Algemeen Club Eroxx, Balen, Bert Leysenlaan 20

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Hallo, eerste post van ons.

We zijn nu enkele keren op de vrijdag geweest en bevalt ons enorm, maar we merken dat de speelruimtes net te druk zijn met heren voor onze eerste keer een stapje verder te gaan.

Zou iemand ons kunnen vertellen hoe de zaterdagen zijn ook qua drukte vergeleken met de vrijdag?

Vinden het stukje erotic clubbing ook erg leuk om zo nieuwe mensen te leren kennen en om in de mood te komen om verder te gaan.
De zaterdag is qua drukte wel te vergelijken met de vrijdag, maar aangezien er geen singel mannen zijn is de " druk" achter er niet
 
Eroxx

Donderdag 12 september 2024 (11:30 uur)

Nina & Friends Extreem seks party


12:10 op de parking, het viel mee met de auto's, een bescheiden opkomst voorlopig. Niet aanschuiven aan de balie, omkleden, en showtime! En ja hoor, ze waren al aan het neuken in de disco, links, rechts, midden, toch al een orgie van enig formaat, een 20-25 geile mensen die een paar meisjes aan hetOrgie.jpg neuken/pijpen waren. Mooi. Dadelijk in de sfeer. Red-bulleke besteld en dan eens mijn ronde gedaan en in de buurt van de gloryholes kwam ik al een stoute jongen tegen die me wou kussen. Ik zeg, dat doe ik niet, verdoeme zegt hij, net wat ik nu wil doen. Ik zeg, dan moet je naar de T-Girl party komen, dat ging hem dan ook doen. Ben hem nog een paar keer tegengekomen, de 'kusser', maar nu kusjes op mijn pik. Verderop in het verhaal speelt hij nog een belangrijke hoofdrol in een zuig spektakel...

Macy => BDSM = hoe klein is de wereld?
Ja mensen, herinnert u zich nog het verslag van Masquerade Extreem Edition (29/08) en dan voornamelijk hoofdstuk : BDSM op de grote poef <-> het glijmiddel. Indien niet, dan maar snel lezen, staat op pagina 88 van dit forum.
Het hoofdpersonage heet dus Macy, en ja voor de muggenzifters onder de lezers, het is haar schuilnaam, welke hier genoemd mag worden!
Nu moeten wel even terug in de tijd naar 30/08. Ik vertel meestal mijn avonturen tegen een vriend van mij welke een piercingzaak heeft. Nu blijkt dat die Macy al verschillende malen bij hem een piercing was komen zetten, maar van de Eroxx nog geen woord. Uiteraard niet. Beleeft meisje, wie denkt er nu in godsnaam aan dat die naar de Eroxx gaat.Macy2.jpg
Nu wil het toeval dat die jongen (van de piercingzaak) ook BDSM massages geeft en vorige week vrijdag Macy had op staan als klant. Ja, en u voelt hem al aankomen...Het woord Eroxx viel, en die jongen van de piercing, ja dan heb je waarschijnlijk mijn vriend gezien (ik dus). Ja, zegt Macy, die was wel speciaal, daar kan je niet naast kijken. Euh hum.
Ik afgelopen woensdag een mailtje naar de piercingboy, ik zeg : vraag eens als Macy komt? Ahja natuurlijk zegt ie. En ja hoor wie komt daar binnen met haar meester. Yep, Macy en ze had me al dadelijk gezien want ze wist dat ik er ging zijn. Whoeha, spannend. Ze is wel wat verlegen, maar dat is wel geil. Een tijdje later werd Macy afgeneukt achter in de zetel achter de discobar. Zij zat op haar knieën, de meester had zijn voet op haar hoofd, dat zat gedrukt in het kussen. De jongen neukte haar langs achter dus. Ik mij daar neergezet, geil toekijken naar het spektakel.
Zegt haar meester plotseling tegen de jongen die haar toch wel degelijk afneukte, 'niet met je vingers in haar kontje'!! Ale, hoe is dat toch mogelijk, je krijgt de kans om zo een lekker meisje te neuken en toch verkloot je het door zomaar ineens je vingers in haar kontje te steken. Dat moet eerst voorbereid worden met het nodige glijmiddel en dat doet de meester dan wel, en zal je ook uitnodigen om haar daar te nemen. Maar niet ongevraagd doen! Men leert het ook niet!! We vatten het nog eens samen : als jullie een meester met zijn slavin zien in de Eroxx (er zijn er meerdere). Doe geen gekke dingen, kom niet ongevraagd aan de slavin, kom niet aan de spulletjes als ze die bij hebben.
Wacht af tot het moment er is, je wordt uitgenodigd door de meester, je kan gerust zijn, er kan geneukt/gepijpt worden. Hij kijkt wel toe en beslist wie wel en niet mag. Effin, hij kon het dus afbollen! Toen kwamen ze bij mij staan, zij volledig naakt, beetje verlegen, ja want ze kent me natuurlijk nog niet goed, alleen maar van horen zeggen. Ik zeg : kom eens hier dat ik je piercings eens check. Maar mensen toch, wat een snoepje is me dat, zo van die kleine tietjes, zo een half handje vol, in iedere tepel een piercing, deze heb ik effe gecheckt op vakmanschap. Fijn over die tietjes gewreven, poeh, ik krijg nog een harde pik tijdens het opstellen van dit verslag, strak kontje, leuke tattoos en dan zo een beetje verlegen. Ook mijn vinger even over haar met weinig korte haartjes bedekt poesje laten glijden. Whoesh, ik kan me niet voorstellen dat die op mijn pik komt zitten, als ik dat maar overleef. Maar dat gaat toch eerstdaags gebeuren. Ohja, heel zekers. Heerlijk. Tip voor de geile jongens : zij komen enkel in de namiddag en meestal op donderdag.

Hoe hard kan je klaar komen?
Ja, hoe hard kan je klaarkomen?Hardkomen.jpg
In de disco een stevig partijtje neuken bezig, meerdere jongens bezig met het meisje met de fluo halsband (een knappe). De jongen die er langs achter in zat, die kreunde zo hard, dat het door de ganse Eroxx te horen was. Zij had er ook een in de mond (uiteraard) en in ieder handje een. Die meisje gaat hard als ze bezig is!
Natuurlijk de aandacht van alle aanwezigen. Tot uiteindelijk die jongen zijn cum zeer luidruchtig los in zijn condoom spoot, welke uiteraard rond zijn pik zat, welke uiteraard fijn in het poesje van de fluo halsband zat. Niet normaal, zo luidruchtig, een oerkreet. Bij deze geweldige prestatie kreeg hij een spontaan applaus van de aanwezigen in de disco.
Hoe cool is da?

Lesbische scene & BDSM (Macy) & Lollie
Ja, 3 hoofdstukken die effe gewoon lekker geil in mekaar overgaan...
Rond 16:00 uur, het was wat rustiger in de disco, ik dacht nog van : zou ik naar huis gaan, maar wat zie ik daar, olala, zo op 2 meter van me af.Lesbo1.jpg
K. (de vrouw van SaEr) is aan het kussen met een ander beeldmooi meisje. Trouwens SaEr was er stipt om 13:30 uur! Hoe doen ze het? Onmiddellijk na het werk blijkbaar doorgereden, dat is 'dedication' mensen! Ze waren er afgelopen maandag ook, en blijkbaar was iemand naar K. gekomen met de vraag : seg, ben jij een paar floskes kwijt? Hoe weet jij dat zei K. Hehe, het forum werkt!! Nu de dader nog vinden. Op dat moment vond Macy & vriend(haar meester) het wel stilletjes tijd worden voor een BDSM sessie. De vriend vraagt aan het bar personeel als hij dat in de disco mag doen. Ik dacht, yes, dat gaat vet geil worden. Ze kregen een go, dus aan het eerste tafeltje daar mocht Macy met haar handen op gaan leunen, benen een beetje open, de rug naar de vriend want ze mag de zweepslagen niet zien aankomen.Macy1.jpg
Naakt behalve haar High Heels nog aan, dus toch nog een beetje gekleed. Toch wel een leuke show, met spanking materiaal en zweepjes. Natuurlijk zijn er dan altijd mensen die het interessant vinden om daar dan naast te gaan staan en teken doen van sla mij ook maar. Nee, nee niet doen. Als ze bezig zijn, dan lijkt het alsof ze alleen zijn, ze hebben voor niemand oog. Hun moment! Dan zijn er natuurlijk nog flauwe plezante die hun zweepje wou lenen. NEE! Na deze frisse show dacht ik, eens effe zien waar K. is gebleven. Jaja, in de traliekooi, daar waren ze. De 2 meisjes en 3 jongens, lekker met zijn 5 in de kooi aan het neuken. Een 15 tal geile jongens en meisjes rond de kooi, met de nodige harde pikken door de tralies, smekend om gepijpt te worden. En daar achter nog een heel deel toeschouwers voor die geile show van K. en dat ander geile meisje.Lesbo2.jpg
Ik stond aan de zijkant, en ja hoor, daar was de 'kusser' weer, pik hard, maar nu had hij er een metalen cockring rond. Ik zeg : maar how seg hoe cool, pik werd goed hard in mijn handje. Ik ook trouwens. Kwam daar nog een koppel bij, man & vrouw, die zagen me daar zo goed als naakt rechtstaan tegen de muur geplakt, mijn pik keihard vooruit terwijl ik werd gepijpt door de cockring.
Die begonnen beiden elk op een tepel van me te zuigen en ondertussen was er nog iemand anders aan mijn ballen aan het likken. Ik voelde me net een lollie. Ik ben toch geen lustobject? Ahja, wel als ik in de Eroxx ben :p Ondertussen ging het spektakel rustig verder in de tralie kooi, wij daar op de gang, en hoop toeschouwers. Resultaat : een serieuze file. Dat stond daar boem vol met geile mensen. Vet geil
Ondertussen heb ik mijn limiet bereikt van aantal woorden in dit verslag, maar toch nog vermelden dat er een nymfo(een knappe) op de grote poef de ganse namiddag 30? 40? 50? jongens heeft laten spuiten. Overal condooms op de grond:oops:.

Weetjes
Low Budget Gang Bang (ma 16/09 - 11:30 uur)
Lezers die de maandag niet weten wat doen, het gaat druk worden en mega geil. Er worden veel bijzonder geile mensen verwacht. Macy en meester gaan naar alle waarschijnlijkheid ook komen (voor de BDSM lovers : Be There!). En geile lezers / fans van Macy of lovers van BDSM : zij heeft een OnlyFans pagina welke ik hier mag vermelden van haar (klikken maar): Macy-Love

Groetjes aan:
- 'Oortjes' , ja u kent haar wel van de verhalen en de aanwezigen zeker. Babbeltje mee gedaan. Leuk.
- SaEr : geil spektakel!
- Macy : het mocht wat goorder en platter mijn verhalen heb ik gehoord uit goede bron. Wacht maar af jij, je kutje en kontje zullen niet veilig zijn voor mijn pik. Zorg maar dat je meester je kontje met olie toegankelijk maakt!. Want daar gaat mijn pik als eerste in en daarna je kutje. Spuiten doe ik in je mond en gezicht en dat ga je niet afvegen, daar ga je mee blijven rondlopen de ganse namiddag!




KitanaNew.png
 

Bijlagen

  • Orgie.jpg
    Orgie.jpg
    306,3 KB · Weergaven: 3
Laatst bewerkt:
Hallo, eerste post van ons.

We zijn nu enkele keren op de vrijdag geweest en bevalt ons enorm, maar we merken dat de speelruimtes net te druk zijn met heren voor onze eerste keer een stapje verder te gaan.

Zou iemand ons kunnen vertellen hoe de zaterdagen zijn ook qua drukte vergeleken met de vrijdag?

Vinden het stukje erotic clubbing ook erg leuk om zo nieuwe mensen te leren kennen en om in de mood te komen om verder te gaan.
Zaterdag-avonden zijn er, maar dat weten jullie al, alleen koppels. Retroxx is een club avond met een DJ. Soirre de luxe chiquere avond met veel extra's qua drankjes en eten. En wat later op de avond achter aktie, soms heeeeel druk soms wat rustiger.
 
Wat een fijne avond in de Eroxx, vrijdag Topless & High Heels.

Men hoge hakken nog eens boven gehaald, zwarte string en gouden juweeltje.
Niet alleen deze keer maar afgesproken met iemand.

We waren er redelijk van in't begin. Beetje onwennig in het eerst want nog niet veel liepen er topless rond (is ook niet verplicht).
Eerst iets lekker gaan eten en dan toch eens naar vanachter. De afgesloten kamertjes waren nog vrij (nog geen actie vanachter), ideaal dus eerst rustig genieten van die pracht van een partner.
Nadien de dansvloer op zodat ik lekker kon dansen, dat doe ik graag. Schudden, schuren met m'n kontje.

Dat was de avond: naar achter genieten van mijn partner en andere mannen, douchke nemen en terug de dansvloer op. Of aan de paal gaan dansen onder aanmoediging van de partner. M'n partner aan de zetels lekker gepijpt terwijl er in de zetels een vrouw werd verwend door 2 kerels. De orgie ruimte boven verkend, de matras aan de zijkant samen met een ander koppel. Elke apart maar ik met meer mannen.
En eindigen nog eens alleen met de partner.

Op een paar opdringerige mannen na een Zalige Avond. Enkel op het einde, als er al wat volk naar huis was werd het wat kouder binnen. Stonden men tepels niet stijf van het geil zijn maar omdat het frisjes was.
 
Zaterdag-avonden zijn er, maar dat weten jullie al, alleen koppels. Retroxx is een club avond met een DJ. Soirre de luxe chiquere avond met veel extra's qua drankjes en eten. En wat later op de avond achter aktie, soms heeeeel druk soms wat rustiger.
Is er dan op de soirre de luxe avonden ook een dj? Of muziek? Iemand dat dat weet?

Bijvoorbeeld op de 007 avond? Hoe moet ik me dat voorstellen? Iemand daar al eens naartoe geweest die dat kan beschrijven?
 
Is er dan op de soirre de luxe avonden ook een dj? Of muziek? Iemand dat dat weet?

Bijvoorbeeld op de 007 avond? Hoe moet ik me dat voorstellen? Iemand daar al eens naartoe geweest die dat kan beschrijven?
Neem je oordopjes maar mee, want op vrijdagen en zaterdagen is Eroxx half discotheek - half parenclub, ongeacht het thema. Er is een dj en er wordt stevig gevierd op de dansvloer.
 
Is er dan op de soirre de luxe avonden ook een dj? Of muziek? Iemand dat dat weet?

Bijvoorbeeld op de 007 avond? Hoe moet ik me dat voorstellen? Iemand daar al eens naartoe geweest die dat kan beschrijven?
Dan is er zeker een DJ. En het is dan zéker meer een erotische discotheek, zoals Bart het zelf zegt, dan doordeweek. Sommige komen dan ook chiquer gekleed op het thema 007. Met retroxx is de muziek meer trance. Soirree de luxe extra's met eten en drinken. Maar ook achter veel te doen, van stellen die bij hun eigen partner blijven tot orgies. Geen alleengaande mannen. Dus voor ieder wat wils in deze club maandagen, donderdagen, vrijdagen, zaterdagen of zondagen.
 
Laatst bewerkt:
Eroxx

Maandag 16 september 2024 (11:30 uur)

Low Budget GangBang party


11:55 uur kom ik de parking opgereden, ik dacht op tijd gaan met al dat geil volk dat er verwacht werd.
En ja hoor, waar konden we de auto zetten, vanachter op de parking, al vies veel volk daar.
Gelukkig niet aanschuiven aan de inkom, omkleden en de disco binnen.
Tsja beste lezers, hoe moeten we dit gaan omschrijven, in detail gaat niet lukken deze keer behalve een paar kleine geile voorvallen.
Als ik zeg 150 jongens die al aan het neuken/pijpen/beffen/spuiten, ja er werd al gespoten, waren, dan ga ik er volgens mij nog vet naast zitten, want alleen al in de disco stonden er gemiddeld 20-30 jongens rond de meisjes, de ero-ruimtes nog niet meegerekend.
En daar waren ze al serieus aan het neuken, zelfs de traliekooi zat vol volk, de gloryholes, daar was het met momenten pokke-druk. WTF!!!
En wat voor een aanwezigen, niet gewoon geil maar bloedgeil volk.
In mijn eerste ronde vanachter aan de traliekooi verdween mijn pik al in een gulzige mond van een stoute aanwezige, 2 andere jongens zagen een weerloze prooi (ahja, ik zat vast in een zuigende gulzige mond) en kwamen me bepotelen, ja ik werd zelfs afgelikt over mijn arm tot aan mijn schouders en zo terug naar beneden tot aan mijn pik, daar moest gulzig mondje mijn pik afstaan aan de likker. Poeh, en dan ben je nog maar net binnen.
Er waren duidelijk wel jongens daar die zin hadden in een lekker snoepje, en niet een snoepje met een kutje.
Mannekes, donderdag naar de T-Girl party komen! Dan kunnen jullie likken!!!

Verjaardag S. -> Meisje met de oortjes
Ja, S. was blijkbaar jarig en dat moest gevierd worden met een klein erotisch ritueel in het midden van de dansvloer, lees een lesbische scene omcirkeld door een 50 tal jongens en misschien nog meer.LesboScene.jpg
En na dit ritueel kon er weer een orgie losbarsten, niet normaal!
En hoe trakteer je dan een jarig meisje in de Eroxx?
Niet met taart of geschenken!
Nee, met cum! Veel cum!!
Aangemoedigd door de DJ werd S. overladen met geschenkjes van de jongens. Cum in haar mond, ik heb er verschillende zien spuiten op haar tong, cum op haar gezicht, uiteraard, zij die niet goed kunnen mikken.
Haar tietjes waren ook bedekt met cum. Men bleef spuiten, ook op haar buik en dit terwijl er verschillende vingers in haar poesje zaten.
Dit was een Bukkake sessie mensen zoals we ze zelfs niet zien op het Bukkake evenement.
Van mij mogen er iedere week wel wat meisjes jarig zijn.
Als jarige dien je natuurlijk ook te trakteren, zo hoort dat. En dat doen we ook niet met taart. Onze squirt kampioen doet dat al squirtend bij de jongens, een zelfs recht in zijn mond, een andere op zijn buik terwijl hij zijn pik aftrok. Dit in aanwezigheid van een boel volk. Vet geil!
Verjaardag1.jpg
Nu tijdens het uitdelen van deze cadeau's werd er overal rondom S. vrolijk verder geneukt met de andere meisjes.Cum4.jpg
Verjaardag of geen verjaardag. De pikken waren hard en de kutjes nat, dus...Je kon met momenten niet zeggen wie er nu geneukt werd, 15 - 20 - 30 geile jongens die allemaal aan een meisje zaten. En werkelijk overal, in de disco aan alle kanten, achter de disco, aan de toog werd zelfs regelmatig cum over tongen gespoten welk dan op de tietjes drupte en dat werk natuurlijk aanstekelijk voor andere geile jongens die ook hetzelfde willen doen. En hopla, de volgende , pijpen, spuiten in mond , cum uit mondje laten druppen op tietjes, geile blik naar de andere jongens, ja, wie durft er nog. Iedereen blijkbaar !!!
'Argh, ik ga spuiten', ja, dat heb ik regelmatig gehoord gisteren. Geil!Cum3.jpg
Ik kon nog niet op mijn gemak een red-bulleke drinken aan de toog, links en rechts van mij werd er gespoten. Zo een Low Budget evenement trekt duidelijk geile mensen aan. Misschien eens meer doen.
En voor diegene die nog altijd niet durven binnen komen, gewoon doen, je weet niet wat je ziet. Vervelen ga je je niet doen hoor.

Grootste en dikste pik <-> pikwasser gevonden
Tijdens het geile spektakel in de disco een knappe strakke kerel die zo een onopvallende aanraking deed, ik keek hem in de ogen en zei tegen hem, ik ben dadelijk daar achter aan de glory's.
Want de meeste stoute jongens zijn op zo een namiddag evenement toch nog wat schuchter om zo opvallend in de disco mijn pik te voorschijn te halen.
Dus ik stond daar, en werd al weer onmiddellijk afgelikt, weer door 2 jongens, en daar kwam de strakke kerel.Cum5.jpg
Maar how seg, wat een pik had die, ik kreeg er mijn hand niet rond gesloten zo dik en serieus lang. Whoesh. Hij stond voor me, de 2 anderen links en rechts.
De linkse heeft ons om beurten gepijpt, de mega grote pik en de grote pik (euhum, de mijne), terwijl we met onze pikken zo kort tegen mekaar stonden ondertussen zuigend op mijn tepels door de andere. Ja, ik heb die jongens samengebracht want anders wisten ze niet van mekaar dat ze ook wel graag eens een pik willen likken :sneaky:
Plotseling ging de mega spuiten, 'aghh ik ga spuiten' , ja dat hadden we al vaak gehoord in de namiddag. Ik zeg : doe maar op mijn buik. Ja, is goed. Ik ging zo wat achteroverleunen, mijn pik tegen zijn ballen, de andere 2 jongens hielden mijn tepels vast, en daar kwam hij!
Zeker 7 - 8 stralen heet cum over mijn buik en pik. Whoesh. De 2 andere jongens waren hier blijkbaar zo geil van geworden dat ze het cum overal op mijn lijf uiteen wreven, zelfs mijn pik werd er mee ingesmeerd en kreeg achteraf een massage maar niet een met glijmiddel maar aan met cum. Fijn glibberend lag mijn pik in zijn hand doordrenkt van het mega cum pik. De andere masseerde mijn body nog netjes verder met het cum.
Toen ze klaar waren zeg ik tegen een van de jongens, jij gaat nu mee mijn pik wassen. Ok. Zo gezegd zo gedaan.
Ik zo goed als naakt, onder de cum, mijn pik recht voorruit door de ero ruimtes naar de wc naar de wastafel. Een deel aanwezigen zullen wel gedacht hebben : WTF.:oops:
Daar aangekomen werd het overtollige cum eerst nog eens weg gepijpt. Daarna werd ik netjes gewassen en afgedroogd. Ook weer een deel aanwezigen daar die dachten WTF.:rolleyes:
Donderdag komt hij terug om mijn pik te wassen! haha, ik heb een pikwasser gevonden ! Yes !

Gothic Extreme GangbangVampirella.jpg
Aan alle geile jongens en meisjes, donderdag namiddag nieuw thema!
Ik heb gehoord dat Vampirella komt. Wie wil er nu niet door haar gebeten worden en niet in de nek maar in je pik of pussy.
Zij zuigt geen bloed jongens, maar cum, ohja, veel cum. We kunnen haar alleen maar overmeesteren door haar onder te spuiten met heet cum.
Wie doet er mee?







T-Girl partyT-Girl.jpg
En voor wie niet genoeg kan krijgen van geile T-Girls, Sissy's, Shemales, bi, gay, hetero en alle andere geile individuen...
Iedereen mag binnen. Niet aarzelen.
In de avond is het de 'Place to be'.






















KitanaNew.png
 
Laatst bewerkt:
Lopen de mannen er op vrijdag en zaterdag dan ook wat meer gekleed bij dan alleen boxershort? Zou graag eens op een vrijdag komen kijken 👍
Op zaterdagen in het pas 22.30, 23.00 uur in lingerie. Dus van tevoren zijn er heel wat koppels die er goed gekleed bijlopen. Op vrijdagen is het meteen in lingerie als je binnenkomt. Op zaterdagen toch meer mannen die een set aanhebben van short en bijpassend shirt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan