WHEM Guilia, Leuven

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Heb haar enkele jaren terug bezocht in casa lucia Herk de stad. Ze werkte toen onder de naam Luana. Ontzettend mooie latina, persoonlijk 1 vd mooiste meiden die ik ooit heb ontmoet. Van wat ik mij nog herinner was de dienstverlening echter minder, is ook maar bij 1malig bezoek gebleven.
 
Ik heb ze zeker al 4 of 5 maal een sms gestuurd of via Whatsup de vraag gesteld gestuurd om mij info te bezorgen. Nooit geen reactie gekregen. Is wel raar want ze is nog degelijk 'on the site'.
 
Super dame! Pijpen zonder condoom voelde zalig bij haar. Tijdens het klaarkomen voelde ik wel dat ze dit een beetje speelde, maar m'n sperma zat toch tussen d'r lippen. Daarna vlug naar de badkamer, om daarna wel weer zwoel een nieuw moment te bereiken. 2 keer wanneer je een uur neemt is geen probleem. Ook een keer een halfuurtje gedaan en dan was het wel niet mogelijk 2 keer klaar te komen. Wel gaf ze me nadat ik d'r borstjes toen volspoot nog een heerlijke massage om het halfuurtje vol te maken. Het was zeker niet, zoals vaak, klaarkomen en wegwezen. Zeer blij dat ik 'r heb ontmoet. Ze maakt dat ik met vertrouwen weer kan daten met 'n andere deerne, hopend op dezelfde persoonlijke, lekkere service… zonder het gevoel te hebben dat ze het voor 't geld doet. Haar orgasme zal dan wellicht wel fake zijn, toch speelde ze dit zeer goed (indien het fake was). Je zag dat ze zelf genoot om seks met me te hebben. Misschien ook wel omdat ik zelf goed ben gebouwd (wil niet stoefen 🙈😀), dat ze een beetje een boyfriend experience met me vond??
 
Terug
Bovenaan Onderaan