-Adverteren via afspraakjes.com/amateur
 
Heb je toevallig haar mailadres? Kan via afspraakjes geen contact met haar opnemen.
Ik wil hieraan toevoegen dat ik opnieuw probeerde contact op te nemen maar kreeg nogal een vreemd bericht terug. Kon eventueel een 'jonger' iemand nemen maar dan aan 500 euro ... Dus niet zeker of ik deze dame zelf aan het woord had of iemand anders. Ik vertrouw het dan ook niet en dus beter mijden.
 
Terug
Bovenaan Onderaan